Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Normandia

Circuite Franta / Circuit Normandia
Plecari: 18 Iulie, 22 August (8 zile / 7 nopti)
Cele mai frumoase peisaje rurale din Franta, plaje celebre si statiuni sofisticate, porturi si sate pitoresti, orase medievale cu catedrale gotice si castele, un rai gastronomic - aceasta este, pe scurt, Normandia! Este patria cidrului, a coniacului de mere Calvados si a branzei Camembert, preparata in manastiri inca din Evul Media. Plajele Normandiei au intrat in istorie ca loc al debarcarii trupelor aliate, iar acum memorialele si muzeele din aceasta zona sunt o mare atractie turistica.
Va invitam intr-o calatorie complexa: istorie, traditie, natura, experiente culinare, toate intr-un tinut care va va cuceri iremediabil!
Pret / persoana: 795 EURO (loc in camera dubla) - plecare 18.07
Supliment camera single: 315 EURO
A treia persoana in camera dubla (la cerere): 735 EURO
Supliment obligatoriu plecare 22.08: 30 EURO

Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti - Paris si retur cu compania AIR FRANCE;
- 7 nopti cazare cu mic dejun inclus in hoteluri de 3* astfel: 2 nopti in Rouen, 1 noapte in Cabourg, 1 noapte in Bayeux, 2 nopti in Granville, 1 noapte in Caen;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- tururile mentionate in program;
- vizita ghidata cu degustare de lichior din plata la Palatul Benedictin din Fecamp;
- vizita la Muzeul Memorial Pegasus Brigde;
- vizita catedralei din Coutances;
- vizita la Castelul din Caen;
- transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
- insotitor roman de grup.
Nu sunt incluse in pret:
- taxele de aeroport 150 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
- taxele locale impuse de primariile orasului (se achita personal, la receptia hotelului)
- bacsisurile (se practica): 30 EURO/ persoana, se achita la sosirea in Franta insotitorului roman de grup;
- intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale;
- taxele locale impuse de primariile orasului (se achita personal, la receptia hotelului);
- asigurarea medicala;
- asigurarea storno (polita de asigurare storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice).

ZIUA 1: BUCURESTI - PARIS - ROUEN
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 04:45. Plecare spre Paris la 06:50 pe cursa companiei Air France si sosire la 09:00. Dupa preluarea bagajelor, ne imbarcam in autocar si plecam catre Rouen (138 km), vechea capitala a Normandiei si orasul in care a fost arsa pe rug Ioana d’Arc in 1431. Aici vom admira intr-un tur pietonal: Catedrala gotica Notre-Damme ce dateaza din secolul al XII-lea si adaposteste mormintele primilor duci ai Normandiei; Palatul de Justitie; Gros-Horologe - un ceas astronomic din secolul al XVI-lea si strada Saint-Romain cu casele sale medievale construite cu barne din lemn. Cazare la hotel Kyriad Rouen Centre 3* (sau similar) in Rouen.

ZIUA 2: ROUEN - FÉCAMP - ÉTRETAT - HONFLEUR - LISIEUX/CABOURG
Dupa micul dejun, ne indreptam catre Fécamp (72km) pentru a vizita Abatia Sf. Treime si Palatul Benedictin unde vom avea parte de un tur ghidat in care vom degusta lichiorul din plante aromatice ce se fabrica aici. Urmeaza un popas in Falaise de Étretat, unde vom admira stancile Étretat, una dintre cele mai spectaculoase privelisti franceze. Dupa-amiaza vom traversa Podul Normandiei si ne vom relaxa cu o plimbare in Honfleur, un paradis al artistilor imortalizat in picturile lui Eugène Boudin si Claude Monet. Aici vom admira Portul Vechi si biserica din lemn Sainte Catherine ce dateaza din secolul al XVI-lea. Seara ne vom caza la hotel Mercure Lisieux 3* (sau similar) in Lisieux - grupul din 18.07 si la hotel Mercure Cabourg Hippodrome 4* (sau similar) in Cabourg - grupul din 22.08.

ZIUA 3: LISIEUX/CABOURG - PLAJELE DEBARCARII - BAYEUX (110 km)
Mic dejun. Astazi vom vizita Plajele Debarcarii cunoscute pentru cea mai mare operatiune amfibie din istorie. Invazia aliatilor asupra plajelor din Normandia a inceput in data de 6 iunie 1944 cand 156.000 de trupe au luat cu asalt cazematele si pozitiile fortificate germane. Prima vizita va fi la Muzeul Memorial Pegasus Bridge, un pod strategic capturat de parasutistii britanici in noaptea premergatoare invaziei. Continuam traseul cu un popas la punctul de belvedere catre Arromanches-les-Bains unde aliatii au construit un port artificial din pontoane ca sa-si aprovizioneze imensa armata cu blindate, armament si alimente. Urmeaza sa vizitam cele 4 tunuri navale germane de la Longues sur Mer, care aveau o raza de actiune de 20 km. In jurul pranzului vom face o pauza la celebra plaja Omaha Beach, locul celei mai sangeroase confruntari unde americanii au suferit 2400 de pierderi in ziua invaziei. Ultima vizita va fi la promontoriul Pointe du Hoc, una dintre cele mai fortificate pozitii germane. Promontoriul a fost intens bombardat de aliati, dar nemtii au reusit sa mute tunurile navale inainte de atac si, intr-un final, au fost neutralizate de catre un comando britanic. Cazare la hotel Campanile 3* (sau similar) - grupul din 18.07 si la hotel Novotel 3* (sau similar) in Bayeux - grupul din 22.08.

ZIUA 4: BAYEUX - COUTANCES - GRANVILLE (95 KM)
Mic dejun. Dupa un scurt tur panoramic al orasului Bayeux, plecam catre Coutances unde vom vizita Catedrala gotica (secolul al XIII-lea) si apoi ne vom relaxa cu o plimbare prin parcul Jardin des Plantes. Dupa-amiaza ajungem in statiunea Granville, supranumita ’’Monaco din Nord’’ datorita amplasarii sale pe un promontoriu stancos. Timp liber pentru plimbari individuale. Cazare la hotel 3* in zona Granville.

ZIUA 5: GRANVILLE - INSULA JERSEY (UK) - excursie optionala
Mic dejun. Timp liber in Granville sau excursie optionala in Insula Jersey. Jersey face parte din arhipelagul insulelor Anglo-Normande si apartine de Regatul Unit al Marii Britanii. Vom urca pe ferry-boat-ul care ne va transporta pana in portul St. Helier (1.5h), unde vom face un tur de oras cu ghidul local. Doritorii pot vizita Castelul Mont Orgueil (secolul XIII), aflat in partea de est a insulei. Seara, intoarcere la Granville. Pret informativ: 96 EURO/ persoana (minim 25 platitori, un include intrarea la Castel). Cazare la hotel 3* in zona Granville.

ZIUA 6: GRANVILLE - MONT ST. MICHEL (excursie optionala) - CAEN (COTE DE NACRE)
Mic dejun. Timp liber in Granville pana dupa-amiaza sau excursie optionala la Mont Saint-Michel. Aici vom vizita intr-un tur ghidat celebra abatie benedictina, a carei origine dateaza din secolul al VIII-lea. Abatia se afla pe o stanca granitica ce se inalta 78 de metri deasupra nivelului marii. Aici se petrece unul dintre cele mai spectaculoase fenomene de flux si reflux din lume: pe timpul fluxului stanca este insula, iar în timpul refluxului ea devine peninsula. Dupa vizita abatiei, revenim in Granville si dupa-amiaza vom pleca spre
Caen. Pret informativ: 25 EURO/ persoana (minim 25 platitori). Cazare la hotel Mercure Cote de Nacre 4* (sau similar).

ZIUA 7: CAEN - VENDEUVRE - ROUEN (164 km)
Dupa micul dejun vom vizita Caen, un oras universitar ce atrage anual aproximativ 30.000 de studenti. Admiram Abatia Barbatilor (secolul al XII-lea) ce adaposteste mormantul lui William Cuceritorul si apoi vizitam Castelul Caen, unul dintre cele mai mari din Evul Mediu, construit deWiliam Cuceritorul in 1060. In continuare, optional, va propunem o excursie la Vendeuvre, un castel privat din secolul al XVIII-lea. Dupa masa de pranz, vizitam Castelul Vendeuvre intr-un tur ghidat si apoi vom avea timp liber in Gradina Surprizelor. Pret informativ: 58 EURO (minim 25 platitori). Excursia include transfer cu autocarul la Vendeuvre, intrarea la Castel, masa de pranz, tur ghidat). Seara, cazare la hotel Kyriad Rouen Centre 3* (sau similar) in Rouen.

ZIUA 8: ROUEN - LYONS LA FORÊT - GISORS - PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Prima oprire va fi in Lyons-la-Forêt, un pitoresc sat normand cu case din secolul al XVII-lea, in care a locuit si compozitorul Maurice Ravel pentru o scurta perioada. Ultima vizita pe taram normand va fi in Gisors. Aici vom admira Château Fort, construit in 1097 de catre William II al Angliei si apoi biserica parohiala St.Gervais-et-St.Protais, o capodopera gotica din secolele XII-XVI. Plecam spre aeroportul din Paris la ora 14:30 pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE. Plecare la ora 18:20 si sosire la Bucuresti la 22:10.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR :
Bucuresti 06:50 - Paris 09:00 // Paris 18:20 - Bucuresti 22:10

GRUP MINIM:  25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
- 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
- 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
- 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile - 46 zile inaintea plecarii;
- 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 31 zile inaintea plecarii;
- 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inaintea plecarii;
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
Circuit Normandia
Circuit Normandia
Circuite Franta:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media