Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Gasthof Brandwirt 3* - Gosau (Salzkammergut)

Sejururi Austria / Gasthof Brandwirt 3* - Gosau (Salzkammergut)

 Gasthof Brandwirt  *** vara 2017

Apartament de vacanta Gosau Salzkammergut

Gosau: Statiune montana la 780 m altitudine cu un peisaj pitoresc, dominat de impozanta panorama a masivului Gosaukamm. Pentru petrecerea unui concediu diversificat regiunea ofera numeroase posibilitati: drumetii pe o suprafata de peste 100 km² padure si peste 120 km de trasee marcate, mountain-bike pe 100 km trasee amenajate, practicarea pescuitului, stranduri si piscine acoperite, restaurante, discoteci, cafenele, concerte si festivaluri, agrement pe malul lacului alpin Gosau.

Cazare in apartament de vacanta aflat in Gasthof Brandwirt***, pensiune cu o indelungata traditie ospitaliera, amplasata in centrul statiunii, renovata conform standardelor, avand in dotare bar, gradina cu loc de joaca ptr. copii, camera de joaca ptr. copii, sala-club cu SAT-TV, restaurant confortabil si traditional mobilata. Piscina locala se afla in imediata apropiere.

Apartamentul de vacanta are circa 66 m², capacitate 2-6 persoane, ofera dus/baie, separat WC, dispune de un living-room cu bucatarie integrata, complet dotata, 1 camera de zi/dormitor de 26 m², un dormitor de 16 m², hol.

Servicii incluse:

  • Cazare selfcatering

  • Curatenie zilnica

  • parcare

  • folosire WiFi


Pret / zi/apartament:  


Perioda06.05.2017-09.10.2017Apartament ocupat max. 4 persoane112,-  €Supliment a 5a, resp. a 6a persoana20,- €Supliment mic-dejun/persoana (facultativ)11,- €Supliment demipensiune/persoana (facultativ)27,- €SosireZilnicPerioada min. de cazare1 noapteExtra costuri on-spot:

taxe locale: 1,50€/zi/persoana peste 18 ani

animal companie: 5 pana la 10,- €

curatenie finala: 70,- €/apartament


Posibilitati de agrement si vizite: lacul alpin Gosausee se afla la circa 4 km departare, plimbare cu trenul montan “Gosaukammbahn” spre platoul muntos Zwieselalm din mai-octombrie, parcul de distractie ptr. copii “Urzeitwald”, vizitarea pitorescului oras Hallstatt obiectiv UNESCO la circa 15 km departare, vizitarea pesterilor “Rieseneishöhle” si “Mammuthöhle” la circa 22 km departare.

Gasthof Brandwirt 3* - Gosau (Salzkammergut)
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media