Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Conceptul Rolling Early Bird

Informatii utile pentru calatorii / Conceptul Rolling Early Bird
CE ESTE CONCEPTUL ROLLING EARLY BIRD (EARLY BOOKING SUPERIOR)?

Discountul de ROLLING EARLY BIRD este inclus in pretul pachetului la momentul afisarii si acest pret este valabil doar daca rezervarea este facuta si confirmata cu minim 14 zile si maxim 60 de zile raportat la data de check-in.

IMPORTANT! Pretul ROLLING EARLY BIRD afisat se poate modifica din momentul ofertarii, in dependenta de numarul de zile pana la check-in. Datorita numarului mare de hoteluri si varietatii perioadelor, acesti factori de care depinde pretul nu sunt anuntati in prealabil, asadar - pretul este valabil doar la momentul ofertarii.

Dupa CONFIRMAREA REZERVARII NU SE MAI ACCEPTA nici un fel de modificare – nume, prenume, perioada de cazare, tipul de masa sau camera, numarul persoanelor sau orice alt tip de modificare. In cazul in care se doreste totusi o astfel de modificare, rezervarea va fi recalculata la pretul disponibil la momentul solicitarii.

Termenul de anulare fara penalizare a rezervarilor facute din ofertele REB este de 15 zile lucratoare inainte de data inceperii sejurului (mai putin pentru anumite tipuri de camere sau hoteluri care impun conditii speciale de anulare, precizate in oferta).

Plata completa a pretului pachetului turistic se va face in maxim 10 zile lucratoare de la data confirmarii rezervarii daca plecarea este peste mai mult de 21 de zile si in momentul efectuarii rezervarii pentru plecari in mai putin de 21 de zile. Avansul pentru procesarea rezervarii este de 30%.

Hotelurile pot aloca un cuantum fix de camere pentru acest tip de reducere; exista posibilitatea ca, la momentul la care numarul de camere alocat este rezervat, hotelul sa opreasca aceasta oferta dar el sa continue sa prezinte disponibilitate pentru alte rezervari la alte preturi.

Informatii utile pentru calatorii:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media