Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Insulele Azore si Lisabona

Circuite Portugalia / Insulele Azore si Lisabona
Plecari: 20.07, 10.08.2017 , 8 nopti / 9 zile
Insulele Azore si Lisabona

Plecari: 20.07, 10.08 , 8 nopti / 9 zile

Pret/ persoana (loc in camera dubla): 920 Euro

Supliment camera single: 250 EURO

Oferta este valabila pentru un grup minim de 20 persoane

Servicii incluse in pret:

- transport cu avionul Bucuresti – Lisabona – Insula Sao Miguel, Terceira – Lisabona si Lisabona – Bucuresti, compania TAP Portugal;

- transport cu avionul intre Insula Sao Miguel si Insula Terceira, compania SATA International;

- 8 nopti cazare cu mic dejun, astfel: 4 nopti in Ponta Delgada la hotel 4*, 3 nopti in Angra do Heroismo la hotel 3*, 1 noapte in Lisabona la hotel 3*;

- transferuri cu autocarul de la aeroport la hotel si retur in Lisabona si in insulele Sao Miguel si Terceira;

- tur de oras pietonal in Ponta Delgada cu ghid loca;l

- excursie de o zi in Insula Sao Miguel: Valea Furnas;

- excusie de o zi in Insula Sao Miguel: magia Atlanticului cu lacurile Sete Cidades;

- tur de oras pietonal in Angra do Heroismo cu ghid local;

- turul Insulei Terceira cu ghid local;

- biletul de intrare la Algar do Carvao;

- 3 mese de pranz;

- insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse:

- taxele de aeroport: 260 EURO/ persoana (pot suferi modificari)

- biletele de intrare la obiectivele turistice, cu exceptia celor mentionate ca fiind incluse

- excursiile optionale, alte mese decat cele mentionate ca fiind incluse, bauturile la mese

- asigurarea medicala

- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

- taxe de oras in Lisabona (se achita la hotel: 1 Euro/ persoana).

- bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (recomandat, aproximativ 20 EURO/ persoana, se achita insotitorului de grup la sosire).Arhipelagul Insulelor Azore, de origine vulcanica, este situat in mijlocul Oceanului Atlantic, apartine Portugaliei si reprezinta cel mai vestic punct al Europei. Fiecare insula are peisajul si caracterul sau aparte, iar locuitorii de aici urmeaza traditii vechi de secole. Sao Miguel, cea mai mare insula din Azore, este renumita pentru flori, peisaje verzi, numeroase lacuri vulcanice si animatul oras Ponta Delgada.

Insula Terceira este reprezentativa pentru istoria arhipelgului: orasul Angra do Heroismo este primul oras european din Atlantic, azi declarat Patrimoniu Unesco. Insulele Azore sunt o buna “afacere” pentru bugetul vizitatorilor deoarece preturile sunt mai mici decat pe continent. Va propunem aceasta calatorie in lunile iulie si august ; acesta este sezonul optim pentru vizitarea Insulelor Azore si anotimpul in care putem vedea in toata splendoarea lor hortensiile inflorite.


Ziua 1: Bucuresti – Lisabona – Insula Sao Miguel

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:00 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei TAP spre Lisabona cu decolare la ora 07:00. Sosire in Lisabona la ora 09:35. Imbarcare pe zborul Lisabona – Insula Sao Miguel cu decolare la ora 10:55. Aterizare in Ponta Delgada la ora 12:20. Transfer si cazare la hotel VIP Executive Azores 4* sau similar in Ponta Delgada. Dupa amiaza vom face impreuna cu ghidul local o plimbare prin centrul istoric al orasului Ponta Delgada, capitala Insulei Sao Miguel si cel mai mare oras din Insulele Azore. Vom putea admira: biserica Sf. Sebastian din secolul al XV-lea, portile orasului, piata Republica, primaria, manastirea din secolul al XVIII-lea si fortul Sao Bras.

Ziua 2: O zi magica in Insula Sao Miguel: Valea Furnas cu dejun inclus

Mic dejun. Azi vom descoperi Valea Furnas care abunda in izvoare minerale cu apa fierbine si rece, un loc magic unde activitatea vulcanica este inca vizibila. Vom vizita gradina botanica “Terra Nostra”, un parc incantator in mijlocul careia se afla o piscina cu apa termala. Pregatiti-va costumele de baie deoarece vom face o baie in apele calde ale piscinei termale. In continuare vom servi un delicios pranz traditional “Cozido” pregatit in vase tinute pentru mai multe ore in solul fierbine. Dupa amiaza vom admira si alte peisaje spectaculoase ale acestei insule si vom vizita o plantatie de ceai, singura de acest fel din Europa. Cazare la hotel in Ponta Delgada.

Ziua 3: Excursie magia Atlanticului cu dejun inclus

Mic dejun. Azi vom explora partea de vest a insulei Sao Miguel cu spectaculoasele lacuri vulcanice Sete Cidades. Acestea sunt doua lacuri gemene, unul cu apa verde si celalalt cu apa albastra, iar cea mai frumoasa priveliste este cea de la punctul de belvedere Vista do Rei. In continuare vom vizita alte locuri minunate ale acestei frumoase insule precum lacul Santiago si punctul de belvedere Pico do Carvao de unde putem vedea nordul si sudul insulei, dar si peisajele din interior. Dejun la restaurantul Cavalo Branco care ne va oferi bucate specifice insulei. Vom vizita si coasta nordica a insulei cu punctul de belvedere Ponto do Escalvadao si orasul Capelas. In incheiere vom vizita o plantatie de ananas unde vom vedea fructul in diferite stadii de crestere. Cazare la hotel in Ponta Delgada.

Ziua 4: Optional, jeep safari la “Lacul de Foc” in insula Sao Miguel:

Mic dejun. Pentru azi va propunem o activitate optionala care se inscrie in categoria “aventura in natura”. Ne vom urca in masini de teren 4x4 si vom calatori peste munti si vai, pe drumuri unde putem aprecia peisajele uimitoare ale insulei. Vom putea admira peisajul fascinant al lacului vulcanic Lagoa do Fogo (lacul de foc). Ne continuam calatoria spre Caldeira Velha, un loc de referinta unde apele raului cald care intalnesc un geiser fierbine formeaza o piscina in mijlocul padurii verzi. Aici putem experimenta aventura inotului in aceasta piscina naturala. De asemenea, vom vedea si cascada Salto do Cabrito. Vom continua spre coasta de nord a insulei, la Ponta do Cintrao pentru a admira peisajul spectaculos al marii si tarmului stancos. Cazare la hotel in Ponta Delgada.

Ziua 5: Insula Sao Miguel – Insula Terceira

Mic dejun. In jurul orei 11:00 transfer la aeroportul din Ponta Delgada unde ne vom imbarca pe zborul companiei SATA spre Insula Terceira. Decolare la ora 13:10 si aterizare in Terceira la ora 13:50. Transfer cu autocarul in orasul Angra do Heroismo, capitala Insulei Terceira si cazare la hotelul Angra Garden 3* sau similar. Dupa amiaza vom explora impreuna cu ghidul local centrul orasului Angra do Heroismo (tur pietonal) care ne prezinta o superba arhitectura coloniala portugheza. Centrul orasului a fost declarat de catre UNESCO Patrimoniu Universal.

Ziua 6: Turul Insulei Terceira cu dejun inclus

Mic dejun. Incepe o zi plina de vizite surprinzatoare pentru ca Terceira este un caleidoscop de traditii, cultura si natura. Urmele activitatii vulcanice de pe insula pot fi vazute in formatiunile ciudate sau spectaculoase. Unul dintre cele mai bune exemple este cosul vulcanic Algar do Carvao care ne uimeste cu dimensiunile sale. Pranz la restaurantul O Dicionario situat in micul oras Praia Vitoria. Pe coasta de nord a insulei, la Biscuitos se afla un muzeu al vinului unde vom afla metoda de productie a vinului “verdelho”. De asemenea, imaginea campiei verzi separata in sute de parcele de garduri din piatra vulcanica este impresionanta. Cazare la hotel in Angra do Heroismo.

Ziua 7: Optional, expeditie pe mare pentru observarea balenelor si a delfinilor

Mic dejun. Optional, expeditie pe mare pentru observarea delfinilor si a balenelor (durata aproximativa: 3 ore). Insulele Azore sunt un adevarat paradis pentru observarea balenelor; in trecut, balenele erau vanate in Insulele Azore, dar azi aceasta activitate este interzisa. Raman doar povestile spuse de pescarii in varsta in port. Cazare la hotel in Angra do Heroismo.

Ziua 8: Insula Terceira – Lisabona

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona cu decolare la ora 10:10. Sosire in Lisabona la ora 13:15, transfer si cazare la hotel VIP Inn Berna 3* sau similar in Lisabona. Timp liber pentru a explora orasul Lisabona impreuna cu insotitorul de grup sau pe cont propriu sau pentru ultimele cumparaturi pe care doriti sa le faceti in Portugalia.

Ziua 9: Lisabona – Bucuresti

Mic dejun. Transfer cu autocarul la aeroportul din Lisabona. Imbarcare pe zborul Lisabona – Bucuresti cu decolare la ora 10:45. Sosire in Bucuresti la ora 16:45.


Informatii hoteluri:

Insula Sao Miguel: Hotel VIP Executive Azores 4*http://www.viphotels.com/en/Hotels/VIP-Executive-Azores/About-Hotel.aspx hotelul modern este situat in orasul Ponta Delgada, la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului. Hotelul ofera un restaurant, bar, piscina acoperita. Camerele spatioase sunt echipate cu: aer conditionat, TV, telefon, baie cu uscator de par, minibar, seif, internet wireless.

Insula Terceira: Hotel Angra Garden 3*www.angragardenhotelazores.com hotelul este situat in piata principala din centrul istoric al orasului Angra do Heroismo. Hotelul ofera un restaurant, bar, cafenea si contra cost se poate folosi si centrul spa al hotelului, cu piscina acoperita. Camerele sunt renovate recent si ofera tot confortul necesar, precum: aer conditionat, TV, telefon, baie cu uscator de par, minibar.


Preturi informative excursii optionale:

    Jeep safari la lacul de foc in Insula Sao Miguel: 55 EURO/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante

    Expeditie pe mare pentru observarea balenelor si delfinilor: 70 EURO/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 15 persoane participante


Orar de zbor informativ (ore locale):

Bucuresti 07:00 – Lisabona 09:00 / Lisabona 10:55 - Ponta Delgada (Ins. Sao Miguel) 12:20

Ponta Delgada 13:10 – Terceira 13:50

Terceira 10:00 – Lisabona 13:15

Lisabona 10:45 – Bucuresti 16:45Insulele Azore si Lisabona
Insulele Azore si Lisabona
Circuite Portugalia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media