Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

ITALIA DE NORD Magia lacurilor

Circuite Italia / ITALIA DE NORD Magia lacurilor
Plecari: 20.06, 18.07, 02.08, 28.08.2017 ,7 nopti / 8 zile

ITALIA DE NORD

Magia lacurilor, farmecul oraselor romantice si fascinatia Muntilor Dolomiti

Lacul Maggiore, Lacul Como (optional), Lacul Garda, Verona, Mantova, Muntii Dolomiti

Plecari 2017: 20.06, 18.07, 02.08, 28.08 (7 nopti / 8 zile)

Pret/ persoana , loc in camera dubla standard:

Plecare 20.06: 669 EURO 

Plecari 18.07, 02.08 si 28.08: 685 EURO

Supliment camera cu vedere la lac hotel Boston, Maggiore plecari 20.06, 18.07, 02.08: 60 Euro/ camera dubla

Supliment camera single standard: 185 Euro

Grup minim: 25 persoane

Tariful Include

- transport cu avionul Bucuresti – Milano (aeroport Linate) si retur cu compania BLUE AIR

- 7 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hoteluri de 3*: 3 nopti in zona lacului Maggiore, 4 nopti in zona lacului Garda

- transferuri cu autocarul la / de la aeroportul din Milano

- transport cu vaporasul pentru vizitarea insulelor Bella si Pescatori pe Lacul Maggiore

- biletul de intrare la Insula Bella si vizita palatului Borromeo cu ghid local

- vizita de ½ de zi in Stresa si Verbania, pe malul lacului Maggiore

- transport cu autocarul intre Lacul Maggiore si Lacul Garda

- vizita peninsulei Sirmione, situata pe malul Lacului Garda

- excursie de o zi la Verona si Mantova cu autocar si ghid local

- insotitor roman de grup

Tariful nu include

- taxele de aeroport: 145 EURO/ persoana (pot suferi modificari)

- cateringul in timpul zborului

- biletele de intrare la obiectivele turistice (cu exceptia intrarii la Palatul Borromeo de pe Insula Bella care este inclusa)

- excursiile optionale (lacul Como, turul lacului Garda, Muntii Dolomiti)

- alte mese decat cele mentionate in program si bauturile la mese

- taxele de oras, aprox. 2 Euro/ persoana/ zi, se achita direct la hotel

- asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandata, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

- bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (recomandate, aprox 15 EURO/ persoana, se achita insotitorului de grup la sosire)

Ziua 1: Bucuresti – Milano – lacul Maggiore

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 12:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air spre Milano - Linate. Sosire la ora 15:20 in Milano si scurta oprire in pentru vizitarea centrului orasului. Transfer cu autocarul in zona Lacului Maggiore, cel mai faimos lac italian datorita frumusetii sale maiestuoase si salbatice in acelasi timp, dar si datorita insulelor Borromeo. Lacul este alimentat de raul Ticino ale carui izvoare se afla in Elvetia. Muntii Alpi adapostesc lacul si creeaza un climat bland si moderat care favorizeaza dezvoltarea unei vegetatii abundente si luxuriante. Cazare la hotel in Stresa, oras situat pe malul lacului Maggiore (pentru grupurile din 20.06. 18.07 si 02.08: Hotel Boston 3* sau similar, pentru grupul din 28.08: Hotel Lido la Perla Nera 3* sau similar).

Ziua 2: Lacul Maggiore si Insulele Borromeo

Mic dejun. Dimineata ne imbarcam pe vaporas pentru a vizita doua dintre cele mai frumoase insule de pe lacul Maggiore: Insula Bella si Insula Pescatori. Unele dintre aceste insule sunt inca in proprietatea casei Borromeo, o familie aristocrata renumita. Pe insula Bella vom vizita frumosul palat Borromeo inconjurat de gradini impodobite cu fantani, statui, grote artificiale si plante rare. In continuare ne vom opri pe insula Pescatori (insula Pescarilor), singura insula locuita din arhipelag care prezinta o atmosfera pitoreasca aparte, loc ideal pentru artisti, cu stradutele sale stramte si casele vechi. Dupa amiaza vom vizita doua dintre cele mai frumoase orasele de pe malul lacului Maggiore: Stresa si Verbania. Ne vom opri si la Villa Taranto (vizita optionala), cu renumita sa gradina botanica, cu 2500 de specii de plante din care multe sunt rare (vila nu se poate vizita in interior). Cazare in Stresa.

Ziua 3: Excursie optionala la lacul Como

Mic dejun. In aceasta excursie optionala va propunem descoperirea lacului Como care beneficiaza de cel mai variat peisaj dintre toate lacurile Italiei: orasele incantatoare, porturi micute si vile inconjurate de gradini exotice ce se succed pe malurile acestui lac prealpin. Ne vom opri mai intai in incantatorul oras Como, cel mai important si vizitat oras de pe malul lacului, situat in sudul bratului vestic. Dupa o oprire de aproximativ 1,5 ore in Como, ne continuam drumul spre Bellagio despre a carui locatie se spune ca este una dintre cele mai frumoase din Europa: pe un promontoriu, la confluenta celor trei brate ale lacului. Pentru a ajunge in Bellagio, vom traversa lacul Como cu un vaporas public din Tremezzoo. Dupa aproximativ doua ore petrecute in Bellagio, ne vom intoarce cu vaporasul in Tremezzo unde vom putea vizita Villa Carlotta, o resedinta privata construita in secolul al XVIII-lea pe malul lacului Como, decorata cu sculpturi incantatoare si grote artificiale pline cu flori si verdeata. Intoarcere la hotel in Stresa.

Ziua 4: Maggiore – Sirmione (Lacul Garda)

Mic dejun. Dimineata parasim lacul Maggiore si ne indreptam spre cel mai mare lac din Italia, lacul Garda, considerat si unul dintre cele mai frumoase. Muntii Dolomiti adapostesc lacul de vanturile reci din nord si favorizeaza un climat bland si benefic. Ne vom opri pe malul lacului Garda pentru a vizita peninsula Sirmione, considerata perla lacului. Optional, plimbare cu vaporasul in jurul peninsulei Sirmione; de pe lac puteti vedea ruinele vilei romane care a apartinut poetului Catullus cunoscuta sub denumirea de grotele Cattulo. In centrul istoric al orasului principala atractie pe care o putem vizita este Castelul Scaglieri, o fortareata impunatoare din evul mediu. Transfer si cazare in Desenzano del Garda la Hotel Astoria 3* sau similar. In statiunea Desenzano del Garda situata pe malul sudic al lacului Garda ne putem bucura de farmecul maiestuos al naturii.

Ziua 5: Excursie optionala in Muntii Dolomiti

Mic dejun. Excursie optionala de o zi in Muntii Dolomiti in zona Val Gardena. Dupa o calatorie de aproximativ doua ore si jumatate vom face prima oprire in pitoreasca statiune Ortisei situata la o altitudine de 1236 m. Inconjurata de varfuri muntoase, statiunea se afla pe lista patrimoniului UNESCO. Muntii Dolomiti au fost inclusi in patrimoniul UNESCO in anul 2009 datorita peisajelor foarte frumoase si diverse, cu versanti verticali, stanci abrupte si o mare densitate de vai lungi si adanci. Continuam traseul spre pasul Pordoi situat la o altitudine de 2239 m si ne intoarcem spre lacul Garda prin Val di Fiemme si statiunea Moena. Cazare la hotel in Desenzano del Garda.

Ziua 6: Excursie optionala in jurul lacului Garda

Mic dejun. Excursie optionala pe malul vestic si cel estic al lacului Garda pentru a descoperi locuri, peisaje si orasele minunate precum Limone sul Garda cu livezile sale terasate de lamai, Riva del Garda situat in nordul lacului sau Malcesine situat pe un promontoriu dominat de Muntele Baldo. Peisajul oferit de Lacul Garda este spectaculos si diferit in diversele zone ale lacului. Intoarcere si cazare la hotel in Desenzano del Garda.

Ziua 7: Verona si Mantova – cele mai romantice orase din Italia

Mic dejun. Azi va invitam sa descoperiti Verona, probabil cel mai romantic oras din Italia datorita povestii de iubire dintre Romeo si Julieta. Dar, Verona inseamna mult mai mult decat o poveste de iubire. Este un oras istoric fondat in secolul I i.Hr ale carui perioade maxime de inflorire au fost sub conducerea familiei Scaglieri in sec. XIII – XIV si ca parte a Republicii Venetia in sec. XV - XVIII. Vom face un tur de oras pietonal in centrul istoric (aproximativ 2 ore) unde vom vedea cele mai importante atractii: casa Julietei, Piazza delle Erbe, Amfiteatrul roman, malul raului Adige. Dupa amiaza vom vizita orasul Mantova, oras cu o istorie bogata, palate somptuoase care adapostesc capodopere si piatete insorite cu mici cafenele. Orasul a fost descris de scriitorul britanic Aldous Huxley ca fiind “cel mai romantic oras din lume”. Cea mai importanta perioada din istoria orasului este cea in care familia Gonzaga l-a condus si transformat in capitala culturala, artistica si muzicala din nordul Italiei. Mantova este inconjurat din trei parti de lacuri artificiale formate in secolul al XII-lea pe cursul raului Mincio, iar printre cele mai importante atractii se numara Palazzo del Te si Palazzo Ducale. Intoarcere si cazare la hotel in zona lacului Garda.

Ziua 8: Milano – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul Linate din Milano pentru imbarcare pe zborul companiei Blue Air, decolare la ora 16:05, sosire in Bucuresti la ora 19:20.

Informatii Hoteluri 

Hotel Boston 3* (lacul Maggiore, plecarile din 20.06, 18.07 si 02.08): http://www.hotelbostonstresa.com/ Hotelul este situat in localitatea Stresa, la 2 minute de mers de malul lacului Maggiore si la 5 minute de mers de centrul orasului. Camerele simplu decorate sunt echipate cu: baie, uscator de par, telefon, TV satelit, intenet wifi (cu plata), aer conditionat. Punctul forte al hotelului este localizarea sa, aproape de centrul oraselului Stresa.

Hotel Astoria 3* (lacul Garda): http://www.astoriadesenzano.it Astoria este un hotel simplu, dar curat de 3*, al carui punct forte este localizarea intr-una din cele mai mari statiuni de pe malul lacului Garda. Hotelul este situat in localitatea Desenzano sul Garda, la 100 m de malul lacului Garda si la 500 m de centrul orasului. Camerele simplu decorate sunt echipate cu: baie cu uscator de par, TV satelit, telefon, intenet wifi, aer conditionat, seif (cu plata).

Tarife informative excursii optionale
Lacul Como: 80 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul pentru intreg traseul, insotitor roman de grup, ghid local Como, biletul de vaporas Tremezzo-Bellagio. Nu este inclusa masa de pranz si biletul de intrare la Villa Carlotta.
Turul Lacului Garda: 60 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, insotitor de grup roman si ghid local. Nu este inclusa masa de pranz.
Excursie Muntii Dolomiti: 75 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul, insotitor roman de grup si ghid local. Nu este inclusa masa de pranz.

Orar de zbor - Compania Blu Air

Bucuresti 14:05 – Milano Linate 15:20

Milano Linate 16:05 – Bucuresti 19:20ITALIA DE NORD  Magia lacurilor
ITALIA DE NORD  Magia lacurilor
Circuite Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media