Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Oferta 1 Iunie si Rusalii in Grecia - Atena

Oferte Rusalii Grecia / Oferta 1 Iunie si Rusalii in Grecia - Atena
Pret/persoana: 285 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 150 EURO. A treia persoana in camera: 285 EURO
Reducere copil 2 - 10 ani in camera cu 2 adulti: 85 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Atena si retur
- transfer aeroport - hotel - aeroport;
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3* in Atena;
- vizite conform programului;
- ghid local la excursiile din program;
- insotitor roman de grup din partea agentiei.
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport in valoare de 125 EURO
- intrarile la obiectivele turistice, in valoare aproximativa de 25 EURO. Se achita optional la insotitorul de grup.
- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/ persoana (pers. sub 60 de ani);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu
- asigurarea medicala de calatorie;
- bacsisuri (recomandate in Grecia), pentru ghidul local, soferi, hoteluri: 15 EURO / persoana, se achita reprezentantului agentiei;
- excursiile optionale mentionate in program.


Ziua 1 (01.06): Bucuresti - Atena
Intalnire la Aeroportul International Otopeni la ora 16:45 cu insotitorul roman de grup. Imbarcare pe cursa Tarom, cu plecare spre Atena la 18:45. Sosire la Atena la 20:20. Transfer si cazare la hotel 3*, in Atena.

Ziua 2 (02.06): Tur de oras Atena - Portul Pireu - Cartierul Olimpic
Mic dejun. Tur de oras Atena: Stadionul Olimpic, Parlamentul si Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Pietele Omonia si Karaiskaki . Dupa tur vizita cu ghid local la Acropole (bilet de intrare optional: 22 EURO/adult), leaganul civilizatiei antice elene, este un monument al arhitecturii mondiale, unde vom admira vestigiile pastrate de aproape 2500 de ani, precum templele Parthenon, Erechteion, Athena Nike, propileele, Odeonul, etc. In continuare strabatem pietonal renumitul cartier Plaka spre Areios Pagos - primul tribunal din lume, loc de unde a cuvantat Apostolul Pavel prima data atenienilor, Agora, forumul Roman, Mitropolia, etc. Timp liber pentru pranz in cartierul Plaka. Dupa amiaza, optional, excursie la Cap Sounion, cel mai sudic punct continental al Greciei, pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon (un fenomen unic in lume). Tarif: 30 EURO/ persoana. Seara, intoarcere la Atena. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 3 (03.06): Micene - Epidaur - Nafplio - Canalul de Corint (optional)
Timp liber la dispozitie in Atena, sau optional: Excursie in Peninsula Peloponez unde se afla leaganul civilizatiei minoice. Se viziteaza: Istmul si canalul de Corint, Epidavros (a fost cunoscut pentru teatrul construit in 340 i.Hr. care functioneaza si astazi cu aproximativ 6000 locuri), Mycene, unde se vor vizita cetatea antica, teatrul si mormantul lui Agamemnon (cunoscut din Iliada lui Homer, regele cetatii Mycene, care a pornit Razboiul Troian) si intr-un final Nafplion - oras port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne, dupa eliberarea de sub otomani, Pret informativ: 80 EURO/persoana (minim 20 platitori). Include: transport cu autocarul, biletele de intrare la obiective (Mycene & Epidavros), asistenta ghid local si masa de pranz servita la un restaurant traditional (grup minim 25 platitori). Intoarcere la Atena. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4: Croaziera la insulele: Eghina - Hydra - Poros (optional)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale. Optional, croaziera de o zi spre trei insule, Eghina - Hydra - Poros. Va propunem o frumoasa plimbare in cele mai frumoase insule ale golfului Saronic cu plecare din Portul Pireu. Prima oprire o vom face in Poros - insula cu numeroase plantatii de lamai, dar si cu o zona portuara foarte animata. Urmatoarea oprire se va face in insula Hydra - o pitoreasca insulita cu stradute serpuite si inguste in care traficul auto este total interzis iar deplasarea se poate face pe jos sau cu magarusii. Ultimul popas este insula Eghina, cea mai mare din cele trei, numita si Insula Fisticului, sau insula Sfantului Nektarie. Pranzul va fi servit pe vapor si este format din aperitiv, fel principal si desert (bauturile nu sunt incluse) iar pe durata croazierei va puteti bucura si de programul artistic prezentat de echipa de animatie a vasului. Tarif: 85 EURO/ persoana. Intoarcere la Atena. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5: Atena - Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor si depozitarea bagajelor intr-un spatiu amenajat. Timp liber la dispozitie. Propunem plimbare impreuna cu insotitorul de grup, cu transportul in comun in centru Atenei, in zona pietonala a cartierului Plaka. La ora 18:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa 21:00 cu plecare la ora 22:35. Sosire la Bucuresti.


GRUP MINIM: 20 PERSOANE
Pentru grup 15-19 persoane: supliment 35 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
- 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
- 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
- 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
- 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
- 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
- 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
- 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
Oferta 1 Iunie si Rusalii in Grecia - Atena
Oferta 1 Iunie si Rusalii in Grecia - Atena
Oferte Rusalii Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media