Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Thailanda circuit si sejur

Circuite Thailanda / Thailanda circuit si sejur
Plecari: 19 Noiembrie 2017 (11 zile/ 9 nopti)

Thailanda, taramul fermecat

Ziua 1 (19 Nov): BUCURESTI – QATAR - BANGKOK
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni, ora 10:00 pentru imbarcare cursa QATAR AIRWAYS cu destinatia Bangkok, cu schimbarea cursei la Doha
Ziua 2 (20 Nov): BANGKOK - PATTAYA
Sosire in Bangkok la ora 07:00 si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari gradini zoologice (Tiger Zoo) cu numeroase specii de tigri si crocodili si spectacole interactive. Dupa pranz vom ajunge in Pattaya. Cazare hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.
Ziua 3 (21 Nov): PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (parc natural, lac, cactus, orhidee). Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.
Ziua 4 (22 Nov): PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Masa de pranz este inclusa. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.
Ziua 5 (23 Nov): PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Seara, optional, puteti participa la cabaretul Alcazar. Cazare hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.
Ziua 6 (24 Nov): PATTAYA
Mic dejun. Timp liber sau optional excursie in insula Koh Samed, unde se afla si Parcul National Marina (pranzul este inclus). Vom avea timp pentru plaja si pentru a admira recifurile de corali. Seara, ne intoarcem in Pattaya pentru cazare. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.
Ziua 7 (25 Nov): PATTAYA - BANGKOK – tur de oras
Mic dejun. Plecam din Pattaya si ne indreptam catre capitala Bangkok. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Budha de Aur – statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungime, cu talpi frumos incrustate in sidef), Klong Tour cu croaziera pe raul Chao Phraya si terminam cu Wat Arun (Templul lui Dawn). Vom vizita si galeria de pietre pretioase Gems. Dupa amiaza timp liber in marele oras. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.
Ziua 8 (26 Nov): BANGKOK – vizita piata plutitoare
Mic dejun. Vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos. Dupa participarea la piata plutitoare, vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincia Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarce in Bangkok si vom avea timp liber pentru cumparaturi. Seara va propunem optional o cina la un restaurant care se afla pe o barca traditionala thailandeza ce are 120 de locuri. Croaziera se desfasoara pe raul Chao Phraya. Se vor servi mancaruri traditionale si spectacolul va cuprinde muzica live si dansuri traditionale. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.
Ziua 9 (27 Nov ): BANGKOK
Mic dejun. Timp liber pentru a explora aceasta metropola exotica sau optional excursie la Ayuthaya, fosta capitala a Siamului, situata la 90 km de Bangkok. Vom vizita parcul istoric cu diferite situri istorice incluse in patrimoniul UNESCO, continuam cu Bang-Pa-In, vechea resedinta de vara a regilor Thailandei. Ne vom intoarce in Bangkok cu vas de croaziera, la bordul caruia vom servi si pranzul in sistem bufet. Dupa croaziera pe raul Chao Phraya ne vom intoarce la hotel. Cazare la hotel Mandarin Bangkok 4*.
Ziua 10 (28 Nov): BANGKOK
Mic dejun. Va propunem optional excursie la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani, fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi Wat Phra Kaeo (Buddha de Smarald) considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi si pentru plimbari. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.
Ziua 11 (29 Nov): PATTAYA – DOHA
Dimineata devreme transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare cursa QATAR cu destinatia Bucuresti, cu schimbarea cursei la Doha. Sosire in Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 18:15

PRET/persoana (loc in camera dubla): 935 EURO
Tarif camera single: 1225 EURO
A treia persoana in camera dubla: 925 EURO
Copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti (cu pat suplimentar): 895 EURO

SERVICII INCLUSE:
 • transport cu avionul Bucuresti – Bangkok – Bucuresti via DOHA, cu compania QATAR AIRWAYS;
 • 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 4*, din care: 4 nopti in Bangkok, 5 nopti in Pattaya;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • transfer Bangkok – Pattaya si retur cu autocarul;
 • tur de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local;
 • vizita de jumatate de zi la piata plutitoare Damnoen Saduak;
 • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 • taxele de aeroport: 395 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 • taxa de viza si procesare acte: 35 EURO/ persoana;
 • asigurarea medicala / storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice)
 • bacsisurile (se practica in Thailanda): 25 USD/ persoana; se achita reprezentantului agentiei

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE)
19.11.2017 Bucuresti Otopeni 12:05 – Doha 17:45 - durata zbor 4ore 40min
19.11.2017 Doha 20:40 – Bangkok 06:55 (sosire pe 20.11) - durata zbor 6ore 10min
29.11.2017 Bangkok 08:35 – Doha 11:45 - durata zbor 7ore 10min
29.11.2017 Doha 14:10 – Bucuresti Otopeni 18:15 - durata zbor 5ore 50min

GRUP MINIM: 25 PERSOANE
Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 50 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ACTE NECESARE OBTINERII VIZEI (atentie viza se va obtine de la consulatul Thailandei din Bucuresti):
Pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere, 1 fotografie recenta tip pasaport, talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, functia, numarul contractului de munca (sau extras de cont in loc de adeverinta), adeverinta de la scoala pentru elevi si studenti, formular de viza completat. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru viza.

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE (minim 25 pasageri) :
● Tur Marele Palat: 30 EURO/ persoana
● Cina si plimbare pe raul Chao Phaya: 50 EURO/ persoana
● Cina la restaurantul unui zgarie nori cu platforma rotativa: 30 EURO/ persoana
● Ayutthaya cu masa inclusa pe nava de croaziera: 75 EURO/ persoana
● Tiger zoo: 25 EURO/ persoana
● Nong Nooch gradina tropical cu pranz inclus: 45 EURO/ persoana
● Insula Coralilor cu pranz inclus: 45 EURO/ persoana
● Spectacol Alcazar: 30 EURO/ persoana

INFORMATII DESPRE HOTELURI:
Hotel Mandarin Bangkok 4* Bangkok – www.mandarin-bkk.com
Hotel Pattaya Descovery Beach Hotel 4* - Pattaya - www.pattayadiscoverybeach.com
Thailanda circuit si sejur
Thailanda circuit si sejur
Circuite Thailanda:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media