Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Croatia, Serbia si Muntenegru

Circuite Croatia / Circuit Croatia, Serbia si Muntenegru

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

Circuit Croatia - Serbia - Muntenegru 
Adriatic Tour
Transport Autocar | 9 zile | de la 450 Euro


Ziua 1. Bucuresti - Belgrad
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Arad - Timisoara - Belgrad. Sosire la Belgrad seara tarziu, in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Serbija 3* sau similar Belgrad.
Ziua 2. Belgrad - Muntenegru
Mic dejun. Tur de oras 1/2 zi Belgrad: Citadela Kalemegdan situata dramatic deasupra confluentei raurilor Sava şi Dunare, Palatul Printesei Ljubice, Piata Republicii si Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava, cea mai mare biserica ortodoxa din oras, Mormantul Maresalului Tito, Muzeul National. Excursia continua spre Muntenegru si vom ajunge in cursul serii in statiunea montana Kolasin. "O Elvetie neatinsa", a scris in 1998 un ziarist german extaziat, dupa un sejur la Kolasin. Oraselul se afla "la nivel inalt", la 960 m deasupra nivelului marii. Padurile, nesfarsitele pasuni, sunt completate de cascade si lacuri. Cazare Hotel Bianca 3* sau similar Kolasin,Muntenegru.
Ziua 3. Kolasin - Canionul Tara- Podgorica - Cetinje- Budva
Mic dejun. Excursia continua cu vizitarea Parcului Durmitor si a Canionului Raului Tara. Parcul National Durmitor a fost creat in 1952 si se inalta uimitor pana la 2 522 de metri! Durmitor, care inseamna "adormit" intr-unul dintre dialectele Muntenegrului antic, a fost preluat pe "Lista Patrimoniului Mondial" UNESCO in 1980, impreuna cu raurile Tara, Draga si Susica, ale caror canioane brazdeaza Parcul National Durmitor. In Parcul National Durmitor, Canionul Raului Tara este el insusi un monument, care se intinde pe 80 de kilometri si are o adancime de 1300 metri, fiind al doilea ca marime dupa Marele Canion din Statele Unite! Plecare spre capitala Podgorica unde se face un scurt tur panoramic, iar apoi vom ajunge in Cetinje- capitala istorica a Muntenegrului. Admiram in turul pietonal vechea Manastire, resedinta prezidentiala,muzee si galerii.
Ne indreptam catre Budva, metropola turistica a Muntenegrului datorita numeroaselor plaje si a peisajelor de vis, care imprejmuiesc mica statiune de la Marea Adriatica. Pe linga minunatele peisaje, Budva este deosebita si datorita numeroaselor vestigii si monumente istorice.Cazare hotel Aleksandar 3* Budva sau similar.
Ziua 4. Fiordul Kotor-Dubrovnik -> Perla Adriaticii
Mic dejun. Mic dejun.Ne indreptam catre Croatia, de-a lungul fiordului Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit " Fiordul Sudului ". In anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial Natural si Cultural al UNESCO. Excursia continua spre Dubrovnik, nu inainte de a face un stop fotografic in locul special amenajat care ofera o panorama deosebita asupra orasului si a insulei Locrum. Intalnire cu ghidul local la Pile Gate - Poarta principala de intrare in cetatea Dubrovnik pentru Tur de oras Dubrovnik pietonal cu ghid local: Biserica Franciscana unde se afla cea mai veche farmacie din lume, fantana lui Onofrio, fortareata Lovrijenac, fortareata Minceta, Stradun - principala artera pietonala din cetate, biserica votiva San Salvadore, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas - simbol al orasului, Biserica Sf. Blaise, Manastirea Dominicana, Portul vechi si fortareata Ravelin. (Durata: 2 ore, fara intrari). Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi.Cazare Hotel Astarea 3* sau similar Mlini-Dubrovnik.
Ziua 5. Dubrovnik - Ston & Insula Korkula
Mic dejun. Optional, vizitarea pitorescului orasel medieval, Ston, un veritabil orasel fortareata ale carui ziduri fortificate au o circumferinta de 5km. Continuam excursia traversand valurile Adriaticii spre Insula Korkula -locul natal al marelui navigator, Marco Polo. Vizitam orasul Korkula - un oras istoric fortificat situat pe coasta de est a insulei. Orasul merita vizitat, fiind incarcat de istorie si marturii ale acesteia: Catedrala Sf. Marcu (construita intre 1301-1806) in stil romano-gotic, Manastirea Franciscana din secolul al XV-lea, Palatul fostilor guvernatori venetieni, palatele din secolele XV si XVI ale nobililor comercianti si fortificatiile masive ale orasului. Cazare Hotel Astarea 3* sau similar Mlini-Dubrovnik.
Ziua 6. Dubrovnik - Split - Plitvice
Mic dejun. Din Dubrovnik ne indreptam spre nord de-a lungul spectaculoasei Coaste Adriatice, trecand pe langa sate vechi de pescari si resorturi noi, ajugand la Split. Vom vizita orasul printr-un scurt tur pietonal: Palatul lui Diocletian, Catedrala cu faimosul turn cu clopot, Templul lui Jupiter, iar langa ruinele romane se gasesc cateva cladiri medievale, printre care si o primarie datand din secolul al XV-lea. Dupa vizita in Split, ne indreptam catre zona Parcului National Plitvice. Cazare Hotel Park 3* in Bihac.
Ziua 7. Plitvice - Zagreb
Mic dejun. Mic dejun.Excursia continua spre Parcul National Plitvice. Complexul a fost declarat parc national inca din anul 1949, reprezentand cea mai veche rezervatie naturaladin sud-estul Europei, vizitata anual de aproape 1 milion turisti, iar in anul 1979 parcul Plitvice a fost preluat pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Daca va intrebati de ce peste un million de oameni vin aici in fiecare an, din toate colturile lumii, va invitam sa va pregatiti aparatele foto si camerele de filmat si sa vizitati unul dintre cele mai spectaculoase si mai salbatice locuri din Europa. Acesta minune naturala cu 16 lacuri terasate inconjurate de munti si vegetatie luxurianta va taie pur si simplu rasuflarea. Continuam drumul spre Zagreb-un oras plin de farmec cu bulevarde largi, piete uriase si cu o arhitectura secessionista. Vizitam: Piata Centrala, Piata Jelacic, Catedrala- o bijuterie arhitecturala gotica, Turnul Lotrscak. Cazare hotel Holiday 3* Zagreb.
Ziua 8. Zagreb - lacul Balaton - Budapesta
Mic dejun. Excursia continua spre capitala Ungariei - Budapesta, nu inainte de a face un popas la Siofok pe malul lacului Balaton. Sosire in cursul serii la Budapesta.Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare .Cazare la hotel Expo 4* sau similar Budapesta.
Ziua 9. Budapesta - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.
Sfarsitul pachetului de servicii.
Data de plecare: 25 Mai, 30 Septembrie 2016
Tarife (25 Mai)
- 450 Euro adult loc in camera dubla
- 350 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 560 Euro adult loc in camera single

*calculate pentru un grup de 40 platitori
Tarife (30 Septembrie)
- 480 Euro adult loc in camera dubla
- 380 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 590 Euro adult loc in camera single

*calculate pentru un grup de 40 platitori
Servicii incluse:
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Serbja 3* sau similar Belgrad
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Bianca 3* sau similar Kolasin
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Aleksandr 3* sau similar Budva
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Astarea 3* sau similar Mlini-Dubrovnik
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Park 3* sau similar Bihac
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Holiday 3* sau similar Zagreb
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta
- Tur de oras : Belgrad, Podgorica, Cetinje, Kotor, Split, Zagreb, Budapesta
- Tur de oras cu ghid local Dubrovnik
- Excursiile din program: Parcul National Durmitor, Canionul Tara, Parcul National Plitvice
- Transport cu autocar propriu, clasificat 4*
- Insotitor de grup
Servicii neincluse:
- supliment pentru 7 cine (tot programul mai putin Budapesta) : 55 Euro/persoana
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)
- Orasul Ston & Insula Korkula
Tarif: 40 Euro/persoana si include: transport autocar, biletele de ferry, insotitor de grup
- Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas
Tarif: 30 Euro/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.
Circuit Croatia, Serbia si Muntenegru
Circuit Croatia, Serbia si Muntenegru
Circuite Croatia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media