Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Carnaval Venezia avion

Circuite Italia / Circuit Carnaval Venezia avion

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

CARNAVAL VENETIA 
Transport avion LUFTHANSA | 4 zile | de la 325 Euro
01 Martie BUCURESTI VENETIA-Mestre

Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Otopeni la ora 05:00 pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH1423 cu destinatia Venetia, via Frankfurt. Decolare la ora 07:00, aterizare in Frankfurt la ora 08:45. La ora 10:30 decolare cu zborul LH326 catre Venetia. Aterizare la ora 11:50. Transfer si cazare la hotel NH LAGUNA PALACE 4*. Mestre-Venezia. Dupa-amiaza, deplasare cu insotitorul de grup in Venetia. Veti fi martorii unui spectacol deosebit si veti admira minunatele costume viu colorate ale participantilor la parade. In aceasta dupa amiaza are loc Concursul de Costume si Masti a Carnavalului Venetian 2016. De asemenea, puteti admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Intoarcere la hotel. Cazare hotel NH LAGUNA PALACE 4* sau similar.
02 Martie PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA
Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Competitia cu "spirit de carnaval" continua in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. Paradele se desfasoara de doua ori pe zi. In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprise. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Zilnic va gazdui un bogat program de spectacole, parade, concerte cu invitati internationali. Scena reprezinta imina acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. Intoarcere la hotel. Cazare hotel NH LAGUNA PALACE 4* sau similar.
03 Martie PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA
Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Concursul de costume continua si astazi la pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. Optional, se poate face o excursie in Insulele Murano si Burano. Seara intoarcere la hotel. Cazare hotel NH LAGUNA PALACE 4* sau similar.
04 Martie VENETIA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Deplasare impreuna cu insotitorul de group in Venetia pentru a admira inca o data frumusetea costumelor si a face cumparaturi. Dupa pranz intoarcere la hotel si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH331 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 18:55 si aterizare la ora 20:25. La ora 21:25 imbarcare pe zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 00:45 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.
(calculate pentru un grup de 21 platitori)
Tarife
- 325 Euro adult loc in camera dubla
- 149 Euro copil 2-11.99, in camera cu 2 adulti (fara pat suplimentar)
- 299 Euro al 3 lea adult in camera dubla
- 415 Euro adult loc in camera single

Pachetul include:
- Bilet de avion Bucuresti - Venetia - Bucuresti, via Frankfurt, compania Lufthansa
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel NH LAGAUNA PALACE 4**** Mestre-Venetia sau similar
- Turul Venetiei cu insotitorul de grup
- 3 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
- Transfer aeroport - hotel - aeroport
- Ghid roman insotitor
Servicii neincluse:
- taxele de aeroport & combustibil: aprox. 199 Euro/pers (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
- intrarile la obiectivele turistice din program
- biletele de autobuz si/sau vaporetto pentru deplasarea in Venetia
Excursiile optionale: (tarife calculate pentru minim 20 platitori)
- Excursie optionala o jumatate de zi: Insulele Murano si Burano: 29 Euro/persoana, Include: transport, ghid local, insotitor roman de grup
Hotel NH Laguna Palace 4****
www.nh-hotels.com

Hotel NH Laguna Palace Mestre-Venetia este caracterizat prin designul sau contemporan atractiv, locatie excelenta in oras, si calitate superioara a serviciilor si facilitatilor. Oaspetii pot ajunge la Piata San Marco folosind barcile taxiuri chiar din fata hotelului, acesta avand acces direct la canale. Hotelul beneficiaza de o locatie privilegiata, la doar 15 minute de aeroportul Venetia Marco Polo si la numai 5 minute de gara centrala din Mestre si centrul acestuia. Camerele sunt decorate cu gust si ofera numeroase facilitati: telefon, aer conditionat, birou, seif in camera, Wi-Fi, TV. Accesul la internet este disponibil in intregul hotel, iar primele 30 de minute in lobby sunt gratuite.
Circuit Carnaval Venezia avion
Circuit Carnaval Venezia avion
Circuite Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media