Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Andaluzia 8 zile

Circuite Spania / Circuit Andaluzia 8 zile

CIRCUIT ANDALUCIA

Valencia – Alicante – Malaga – Marbella – Gibraltar – Jerez de la Frontera –

Sevilla – Cordoba – Granada – Almeria – Benidorm


Data de plecare: 16 Mai 2017

(8 zile / 7 nopti)


Ziua 1: BUCURESTI – VALENCIA

Intalnire la aeroportul Otopeni la ora 05:00 pentru imbarcare cursa BLUE AIR cu destinatia Valencia. Sosire in Valencia la 09:40 si transfer in centrul orasului pentru tur de jumatate de zi cu ghid local. care include zona portului, Muzeul Artelor si Stiintelor (exterior) si orasul vechi. Turul orasului vechi este pietonal si cuprinde La Lonja de la Seda – obiectiv inclus pe lista patrimoniului UNESCO, considerat cel mai bine conservat exemplu al arhitecturii gothice tarzii, Catedrala si Piata Centrala. In a doua parte a zilei timp liber in oras. Cazare hotel 4* in Valencia.

Ziua 2: VALENCIA – ALICANTE – MALAGA – COSTA DEL SOL (650 km)

Mic dejun. Dimineata vom pleca din Valencia catre Alicante unde vom face o oprire de doua ore pentru o plimbare pe faleza strajuita de palmieri, pentru a vizita Castelul Santa Barbara, pentru a strabate stradutele inguste si pietruite din centrul orasului sau pentru a savura o bautura pe plaja larga aflata in imediata apropiere a portului. Plecam mai departure catre Malaga. In afara de a fi un oras comercial, Malaga are de asemenea un patrimoniu foarte bogat în monumente istorice, unele din cele mai vechi si importante fiind amfiteatrul roman, muzeul Picasso si Catedrala. Cazare hotel 4* intr-una dintre faimoasele statiuni de pe Costa del Sol.

Ziua 3: COSTA DEL SOL – MARBELLA – GIBRALTAR – JEREZ DE LA FRONTERA (230 km)

Mic dejun. Plecam catre Marbella unde vom face un o scurta oprire pentru a vizita centrul istoric cu stradute inguste invadate de case albe si scuaruri impregnate cu miresmele florilor multicolore. Plecam apoi catre Gibraltar, renumita stanca teritoriu britanic ce margineste stramtoarea cu acelasi nume. Timp liber pentru fotografii la Europa Point de unde, daca este senin, putem vedea Marocul, vizita Rezervatia Naturala Upper Rock, Pestera Sf Mihail si Barlogul Maimutelor sau pentru cumparaturi la preturi tax-free. Dupa amiaza plecam catre Jerez de la Frontera. Cazare hotel 4* in Jerez de la Frontera.

Ziua 4: JEREZ DE LA FRONTERA – SEVILLA (90 km)

Mic dejun. In prima parte a zile vizitam impreuna cu insotitorul de grup orasul Jerez cunoscut pentru Scoala Regala Andaluza de Arta Ecvestra dar si pentru vinuri, flamenco si centrul istoric foarte bine conservat. Nu mai putin de noua bodegas de sherry sunt deschise vizitelor iar doua cartiere de tigani (San Miguel si Bulerfa) perpetueaza traditiile legendarei dansatoare de flamenco Lola Flores, nascuta la Jerez. In centrul orasului se afla si cetatea Almohad, se mai poate vizita catedrala si fortareata. Plecam apoi catre Sevilla, capitala provinciei Andalusia, al patrulea oras ca marime al Spaniei. Seara timp liber pentru vizitarea orasului pe cont propriu sau alternativ, optional spectacol Flamenco si croaziera pe raul Guadalquivir. Cazare in Sevilla la hotel 4*.

Ziua 5: SEVILLA – CORDOBA (140 km)

Mic dejun. Tur de oras cu ghid local, incluzand Catedrala (cea mai mare biserica in stil gotic din lume ce gazduieste numeroase valori ale Spaniei inclusiv mormantul marelui Cristofor Columb si picturi de Murillo si Goya), Turnul Giralda, gradinile Murillo si cartierul evreiesc, Piata Spaniei si plimbare in zona vechilor pavilioane expozitionale. Dupa amiaza plecam catre Cordoba.

Ziua 6: CORDOBA – GRANADA (200 km)

Mic dejun. Vizitam in Cordoba orasul vechi si principalul sau obiectiv turistic, Moscheea-Catedrala (intrare optionala). Vom incheia vizita cu vechiul cartier evreiesc, dupa care ne continuam calatoria catre Granada unde avem programata vizitarea cu ghid local a Complexului Alhambra – ultimul bastion al maurilor si unul dintre cele mai importante monumente de arhitectura islamica, fosta resedinta a regilor mauri. Vizita include si Gradinile Generalife (gradinile palatului). Cazare hotel 4* in Granada. Timp liber.

Ziua 7: GRANADA – ALMERIA – BENIDORM – VALENCIA (630 km)

Mic dejun. Dimineata plecam catre Almeria unde vom face o scurta oprire pentru a vedea centrul vechi cu stradute inguste si fatade varuite dar si catedrala. Continuam drumul catre Benidorm una dintre cele mai renumite statiuni de plaja din Spania, astazi Benidorm este adesea numit "Manhattan-ul Spaniei" sau "Beniyork". Timp liber pentru masa de pranz, o plimbare pe faleza. Dupa amiaza plecam catre Valencia. Timp liber pentru vizite individuale. Cazare hotel 4* in Valencia.

Ziua 8: VALENCIA – BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata in jurul orei 08:00 transfer de la hotel la aeroportul din Valencia. Imbarcare pe cursa Blue Air catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 14:50.

Pret/ persoana: 675 EURO (loc in camera dubla)

Camera single: 895 EURO


SERVICII INCLUSE:

  • transport cu avionul Bucuresti – Valencia si retur cu compania BLUE AIR

  • 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 4* standard: 2 nopti Valencia, 1 noapte Costa del Sol, 1 noapte Jerez de la Frontera, 1 noapte Sevilla, 1 noapte Cordoba, 1 noapte Granada 

  • transferuri aeroport – hotel – aeroport

  • transport pe teritoriul Spaniei cu autocar dotat cu aer conditionat

  • tururi de oras cu ghizi locali in Valencia, Sevilla, Cordoba

  • vizitarea oraselor Alicante, Malaga, Marbella, Gibraltar, Jerez de la Frontera, Granada, Almeria, Benidorm cu insotitorul de grup

  • intrari la urmatoarele obiective turistice: Palatul Alhambra si gradinile Generalife in Granada, Catedrala si Turnul Giralda din Sevilla

  •  insotitor roman de grup.


NU SUNT INCLUSE:

  • taxele de aeroport 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari daca sunt impuse de compania aeriana)

  • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice

  • asigurarea medicala/ storno (nu sunt obligatorii dar sunt recomandate)

  •  bacsisuri pentru soferi si ghizii locali (se practica) – 25 EURO / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Spania  ORAR DE ZBOR COMPANIA BLUE AIR (ore locale):

  Bucuresti Otopeni 07:00 -  Valencia 09:40

  Valencia 10:30 - Bucuresti Otopeni 14:50


  GRUP MINIM: 25 PERSOANE

  Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

  Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

  TRANSFERURI DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu) , tarif la cerere.


  TERMENE DE PLATA:

   20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

   60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;

   20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

  Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


  CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

   20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;

   50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;

   80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;

   100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii

  IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Circuit Andaluzia 8 zile
Circuit Andaluzia 8 zile
Circuite Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media