Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Anglia si Scotia avion

Circuite Anglia / Circuit Anglia si Scotia avion
ANGLIA – SCOTIA Avion
Londra – Stonehenge – Bath – Stratford – Warwick – Liverpool – Lake District – Glasgow – Edinburgh – Durham – Leeds – York – Cambridge

Ziua 1: BUCURESTI – LONDRA
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 10:30 pentru imbarcare pe cursa TAROM, cu destinatia Londra - centrul cultural si artistic al Regatului Unit. Sosire la Londra la ora locala 14:05, transfer in oras si cazare la hotel Ibis Excel 3*/similar. Dupa amiaza timp liber pentru vizite optionale.
Ziua 2: LONDRA – STONEHENGE – BATH
Mic dejun. Plecare spre Stonehenge, cel mai important sit preistoric al Marii Britanii, un monument ce a fost subiectul multor teorii cu privire la originea sa, variind de la arheologie la explicații din mitologie sau chiar de natura paranormala. Vizitarea monumentului (intrare inclusa). Sosire la Bath, veche asezare romana, o bijuterie arhitecturala desavarsita, foarte bine conservata. Tur de oras cu ghid local si vizitarea Bailor Romane (intrare inclusa). Orașul a devenit renumit prin baile romane care dateaza din anii 43 i.Hr. acestea fiind construite datorita existenței în regiune a apelor termale. Cazare in Bath la hotel Hilton Bath 3* superior/similar.
Ziua 3: BRISTOL – OXFORD – STRATFORD – WARWICK – LIVERPOOL
Mic dejun. Plecare spre Oxford, vizitarea orasului universitar. Continuarea traseului cu Stratford upon Avon, vizitarea Casei Memoriale William Shakespeare si a Casutei Annei Hattaway (intrari incluse).
Orașul Stratford este situat pe malurile raului Avon unde se gaseste Teatrul Regal Shakespeare, sediul Companiei Regale Shakespeare, un loc deosebit de important pentru artistii din intreaga lume. Datorita asocierii cu acest nume, Stratford este un vestit punct turistic, fiind vizitat de peste doua milioane de turiști anual. Oprire la Warwick pentru vizitarea castelului (intrare inclusa). Castelul Warwick a fost locul de resedinta a celor mai puternice familii engleze si reprezinta cel mai frumos castel medieval al Angliei. Cazare in Liverpool la hotel Ibis Styles Liverpool Centre Dale Street 3*/similar.
Ziua 4: LIVERPOOL – LAKE DISTRICT – LANGBANK
Mic dejun. Plecare spre nordul Angliei. Scurta oprire in Kendal, oras situat in zona lacurilor, una dintre cele mai frumoase regiuni din Anglia. Traseul continua cu Lake District (cel mai mare parc national al Angliei). “Țara Lacurilor” din Anglia se caracterizează printr-o diversitate neobișnuită a peisajului. În marile lacuri se reflectă piscurile celor mai înalți munți din Anglia - The Cumbrian Mountains. Scurta croaziera (inclusa) pe Lacul Windermere, de la Bowness la Ambleside. Sosire si cazare in Langbank la Hotel Gleddoch House Golf & Spa 4*/similar.
Ziua 5: LANGBANK - GLASGOW– EDINBURGH
Mic dejun. Tur de oras in Glasgow cu ghid local: vizitarea Catedralei, cea mai complexa dintre toate catedralele Scotiei, o neobisnuita biserica dubla, construita un corp deasupra celuilalt, dedicata sfantului protector al orasului Glasgow-St Mungo. Se continua cu Colectia Burrell (inclusa), cea mai frumoasa colectie individuala de arta din Scotia. Aceasta a fost deliciul si obsesia posesorului de ambarcatiuni Sir William Burrell, care a donat-o orasului sau de bastina in 1944 si a imbogatit-o pana la sfarsitul vietii. Dupa amiaza plecare spre Edinburgh. Tur de oras Edinburgh cu ghid local. Familiarizare cu primul “Oras Literar” al UNESCO, ce atrage milioane de iubitori ai artelor in fiecare an. Cazare in Edinburgh la hotel Leonardo Hotel Edinburgh City Centre 3*/similar.
Ziua 6: EDINBURGH
Mic dejun. Zi libera in capitala Scotiei. Optional vizitarea castelului care adaposteste bijuteriile Coroanei Scotiene. Va invitam sa cunoasteti in detaliu vechea fortareata ce a servit ca baza militara in timpul razboiului impotriva Angliei. Veti intelege faima acestui oras si motivul pentru care aici se organizeaza anual numeroase festivaluri. Cazare in Edinburgh la acelasi hotel.
Ziua 7: EDINBURGH – DURHAM – YORK - LEEDS
Mic dejun. Plecare spre Durham pentru vizitarea Catedralei (intrare inclusa). Catredrala mai este cunoscuta si cu numele complet de Catedrala lui Hristos, a Fecioarei Maria si a Sfantului Cuthbert din Durham. Aceasta a fost intemeiata in anul 1093 ramanand, pana astazi, un centru activ in viata religioasa a Bisericii Anglicane. Urmatoarea oprire este in York. Aici vom participa la un tur de oras cu ghid local al fostei capitale militare a Britaniei si vom vizita Catedrala York Minster. Aceasta frumoasa catedrala gotica este folosita pe post de resedinta episcopala de catre cel de-al doilea episcop ca importanta din intreaga Anglie. Este, de asemenea, renumita pentru colectia imensa de ferestre-vitraliu pe care o detine inca din perioada medievala. Sosire si cazare in Leeds la hotel Jurys Inn Leeds 3*/similar.
Ziua 8: LEEDS – CAMBRIDGE – LONDRA
Dupa micul dejun plecare spre Londra. Ne vom opri in Cambridge unde vom face un tur pietonal si optional putem vizita colegiul. Cazare la Londra la hotel Ibis Excel 3*/similar.
Ziua 9: LONDRA
Mic dejun. Tur de oras panoramic Londra cu ghid local: Parlamentul, Big Ben, cel mai mare ceas cu clopot si al treilea turn cu ceas ca înălțime din lume, Catedrala Westminster Abbey (intrare optionala), abatia in care aproape toate incoronarile monarhilor englezi au avut loc si bineinteles, Piccadilly Circus. Dupa amiaza timp liber. Optional vizita la Madame Tussauds - Muzeul Figurilor de Ceara. Cazare Londra la acelasi hotel.
Ziua 10: LONDRA
Mic dejun. Predarea camerelor si transfer catre aeroport in jurul orei 12:00 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire la Bucuresti la ora 20:05.

PRET /persoana (loc in camera dubla): 1290 EURO
Supliment camera single: 450 EURO
Reducere a 3-a persoana (adult/copil) in camera dubla: 20 EURO

SERVICII INCLUSE:

 • transport avion cu compania TAROM Bucuresti – Londra si retur
 • 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3 si 4 stele: 3 nopti Londra, 1 noapte Bath, 1 noapte Liverpool, 1 noapte Langbank, 2 nopti Edinburgh, 1 noapte Leeds
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • transport cu autocar pentru intreg traseul
 • tururi de oras cu ghid local si intrari la obiectivele turistice conform programului (Stonehenge, Baile Romane din Bath, Casa Memoriala Shakespeare, Anne Hattaway, Castelul Warwick, Colectia Burrell, Catedrala din Glasgow, Catedrala din Durham, Catedrala York Minster)
 • plimbare pe lacul Windermere
 • insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE: 
 • taxele de aeroport: 150 euro / persoana
 • asigurarea medicala si asigurarea storno
 • bacsis pentru ghizi locali si soferi (se practica): 40 GBP – se platesc la fata locului.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti (Otopeni) 12:30 – Londra (Heathrow) 14:05
Londra (Heathrow) 14:50 – Bucuresti (Otopeni) 20:05
Circuit Anglia si Scotia avion
Circuit Anglia si Scotia avion
Circuite Anglia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media