Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Barcelona

Circuite Spania / Circuit Barcelona
Plecari: 27.06, 19.08.2017 (5 nopti/ 6 zile)

Barcelona – orasul modernismului


Plecari: 27.06, 19.08.2017 (5 nopti/ 6 zile)Ziua 1: BUCURESTI – BARCELONA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:30 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30 si sosire in Barcelona la ora locala 10:40. Imbarcare in autocar pentru transfer in oras, urmat de un tur panoramic de jumatate de zi (maxim 3 ore). Vom trece in revista cele mai importante repere turistice ale Barcelonei: Piata Catalunya, Catedrala Gotica, biserica Sagrada Familia (exterior), colina Montjuic si Stadionul Olimpic. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare la Hotel Senator 4* sau similar.


Ziua 2: BARCELONA

Mic dejun. Azi va propunem o vizita pietonala impreuna cu insotitorul de grup in centrul orasului Barcelona unde se afla faimoasa promenada Ramblas, precum si o vizita in parcul Guell sau la acvariul din Barcelona cu tunelul sau subacvatic lung de 700 m. Cazare.


Ziua 3: Excursie optionala la MONTSERRAT cu vizita la crama Freixenet

Mic dejun. Excursie optionala la Freixenet si Montserrat. Vom vizita crama Freixenet, renumit producator de vin spumant din zona Barcelonei si Manastirea Monserrat – centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700m si la 48km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) si care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880. Intoarcere si cazare la hotel in Barcelona.


Ziua 4: Excursie optionala GIRONA & MUZEUL LUI DALI

Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala in nordul Barcelonei, la Girona, oras reprezentativ pentru spiritul si arta catalana. In centrul istoric al orasului Girona vom vedea vechiul cartier evreiesc (unul dintre cele mai bine pastrate din Europa) cu strazile sale inguste, Biserica Sf Felix, Catedrala si zidurile orasului roman, foarte bine pastrate. Muzeul lui Salvador Dali din Figueres, orasul natal al artistului, adaposteste cea mai mare parte din creatiile sale si este un loc care nu trebuie ratat. Cazare in Barcelona.


Ziua 5: BARCELONA

Mic dejun. Timp liber pentru a vizita orasul Barcelona pe cont propriu sau pentru a face cumparaturi. Cazare in Barcelona.


Ziua 6: BARCELONA – BUCURESTI

Mic dejun. La ora 09:00 transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Sosire in

Bucuresti la ora 15:40.


Pret/persoana: 498 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 165 EURO


Servicii incluse:

  • transport cu avionul Bucuresti – Barcelona si retur cu compania Tarom;

  • 5 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel 4*;

  • transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocarul;

  • tur panoramic de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Barcelona (3 ore);

  • insotitor roman de grup.


Nu sunt incluse:

  • taxele de aeroport: 150 EURO / persoana (pot suferi modificari);

  • taxa de oras: 2 EURO / persoana/ zi, se achita direct la hotel;

  • excursiile optionale (Monsterrat – Freixenet, Girona – Muzeul Dali);

  • biletele de intrare la obiectivele turistice;

  • asigurarea medicala (recomandata) si asigurarea storno (recomandata).


Descriere hotel Senator 4*

Localizare: Hotelul este situat in Barcelona, in zona Camp Nou si aproape de Avenida Diagonal. In apropierea hotelului se afla statiile de metrou si autobuz cu care se poate ajunge foarte usor si rapid in centrul orasului, la plaja, la fantanile magice sau in alte puncte de interes din Barcelona. Caracteristici hotel: 213 camere complet echipate cu: baie, uscator de par, aer conditionat, fier de calcat, sistem stereo cu CD player, TV satelit, telefon, minibar (doua sticle de apa sunt oferite gratuit din partea hotelului), seif, internet wifi. Pagina web: www.senatorbarcelonaspahotel.com


Preturi informative excursii optionale:

  Monserrat - Freixenet: 60 EURO/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul pentru intreg traseul, insotitor roman de grup, biletul de intrare la crama Freixenet. Nu sunt incluse degustarile de vinuri.

  Girona – Muzeul lui Dali: 60 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul si insotitor roman de grup. Pretul nu include biletul de intrare la muzeul Dali (aprox. 14 Euro/ persoana).


Orar informativ de zbor (ore locale):

Otopeni 08:30 – Barcelona 10:40

Barcelona 11:30 – Otopeni 15:40


Grup minim:

Oferta este valabila pentru un grup minim de 25 persoane participante. Pentru grup intre 24 – 20 persoane, pretul se majoreaza cu 15 EURO/ persoana. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

In cazul in care grupul minim nu se intruneste pana la data termenului limita de inscriere, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.


Documente necesare calatoriei:

Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabile 6 luni de la data intoarcerii in tara.


Transferuri din provincie la / de la aeroport (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu).Tarif la cerere .


Conditii financiare:

TERMENE DE PLATA:

  20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

  60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;

  20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

  20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;

  50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;

  80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;

  100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


Circuit Barcelona
Circuit Barcelona
Circuite Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media