Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Berlin & Praga

Circuite Germania / Circuit Berlin & Praga

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

CIRCUIT BERLIN - PRAGA 
Plecari: 11.06, 09.07, 06.08, 03.09, 08.10. (6 zile / 5 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI - BERLIN
Intalnire la ora 06:00 la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Praga. Sosire la destinatie la ora locala 09:00. Transfer catre Berlin, capitala Germaniei, unde vom avea un tur panoramic de oras cu ghid local. Vom admira renumitul bulevard berlinez, Unter den Linden, conceput initial ca un drum de calarie intre palatul Berliner Schloss si terenurile regale de vanatoare din Tiergarten si transformat apoi intr-o splendida esplanada regala de regii prusaci din secolul al XVIII-lea. Continuam cu Piata Gendarmenmarkt, considerata cea mai frumoasa piata din Berlin, Poarta Brandenburg - simbolul orasului, complexul cultural Insula de Muzee, Parlamentul (Reichstag), Alexanderplatz cu Turnul Televiziunii si bineinteles, ruinele Zidului Berlinului. Seara, optional, cina traditionala la un restaurant local si cazare la hotel Amedia Berlin Kurfurstendamm 4* sau similar.
Ziua 5: BERLIN - POTSDAM - SANSSOUCI
Mic dejun. Optional, excursie la Potsdam, orasul baroc denumit si "Versailles"-ul Germaniei. Fosta resedinta a regilor prusaci, Potsdam este un ansamblu de palate si gradini in stil roccoco. Parcul Sanssouci (cu palatele Sanssouci, Charlottenhof si Neus Palais) este principala atractie a orasului, inscrisa de altfel si pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Dupa-amiaza revenim in Berlin unde va propunem o vizita la Reichstag - sediul Parlamentului German sau vizita la Checkpoint Charlie (Punctul de Control C). Zidul Berlinului a fost ridicat in 1961 de catre guvernul Est German. La scurt timp dupa ridicarea zidului, Presedintele John F. Kennedy a ordonat fortelor americane sa construiasca trei puncte de control in diferite locuri ale zidului prin care corpurile diplomatice si fortele aliate puteau intra in Berlinul de Vest. Dintre toate aceste puncte de control Checkpoint Charlie a devenit cel mai cunoscut. Continuam cu o plimbare pe sub Poarta Brandenburg, simbolul Berlinului reunificat. Seara, va propunem savurarea unei beri locale intr-o Biegartern, berarie in aer liber.
Ziua 3: BERLIN - DRESDA
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Dresda - "Florenta de pe Elba" - un oras primitor, plin de gradini, flori si arbori inalti. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup in centru istoric, vom trece prin "Marea Gradina" - parcul in stil baroc din centrul orasului, vom admira fabrica Volkswagen si cele trei palate impresionante de pe malul Elbei. Seara, revenim in capitala Germaniei pentru cazare.
Ziua 4: BERLIN - PRAGA
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer catre centrul orasului Praga, capitala Cehiei, pentru tur panoramic cu ghid local cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Nemeste (oprire la ora fixa pentru "spectacolul" papusilor), Catedrala Sf. Vitus - simbol spiritual al statului ceh, Podul Carol - unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa, "strada de aur" (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer si cazare la hotel Holiday Inn Congress Centre 4* sau similar. Seara, optional, croaziera cu cina si muzica pe raul Vltava.
ZIUA 5: PRAGA - KARLOVY VARY
Mic dejun. Pentru aceasta zi, propunerea noastra este o excursie optionala la renumitul castel Karlstein si apoi la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si renumita bere.
Ziua 6: PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei TAROM. Decolare la ora 09:45 si sosire la Bucuresti la 12:35.
PRET/persoana:
- 395 EURO pentru plecarile 09.07, 06.08
- 425 EURO pentru plecarile 11.06, 03.09, 08.10
(loc in camera dubla/tripla)

Supliment camera single: 175 euro
Reducere copil 2-11,99 ani in camera dubla (fara pat suplimentar): 50 euro

*Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane
SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Praga si retur cu compania TAROM;
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* din care: 3 nopti in Berlin la hotel Amedia Berlin Kurfurstendamm 4* sau similar si 2 nopti in Praga la Holiday Inn Congress Centre 4* sau similar;
- tururi de oras de o jumatate de zi cu autocar si ghid local in Berlin si Praga;
- transport cu autocar local Praga - Berlin si retur;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
- taxele locale impuse de primariile orasului (se achita personal, la receptia hotelului);
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);
- asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie.
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti (Otopeni) 08:05 - Praga 09:00
Praga 09:45 - Bucuresti (Otopeni) 12:35
GRUP MINIM: 25 persoane.
Circuit Berlin & Praga
Circuit Berlin & Praga
Circuite Germania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media