Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Bruxelles & Amsterdam

Circuite Belgia / Circuit Bruxelles & Amsterdam
Circuit BRUXELLES & Amsterdam
Perioada: 24-29.07.(6 zile / 5 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI - AMSTERDAM - BRUXELLES
Intalnire la ora 05:10 la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare cursa KLM cu destinatia Amsterdam. Sosire la destinatie la ora locala 09:00. Transfer catre Bruxelles, unde vom face un tur panoramic cu ghid local al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare la hotelul NH Brussels City Centre 4* sau similar.
Ziua 2: BRUXELLES - BRUGGE
Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Brugge. Vom face un tur pietonal cu ghid local, unde vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Cazare in Bruxelles.
Ziua 3: BRUXELLES - LIEGE - LUXEMBOURG
Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Luxembourg. Pe drum, ne oprim in Liege, oras pe care-l vom vizita impreuna cu insotitorul de grup. Continuam calatoria catre Luxembourg, unde vom face un tur de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Cazare in Bruxelles.
Ziua 4: BRUXELLES - ANVERS
Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest oras, unde ghidul local ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrare optionala). Dupa amiaza, timp liber. Cazare in Bruxelles.
Ziua 5: BRUXELLES
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Alternativ, va propunem o vizita cu insotitorul de grup la Muzeul de Ciocolata si Cacao, cu posibilitatea vizionarii unor filme documentare despre istoricul ciocolatei si degustarii celor mai fine tipuri de ciocolata belgiana. Cazare in Bruxelles.
Ziua 6: BRUXELLES - AMSTERDAM - BUCURESTI
Mic dejun. In cursul diminetii, plecam catre capitala Olandei, Amsterdam, unde avem prevazut un tur panoramic de oras de jumatate de zi cu ghid local. Aici admiram Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:45 si sosire in tara la ora 00:25.
PRET/persoana: 395 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 145 euro

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti, compania KLM
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel hotelul NH Brussels City Centre 4* sau similar in Bruxelles
- transferuri aeroport Amsterdam - hotel in Bruxelles - aeroport Amsterdam
- tur de oras de o jumatate de zi (3 ore) cu ghid local in Bruxelles si Amsterdam
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): ~ 24 lei/persoana (pentru persoane pana la 60 de ani);
- asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno + medicala: 57 ron/persoana, pentru persoane pana la 60 ani);
GRUP MINIM: 25 persoane
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale) - COMPANIA KLM:
Bucuresti (Otopeni) 07:10 - Amsterdam 09:00 / KL 1372
Amsterdam 20:45 - Bucuresti (Otopeni) 00:25 (+1) / KL 1379
Circuit Bruxelles & Amsterdam
Circuit Bruxelles & Amsterdam
Circuite Belgia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media