Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Capitalele Spaniei & Portugaliei

Circuite Spania / Circuit Capitalele Spaniei & Portugaliei

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

CIRCUIT CAPITALELE SPANIEI & PORTUGALIEI 
Transport Avion TAROM | 12 zile | de la 799 Euro

23 iulie Bucuresti - Madrid
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:15 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO415 cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:15, sosire la Madrid la ora 11:15. Tur de oras panoramic Madrid: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continua: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Popas la Palatul Regal - resedinta oficiala a Regelui Juan Carlos si Regina Sophia. Este unul dintre cele mai frumoase palate din Europa (vizita exterioara). Turul continua cu Plaza de Espana si celebrul bulevard Gran Via. Transfer la hotel si formalitati de check in. Incepand cu ora 18h00 Vizitarea Muzeului National Prado - Colectiile Permanente. Fondat ca muzeu de pictura si sculptura, "el Prado" contine de asemenea o importanta colectie de peste 5.000 de desene, 2.000 de afise, 1.000 de monede si aproape 2.000 de obiecte decorative si lucrari de arta. Sculptura este reprezentata prin peste 700 de lucrari si printr-un numar mai mic de fragmente sculpturale. Superba galerie de tablouri (8.600 de picturi) este factorul car ii confera muzeului renumele international. Indiscutabil, in Prado se afla cele mai mari colectii de lucrari ale spaniolilor Diego Velezquez si Francisco Goya, precum si ale lui Hieronymus Bosch (favoritul Regelui Filip al II-lea al Spaniei). Nota: Intrarea este gratuita pentru vizita libera individuala dupa ora 18:00!Cazare la Hotel Rafael Ventas 4* sau similar.
24 iulie Madrid - Toledo
Mic dejun. Dimineata, optional, excursie la Toledo - oras monument national, inclus in Patrimoniul Unesco. Vizita cu ghid local. Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei Vizigotice este un adevarat monument. Atractii: biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza "Funeraliile Contelui Orgaz" . Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, biserica si manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul "Regilor Catolici". Intoarcere la Madrid, dupa amiaza, plimbari cu insotitorul de grup in Madrid, timp liber pentru cumparaturi. Cazare Hotel Rafael Ventas 4* sau similar.
25 iulie Madrid - Evora - Lisabona
Mic dejun. Excursia continua catre pitoreasca Portugalie, iar o prima oprire pentru vizite o vom face in Evora - a carei furtunoasa istorie si deosebita frumusete a adus-o sub patronajul patrimoniului UNESCO. Capitala a provinciei Alentejo, cunoscuta pentru cea mai renumita podgorie de vinuri din Portugalia, Evora ne ofera imagini spectaculoase: zidurile romane ce inconjoara cetatea, vestigii maure si edificii medievale precum Catedrala-unul din cele mai importante monumente gotice ale Portugaliei sau Apeductul Agua de Prata- un adevarat triumf al inginerilor si arhitectilor vremii. Plecam catre una din cele mai frumoase capitale europene, Lisabona- un oras ce se intinde pe sapte dealuri si coboara spre raul Tejo, un oras ce aminteste cu usurinta de San Francisco.Cazare Hotel Villa Rica 4* sau similar.
26 iulie Lisabona
Mic dejun. Continuam cu vizitarea capitalei lusitane intr-un tur de oras Lisabona: cartierul Belem - un loc strans legat de descoperirile maritime portugheze, Manastirea Jeronimos - o capodopera a stilului Manuelin, aflata pe lista Patrimoniului Mondial Unesco,Turnul Belem Monumentul Descoperirilor Maritime. Ne vom indrepta apoi catre orasul vechi, urcand la Castelul St. George, trecand pe langa biserica Sf.Antonio si Catedrala. Colina pe care se afla ofera o panorama deosebita asupra orasului. Vom cobori apoi catre strazile pitoresti ale cartierului Alfama - unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului. Dupa pranz, excursie optioanala la Sintra-Cabo de Roca, Cascais & Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra vizitam Palatul National si vom avea un scurt timp liber in centrul orasului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: "in acest loc se termina pamantul si incepe marea". Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazino din Europa. Cazare Hotel Villa Rica 4* sau similar.
27 iulie Lisabona - Fatima - Coimbra - Porto
Mic dejun. Excursia continua spre Fatima - unul dintre cele mai importante lacasuri de cult dedicate Fecioarei Maria. Se viziteaza Capela ridicata pe locul unde si-a facut aparitia Fecioara. Plecare spre Coimbra unde vom face un scurt popas. Un oras care ocupa un loc special in inimile tuturor portughezilor, aici a fost fondata in 1290, de catre regele Dinis, prima Universitate din Portugalia fiind una dintre cele mai vechi din lume. Sase dintre regii portughezi s-au nascut in Coimbra - capitala Portugaliei intre 1139 si 1256. Sosire spre seara la Porto. Cazare hotel Beta Porto 4* sau similar.
28 iulie Porto - Braga - Vigo - Santiago De Compostela
Mic dejun. Tur de oras panoramic Porto: Catedrala, Ribeira - partea veche a orasului (obiectiv protejat de UNESCO), Piata Batalha, Gura raului Douro, Turnul Medieval, Podul D. Luis - simbolul orasului construit de celebrul arhitect francez Gustav Eiffel. Inainte de a parasi insorita Portugalie, facem o ultima vizita in unul dintre cele mai mari si mai vechi orase ale Portugaliei - Braga. Excursia continua spre Vigo - este cel mai mare oras galician din nord-vestul Spaniei si totodata cel mai mare port pescaresc al Europei. Vigo este localizat in partea de vest a golfului Ria de Vigo ce patrunde aproximativ 30 km in interiorul continentului, peisajul acesta fiind si principala sa atractie. Scurt popas pentru vizitare. Plecam spre Santiago de Compostela unde ajungem in cursul serii. Cazare hotel Gran Hotel Santiago 4* sau similar.
29 iulie Santiago De Compostela
Mic dejun. Santiago de Compostela este al 3-lea loc de pelerinaj ca importanta dupa Ierusalim si Roma. In aceasta dimineata vom strabate strazile pietruite ale orasului catre Catedrala impreuna cu pelerinii veniti din toate colturile lumii. Timp liber la dispozitie pentru plimbari cu insotitorul de grup prin orasul sfant, vizite la muzee si biserici. De peste 1000 de ani pelerini din toata lumea strabat mii de kilometri pana la Santiago atrasi de credinta in biserica si Dumnezeu. Cazare hotel Gran Hotel Santiago 4* sau similar.
Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup
30 iulie Santiago De Compostela - Leon
Mic dejun. Excursia continua spre Leon : Tur panoramic & Vizita cu ghid local a celor 3 comori Catedrala gotica, Panteonul Sfantului Isidoro construit in secolul XI pentru a gazdui moastele sfantului decedat in secolul VII si fatada in stil renascentist a manastirii vechi din San Marco, initial spital pentru pelerini, astfel cum a fost mandatat de catre monarhii bisericii catolice. Continuam cu o plimbare prin centrul istoric: Casa Botines (construita de Gaudi), Palatul "de los Guzmanes" si Piata Primariei. Cazare hotel Silken de Leon 4* sau similar.
31 iulie Leon - Burgos -Bilbao
Mic dejun. Plecam catre Burgos - leaganul Castiliei, renumit pentru frumoasele edificii ecleziastice. De asemenea Burgos este si patria eroului national El Cid Campeador ale carui ramasite se afla si azi in Catedrala. Vizita cu ghid local in Burgos: Catedrala si Centrul Istoric. Plecare spre Bilbao si tur de oras Bilbao cu ghid local. Vom vizita partea veche a capitalei Tarii Bascilor - Bilbao, Paseo Arenal, Orasul vechi "Casco Viejo, Siete Calles", locul unde organizeaza saptamanal piata de duminica. Muzeul de arta Contemporana Guggenheim Muzeul este printre cele mai proeminente si spectaculoase cladiri din lume in stil deconstructivist. Cazare hotel Holiday Inn Bilbao 4* sau similar.
01 august Bilbao - Zaragoza - Costa Maresme
Mic dejun. Parasim Tara Bascilor si continuam spre Zaragoza - un oras al diversitatii si al intrepatrunderii culturilor: romane, crestine, maure si evreiesti. Vizitam Catedrala construita in urma cu 2000 ani la dorinta si in numele Fecioarei Maria. Timp liber in Saragoza si plecare spre Costa Maresme - una din cele mai animate zone ale Spaniei. Cazare si cina hotel 4* Costa Maresme.
02 august Barcelona
Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe Rambla pentru cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic. Cina si cazare hotel 4* Costa Maresme.
03 august Barcelona - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO422 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:30, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 15:40. Sfarsitul pachetului de servicii.
Tarife
- 799 Euro adult loc in camera dubla
- 639 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 1059 adult loc in camera single

*calculate pentru un grup de 30 platitori
Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Madrid si Barcelona - Bucuresti , zboruri directe compania Tarom
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Rafel Ventas 4* sau similar Madrid
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Villa Rica 4* sau similar Lisabona
- 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Beta Porto 4* sau simlar Porto
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Gran Santiago 4* sau similar Santiago de Compostella
- 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Silken de Leon 4* sau similar Leon
- 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Holiday Inn 4* sau similar Bilbao
- 2 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina ) Hotel 4* Costa Maresme
- Transport cu autocar propriu, nou, clasificat 4* (mai putin ziua 7 conform normelor AETR)
- Vizitele, excursiile si tururile mentionate in program
- Vizita la Muzeul Prado
- Ghizi locali la Bilbao, Burgos si Leon
- Ghid insotitor din partea agentiei
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 140 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- Taxele de oras (se achita la receptia hotelurilor)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program si ghizii locali pentru vizitarea acestora (acolo unde nu sunt prevazuti) aproximativ 50 eur/persoana : Catedrala Toledo: 7euro, Sinagoga Toledo: 2,3euro, Santo Toma: 4,6euro, Real Alcazar: 7euro, Catedrala Sevilla: 7,5euro, Mezquita Cordoba: 8euro, Sagrada Familia: 10euro
- bacsis pentru soferi si ghizi locali
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)
- Excursie la Sintra,Cabo de Roca, Cascais & Estoril
Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare Palatul National Sintra
- Excursie la Toledo
Tarif: 50 Euro/persoana si include: transport autocar, bilete de intrare la Catedrala si Sinagoga, ghid local, ghid insotitor
Circuit Capitalele Spaniei & Portugaliei
Circuit Capitalele Spaniei & Portugaliei
Circuite Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media