Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Cappadocia avion 8 zile

Circuite Turcia / Circuit Cappadocia avion 8 zile
ZIUA 1 - Duminica, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni- check in Turkish sau Tarom pentru destinatia Istanbul. Deplasare pe autoastrada. Cazare in Ankara.
ZIUA 2 (mic dejun).Tur (3 ore) Ankara cu ghid local cu oprire la Mausoleul lui Ataturk,apoi popas (90 min) in centru.Deplasare in Cappadocia. Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).
ZIUA 3 Deplasare la Uchisar - panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme. La Kaymakli se viziteaza orasul subteran. La Goreme se viziteaza bisericile crestine, pictate si cioplite in stanca. Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).
ZIUA 4 (mic dejun). In Ankara-vizita: Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei, Deplasare la Istanbul -tur by night ( se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur Cazare in Istanbul.
ZIUA 5 (mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber - shopping in Marele Bazar. Optional (35 EUR-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 EUR-daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina cu bauturi si program artistic). Cazare in Istanbul.
ZIUA 6 (mic dejun). Dimineata, optional (40 EUR - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 EUR - daca se achita in excursie) plimbare pe Marea Marmara la Buyuk Ada - Insula Printului (include: transport local - tramvai + vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi). Dupa amiaza- shopping in Istanbul. Cazare in Istanbul.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 12 - croaziera (90 min) pe Bosfor. Timp liber - shopping. Cazare in Istanbul.
ZIUA 8 Duminica (mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Decolare la ora 16.55. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni, ora 18.20.

PRET : 380 EUR+230 EUR (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru :
a) ghid local (ziua 5) , tur Istanbul (ziua 4) si croaziera pe Bosfor (ziua 7), in total = 25 EUR ;
b)taxe aeroport/securitate, transfer aeroport- hotel- aeroport si comision , in total = 205 EUR.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

La inscriere se achita minim 150 EUR.
Supliment single 175 EUR.
Grup minim 25 turisti
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere 30 EUR.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman si ghizi locali in Ankara si Cappadocia;
- transport (fara zilele : 5, 6, 7) cu autocar 2 ** cu aer conditionat ;
- bilet avion Bucuresti - Istanbul - Bucuresti ;
- 7 cazari cu mic dejun bufet in hoteluri de 3 *** si 2 **(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Circuit Cappadocia avion 8 zile
Circuit Cappadocia avion 8 zile
Circuite Turcia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media