Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit China 15 zile

Circuite China / Circuit China 15 zile
ZIUA 1  Sambata, Intalnire la ora 16.30 cu ghidul roman la Otopeni-check in Quatar pt destinatia Doha. Decolare, ora 18.25,sosire,ora 25.55.
ZIUA 2 Decolare din Doha la ora 1.50 spre Beijing.Sosire, ora 14.40. Vizita Piata Tian An Men - cea mai mare din lume. Transfer la hotel. Cina (Rata Pekineza) si cazare in Beijing.
ZIUA 3 (mic dejun si pranz). Excursie la: Marele Zid, Mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara. Seara, show de opera. Cina si cazare in Beijing.
ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza Orasul Interzis si Templul Cerului. Dupa amiaza-shopping. Deplasare, noaptea, cu trenul.Cazare pe tren.
ZIUA 5 Sosire un Luoyang la ora 7.29.Vizita Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri din China, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show. Cina si cazare in Luoyang.
ZIUA 6 (mic dejun).Cu autocarul la Xian-vizita Pagoda Gasca Salbatica.Tang Dinasty Show. Cina si cazare in Xian.
ZIUA 7 (mic dejun si pranz). Vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta) si Muzeul Soldatilor de Teracota. Ora 20.17-deplasare cu trenul. Cazare pe tren.
ZIUA 8. Ora 8.55-sosire la Chongquing-vizita Sala Poporului si Muzeul defileelor. Timp liber. Seara, imbarcare pe vas pentru croaziera pe Yangtze de la Chongqing la Yichang. Cazare pe vas.
ZIUA 9 (mic dejun si pranz). Croaziera pe Yangtze-vizita Fengdu (Orasul Fantoma). Cina si cazare pe vas.
ZIUA 10 (mic dejun si pranz). Croaziera prin defileele Qutang si Wu. Optional, cu barca la stramtoarea Shennong.Cina si cazare pe vas.
ZIUA 11 (mic dejun). Croaziera pe Yangtze. Optional, deplasare cu autocarul la Barajul celor 3 Defilee. Ora 12-sosire in Yichang, apoi deplasare cu trenul la ora 13.45. Cazare pe tren.
ZIUA 12 Ora 10.39, sosire in Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru)-vizita: Templul budist Lingyin, Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii, apoi croaziera pe Lacul de Vest. Popas in Wuzhen-oras cu pravalii vechi de sute ani. Cina si cazare in Suzhou.
ZIUA 13 (mic dejun).In Suzhou (delta Yangtze)-orasul cu 500 de gradini,vizita:Pagoda de pe Muntele Tigrului si gradinile "Master of the Net". Popas (1 ora) in Zhujiajiao-Venetia Chinei.In Shanghai-vizita templele lui Buddha si croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu). Cazare in Shanghai.
ZIUA 14 (mic dejun). In Shanghai-vizita Yu Garden si Pearl TV Tower, apoi plimbare pe Promenada Bund cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhitectura internationala si shopping (Bulevardul Nanjing).Ora 16.25-deplasare cu trenul.
ZIUA 15  Sambata. Decolare la ora 1.45 spre Doha, sosire la ora 5.30. Decolare la ora 8.25 spre Bucuresti. Sosire la ora 13.30 la Otopeni.
Pret: 1600 euro + 685 euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
- show (de opera in Beijing, Tang Dinasty in Xian, Kung Fu in Luoyang), croaziere(Hangzhou, Shanghai, fluviul Yangtze),excursia la Zhujiajiao, taxa de viza si prelucrare acte, in total = 385 euro;
- taxe aeroport/securitate,transfer aeroport -hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice,in total=300 euro.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single (inclusiv pe tren si vapor) 650 euro.
Supliment cabina pe tren pentru 2 pers. 180 euro / pers.
La inscriere se minim 600 euro. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 35 euro.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
- bilet avion Bucuresti-Doha-Beijing/Hong Kong- Doha-Bucuresti;
- transport cu autocar 2 ** cu aer conditionat si cu trenul;
- servicii ghid roman si ghizi locali;
- cazari : 3 pe vapor de 5*,3 pe tren in cabine pt 4 persoane si 6 in hoteluri de 3*,4*.
Obs. in cazul (zilele : 4, 7 si 11) ca pe tren nu se poate asigura cabina pentru 2 persoane, ghidul va restitui 60 euro/ pers. / noapte.
Circuit China 15 zile
Circuit China 15 zile
Circuite China:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media