Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit China Soldatii de Teracota 9 zile

Circuite China / Circuit China Soldatii de Teracota 9 zile
Plecari: Plecari: 15.02, 27.06 11 zile / 9 nopti


CHINA - SOLDATII DE TERACOTA

Plecari: 15.02, 27.06.

11 zile / 9 nopti


Ziua 1: BUCURESTI – SHANGHAI

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala KLM cu destinatia Shanghai. Schimbarea cursei la Amsterdam.

Ziua 2: SHANGHAI – Parisul Estului

Sosire la Shanghai la pranz. Transfer cu autocarul de la aeroport in Shanghai - oras cosmopolit, care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vom face un tur de oras panoramic. Vizita va cuprinde Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Cina si cazare in Shanghai, hotel 4*.

Ziua 3: SHANGHAI

Mic dejun. Vom continua sa descoperim orasul si atractiile sale: Gradiniile Yuyuan, Templul lui Buddha de Jad, Turnul Jinmao si cosmopolita Strada Nanjing. Atat pranzul cat si cina vi se vor servi la restaurante locale.

Ziua 4:SHANGHAI – ZHUJIAJIAO - XI’AN (calatorie cu trenul de noapte)

Mic dejun. Vizitarea orasului Zhujiajiao, construit pe apa, si intrare la muzeul local. Transfer catre gara din Shanghai. Cina se va servi mai devreme. Calatorie pe durata noptii cu trenul in cuseta de 4 persoane catre Xi’an.

Ziua 5:XI’AN

Sosire si cazare in Xi’an, fosta capitala imperiala, orasul etern, numit Chang’an in antichitate, unul din leaganele vechii civilizatii din Bazinul Fluviului Galben. Cu o istorie de 3 000 de ani, Xi’an a fost capitala pentru 13 dinastii chineze, echivaland in faima vechi capitale precum Atena, Cairo sau Roma. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Astazi vom face un tur in cadrul caruia vom vizita Pagoda Gastei Salbatice, care reprezinta una din cladirile remarcabile din Xi’an, aflata in interiorul templului Da Ci’en construit in 589 AC (este locul de unde s-a raspandit budismul in China). Continuam cu Vechiul Zid al Orasului si Muzeul de Istorie. Cazare in Xi’an la hotel de 3*.

Ziua 6: XI’AN

Mic dejun, dupa care incepem o noua zi de vizite. Vizitam mai intai Marea Moschee. Vom continua cu o excursie la celebra Armata de Teracota a imparatului Qin Shi Huagandi, una dintre descoperirile arheologice de senzatie ale sec. XX, un sit al carui renume rivalizeaza cu cel al Marelui Zid. In jur de 8000 de razboinici si cai de lut in marime naturala au fost ingropați in anul 210 î.Hr., ca o „armata a spiritelor”, menita sa pazeasca mormantul Primului Imparat.Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale. Cazare in Xi’An.

Ziua 7: XI’AN - BEIJING

Dimineata vom lua trenul expres catre Beijing. Sosire in jurul orei pranzului. Se va servi pranzul la restaurant local. Vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Cazare la hotel 3* si cina la un restaurant local.

Ziua 8: BEIJING

Dupa micul dejun, incepem o excursie de o zi, care va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri, urmat de pranz. In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Cina se va servi la un restaurant local.

Ziua 9: BEIJING

Mic dejun. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp) si a Palatului de Vara ( constructie aflata la 12 km de Beijing, situata pe malul lacului Kunming). Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale.

Ziua 10: BEIJING

Mic dejun. Vizitarea Templului Lama (cunoscut ca si “Palatul Pacii si Armoniei”), templu si manastire pentru calugarii budisti. Cladirea incorporeaza armonios atat stilul chinez Han cat si pe cel tibetan. Ne vom continua ziua cu o oprire in bazar, unde va puteti delecta cu o varietate de produse. Pranzul si cina vor fi servite la restaurante locale.

Ziua 11: BEIJING – BUCURESTI

Mic dejun la pachet si transfer la aeroportul din Beijing. Plecare spre Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM via Amsterdam sau Paris. Sosirea la Bucuresti este prevazuta in aceeasi seara.


PRET / persoana (loc in camera dubla):

1090 EURO – plecarea din 15.02.

1190 EURO – plecarea din 27.06.


Supliment camera single: 200 EURO; Reducere a treia persoana in camera dubla : 30 EURO


SERVICII INCLUSE

  • transport cu avionul, compania KLM Bucuresti – Shanghai si Beijing – Bucuresti (schimbarea cursei la Amsterdam)

  • 1 noapte transport cu trenul de noapte Shanghai-Xi’An (cuseta pentru 4 persoane)

  • tren expres de la Xi’An la Beijing

  • 8 nopti cazare la hoteluri de 3* și 4*: 2 nopti Shanghai, 2 nopti Xi’An, 4 nopti Beijing

  • pensiune completa (preparatele au specific chinezesc)

  • transport cu autocar local pe circuit

  • vizite siintrari la obiectivele turistice

  • ghid local pentru vizite

  • insotitor roman de grup


NU SUNT INCLUSE

  • taxele de aeroport = 395 EURO – se pot modifica, valoarea finala a acestora va fi comunicata la emiterea biletelor, cu 3 saptamani inainte de plecare

  • taxa de viza si procesare acte = 70 EURO

  • bacsis pentru soferi si ghizi locali (se practica) = 30 USD, se vor achita prin insotitorul de grup, la sosirea in China

  • asigurarea medicala de calatorie (obligatorie): ~ 36 lei/persoana (pentru persoane pana la 65 de ani);

  •  asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost informativ asigurare storno + medicala: 64 lei/persoana, pentru persoane pana la 65 ani);  

 • Acte necesare pentru Obtinerea Vizei : Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / o fotografie tip pasaport / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / formular completat

Circuit China Soldatii de Teracota 9 zile
Circuit China Soldatii de Teracota 9 zile
Circuite China:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media