Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Chisinau si Cernauti 5 zile

Circuite Republica Moldova / Circuit Chisinau si Cernauti 5 zile
ZIUA 1
-Marti, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivi-tei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Buzau-Focsani-Bacau-Suceava. Se viziteaza Cetatea Sucevei si Manastirea Putna. Cazare in Cernauti.
ZIUA 2
(mic dejun). Shopping (90 min) in Marele Bazar. Se viziteaza Cetatea Hotin. Tur (4 ore) Cernauti cu ghid local (include si vizita la Mitropolie si Universitate). Cazare in Cernauti.
ZIUA 3
(mic dejun). Plecare spre Moldova pe ruta Briceni-Edinet-Riscani. Pe malul Nistrului -vizita Cetatea Soroca. Deplasare pe ruta Orhei (popas in centru) la Chisinau. Cazare in Chisinau.
ZIUA 4
(mic dejun). La 10 km de Chisinau, vizita crama Cricova (cea mai mare din lume-cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri), supranumit Orasul Vinurilor(strazile subterane, sectia de maturizarea a vinurilor de marca, sectia de producere a spumantului clasic, Colectia Nationala si salile de degustare). Optional, degustare. Tur (3 ore) Chisinau cu ghid local pe traseul: Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul, Magazinul GUM. Se viziteaza Muzeul National de Istorie. Timp liber. Cazare in Chisinau.
ZIUA 5
-Sambata (mic dejun). Se trece frontiera Sculeni (Moldova). Deplasare la Iasi- se viziteaza cu ghid local: Biserica Trei Ierarhi, Palatul Culturii (exterior), Grupul statuar al voievozilor si Parcul Copou. La iesirea din Iasi, in Bucium-popas la "Plopii fara sot". La Vaslui se viziteaza Monumentul Bataliei de la Podul Inalt. Deplasare pe ruta Barlad-Tecuci-Focsani-Buzau. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.),aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
PRET: 170 EURO + 15 EURO (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru bilet vizitare crama Cricova.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 75 EURO.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 20 EURO.
La inscriere se achita minim 50 EURO.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;
- 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
- servicii ghid roman si ghizi locali in : Chisinau, Cernauti si Iasi.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.
Circuit Chisinau si Cernauti 5 zile
Circuit Chisinau si Cernauti 5 zile
Circuite Republica Moldova:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media