Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Corsica, Sardinia si Sicilia 12 zile

Circuite Italia / Circuit Corsica, Sardinia si Sicilia 12 zile
ZIUA 1
Luni, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Giurgiu - Ruse, traversarea Bulgariei. Cazare in Kalambaka (Grecia).
ZIUA 2
(mic dejun). In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza o manastire suspendata, apoi popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare la Igoumenitsa.Traversarea (croaziera) Marii Adriatice cu vaporul. Cazare pe vapor.
ZIUA 3
(mic dejun). Deplasare pe ruta Taranto-Cosenza. Traversarea stramtorii Messina cu vaporul. Cazare in Ragusa (Sicilia).
ZIUA 4
(mic dejun). - joi, optional, croaziera in Insula Malta (135 EURO - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 EURO - daca se achita in excursie). Include taxe portuare, transport autocar (hotel- vapor- hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local. Cazare in Ragusa.
ZIUA 5
(mic dejun) Deplasare la TAORMINA (Amfiteatrul grec, plimbare pe Corso Umberto). Urcare cu autocarul la Vulcanul ETNA pana la statia de telecabina (optional - urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere).Deplasare la SIRACUSA unde se viziteaza orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Deplasare cu autocarul la Vulcanul ETNA pana la statia de telecabina. Optional, urcare cu telecabina si vizita cele 4 cratere. La SIRACUSA-vizita orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Cazare in Ragusa.
ZIUA 6
Sambata (mic dejun). La AGRIGENTO - vizita Valea Templelor. Deplasare la Montreale (langa Palermo) - vizita Catedrala. Tur PALERMO cu ghid local pe ruta: Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell Amiraglio. Timp liber in Palermo. Ora 17 - deplasare cu vaporul de la Palermo (Trapatini) la Cagliari. Cazare pe vapor.
ZIUA 7
(mic dejun). Ora 6.30 - sosire in Cagliari, se viziteaza centrul si arena romana. Ora 11-deplasare la Barumini-vizita monumentele preistorice Nuraghe. Deplasare prin Orisano la Alghero, optional, in functie de valuri si daca e timp-deplasare cu vaporasul la grotele lui Neptun sau plaja si baie in mare. Popas in Sassari. Nota - cazarile din zile 7 si 8 vor fi in aceasi hotel Cazare in zona Sassari - Costa Esmeralda (Sardinia).
ZIUA 8
(mic dejun). Deplasare din Palau cu ferry-boatul in arhipelagul Maddalena si cu autocarul in Insula Caprera unde se viziteaza Complexul Muzeal Giuseppe Garibaldi (unificatorul Italiei). Plaja si baie in mare. Cazare in zona Sassari - Costa Esmeralda (Sardinia).
ZIUA 9
(mic dejun). Se traverseaza cu ferry-boat ul din Santa Teressa in Bonifacio si deplasare pe ruta Sartene-Propriano. La Ajaccio se viziteaza Casa Memoriala Napoleon. Deplasare la Bastia-se viziteaza centrul orasului. Cazare in Bastia (Corsica).
ZIUA 10
(mic dejun). Ora 8.15-deplasare (4 ore) cu vaporul in Livorno. Vizita TURNUL din PISA. Cazare in zona Padova-Venetia.
ZIUA 11
(mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor (exterior), Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12 - plecare din Piata Tronchetto. Cazare in Gyor.
ZIUA 12
-Vineri (mic dejun). Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, forma-litatile vamale,etc.),aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).Podul Rialto. Ora 12 - plecare din Piata Tronchetto.
Pret: 555 EURO + 170 EURO (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (145 EURO + 25 EURO):
a) 145 EURO = traversarea marilor cu vaporul ;
b) 25 EURO = Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas).

Supliment single (inclusiv pe vapor) 380 EURO.
Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 EURO / pers.
La inscriere se achita integral sau minim 300 EURO.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 EURO.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman ;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;
- 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
- 2 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt.acestea
Circuit Corsica, Sardinia si Sicilia 12 zile
Circuit Corsica, Sardinia si Sicilia 12 zile
Circuite Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media