Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Croatia - Austria

Circuite Croatia / Circuit Croatia - Austria
Plecari: 03 iulie, 02 august si 05 septembrie

CIRCUIT CROATIA-AUSTRIA 

Slovenia - Ungaria
Insula KRK , Parcul National Plitvice, Peninsula Istria, Pesterile Postojna
Viena - Padurea Vieneza - Mayerling - Baden - Graz
Ljubliana - Zagreb - Budapesta - Lacul Balaton

DATE DE PLECARE: 03 iulie, 02 august, 05 septembrie

PROGRAMUL EXCURSIEI
Ziua 1 BUCURESTI - VIENA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:10 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Austrian OS768 cu decolare la ora 08:10. Sosire la Viena la ora 08:50. Transfer in oras. Tur de oras Viena. Celebrul Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si "Orasul Dunarii" - Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel. Timp liber pentru cumparaturi si plimbari pietonale cu insotitorul de grup. Cazare hotel 3*** Viena.
Ziua 2 VIENA - PADUREA VIENEZA - MAYERLING - BADEN
Mic dejun. Dimineata Vizitarea Palatului Schonbrunn cu ghid local de limba romana (biletul de intrare se achita la fata locului). Dupa vizita, optional, Excursie la Mayerling, Padurea Vieneza si Baden. Ajunsi in padurea vieneza, ne vom opri pentru vizitarea Manastirii Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu. Una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling vom face un popas in localitatea vecina Hinterbruhl unde, in anul 1912, s-a format printr-o explozie intr-o mina de ghips un imens lac subteran. Cel mai mare din Europa ! Vizitam coridoarele si galeriile, tenebrele umede transmit o nelinistitoare senzatie de taina. Ne indreptam apoi spre un oras imperial de o frumusete atemporala - Baden. Oras balnear renumit pentru apele sale sulfuroase, Baden este o capodopera a arhitecturii in stilul Biedermeier si Art Nouveau, fiind de-a lungul timpului inspiratie pentru compozitori precum Mozart, Beethoven sau Strauss (Tarif: 60 euro/persoana, minimum 25 platitori si include: transport autocar local, ghid local, bilete de intrare la Heiligenkreutz, Mayerling si Grota Hinterbruhl, insotitor de grup). Intoarcere in Viena si timp liber la dispozitie. Cazare hotel 3*** Viena.
Ziua 3 VIENA - GRAZ - LJIUBLIANA - OPATIJA
Mic dejun. Excursia continua spre Graz unde vom face un scurt tur panoramic si apoi continua spre Slovenia unde vom vizita in cadrul unui tur panoramic capitala Ljiubliana. Tur de oras panoramic Ljiubliana. Sosire in cursul serii la Opatija - Croatia. Cina si cazare hotel 3*** Liburnia hotels. www.liburnia.hr (unul dintre hotelurile de 3* din lantul Liburnia, numele hotelului se comunica cu 21 de zile inainte de plecare)
Ziua 4 PARCUL NATIONAL PLITVICE
Mic dejun. Excursia continua cu vizitarea Parcului National Plitvice. Complexul Plitvice din Croatia a fost declarat parc national inca din anul 1949, reprezentand cea mai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei, vizitata anual de aproape 1 milion turisti, iar in anul 1979 parcul Plitvice a fost preluat pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Daca va intrebati de ce peste un million de oameni vin aici in fiecare an, din toate colturile lumii, va invitam sa va pregatiti aparatele foto si camerele de filmat si sa vizitati unul dintre cele mai spectaculoase si mai salbatice locuri din Europa. Acesta minune naturala cu 16 lacuri terasate inconjurate de munti si vegetatie luxurianta va taie pur si simplu rasuflarea. Intoarcere la hotel. Cina si cazare hotel 3*** Liburnia hotels Opatija.
Ziua 5 POSTOJNA - PENINSULA ISTRIA
Mic dejun. Ne indreptam catre Postojna unde vizitam unele din cele mai mari pesteri din Europa, Pesterile Postojna. O sa facem turul lumii fantastice subterane prin cele 20 de km de galerii sculptate, sali si hale, care in ultimii 180 de ani au primit peste 28 de milioane de vizitatori in fiecare an, manati de curiozitate sau de o devotare catre natura sau doar de nevoia de mister si frumusete. Continuam excursia cu Turul Peninsulei ISTRIA, cu vizite in celebrele statiuni Pula si Rovinj. Pula, este cel mai mare oras din regiunea istorica Istria. Fost centrul administrativ al Istriei in Roma Antica, este foarte bine cunoscut pentru cladirile care au supravietuit din perioada romana, dintre care amfiteatrul din secolul I, denumit Arena. Alte doua structuri bine pastrate sunt arcul de triumf din secolul I, Arcul Sergius si templul zeului Apollo construit in onoarea imparatului roman din secolul I, Cezar Augustus. Plimbarea prin vechile strazi inguste, cu pavaj roman, ale orasului, va incanta privirea cu cladiri medievale si renascentiste. Rovinj, cel mai "fotogenic" oras de pe Mediterana, odata un sat pescaresc, astazi un resort turistic. La 40 de km de Pula, Rovinj era cunoscut ca fiind orasul cu climat favorabil si benefic. Astazi oamenii sunt mandri de acesta traditie veche si se lupta inca sa pastreze titlul de "oras sanatos"...restul fiind meritul naturii. Atmosfera medievala a orasului si caldura Mediteraneana incanta vizitatorii. Intoarcere la hotel. Cina si cazare hotel 3*** Liburnia hotels Opatija.
Ziua 6 INSULA KRK
Mic dejun. Zi libera pentru plaja sau Excursie optionala in Insula KRK - Insula de Aur, una din cele mai pitoresti insule din tot arhipeleagul. Excursia incepe cu traversarea podului, odata cel mai mare pod de beton din lume, pentru a ajunge in orasul Krk, capitala insulei. Plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe stradutele inguste pietruite, cu cladiri vechi, numeroase biserici si turnuri din piatra. Excursia continua la Punat, de unde se poate lua vaporasul pana in micuta insula Kosljun, pentru a vizita Muzeul Etnografic si Biserica Franciscana. Continuam cu oraselul Vrbnik, situat pe inaltimile stancilor deasupra marii, faimos datorita vinului alb Zlahtina care se produce aici. Intoarcere la hotel. Cina si cazare hotel 3*** Liburnia hotels Opatija.
Ziua 7 OPATIA
Mic dejun. Zi libera pentru plaja sau excursii optionale. Cina si cazare hotel 3*** Liburnia hotels Opatija.
Ziua 8 ZAGREB - LACUL BALATON - BUDAPESTA
Mic dejun. Excursia continua spre Zagreb - capitala Croatiei unde vom face un scurt tur panoramic. Ne vom indrepta apoi catre capitala Ungariei - Budapesta, nu inainte de a face un popas la Siofok pe malul lacului Balaton. Sosire in cursul serii la Budapesta. Optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. (Tarif: 30 Eur/pers, transfer inclus). Cazare hotel 4**** Budapesta.
Ziua 9 BUDAPESTA - VIENA - BUCURESTI
Mic dejun. Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal: Citadela, Podul Elisabeta, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Dupa turul de oras, tur pietonal cu insotitorul de grup pe "Ringul mic" al Budapestei, intr-o zona pietonala renumita pentru magazinele si cafenelele sale luxoase, care pastreaza inca frumusetea si spiritul "imperial" al vremurilor. La ora 12:00 transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare pe zborul Austrian OS787 cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 17:30 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda la ora 20:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

Tarif special: 599 Eur de persoana loc in camera dubla
Suplimente & reduceri:
- Camera SGL +150 Euro/persoana/perioada

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti compania Austrian Airlines
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*** Viena
- 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) hotel 3*** Liburnia hotels Opatija
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel 4**** Budapesta
- Tururi de oras la Viena, Graz, Ljiubliana, Zagreb, Budapesta
- Excursie la Pesterile Postojna
- Turul Peninsulei Istria: Pula & Rovinj
- Excursie la Parcul National Plitvice
- Transport cu autocar local (mai putin ziua 7 conform normelor AETR)
- Taxele de parcari si autostrazi
- Insotitor roman de grup
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 130 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
- Intrarile la obiectivele turistice din program: Parcul Plitvice, Pesterile Postojna
- Asigurarea medicala (optionala)
- Excursiile optionale
Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni (a se consulta ruta de transfer)
- Ruta1: Constanta - Medgidia - Cernavoda - Fetesti - Slobozia
- Ruta2: Iasi - Tg.Frumos - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Campina - Ploiesti
- Ruta3: Sibiu - Rm.Valcea - Craiova - Pitesti
Circuit Croatia - Austria
Circuit Croatia - Austria
Circuite Croatia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media