Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Elvetia, Bavaria si Coasta de Azur

Circuite Elvetia / Circuit Elvetia, Bavaria si Coasta de Azur

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

CIRCUIT ELVETIA-Bavaria-Coasta de Azur
de la 465 euro
11 zile: Viena, Defileul Dunarii, Abatia Melk, Innsbruck, Linderhof Neuschwanstein, Schaffhausen, Zurich, Lucerna, Liechtenstein, Interlaken, Berna, Montreux, Lausanne, Geneva, Chamonix-Mont Blanc, Zermatt, Matterhorn, Monaco, Nice, San Remo, Milano, Verona, Graz

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- Defileul DUNARII- MELK- TIROL (695 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru un tur cu autocarul: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg, Opera. Ne indreptam spre Innsbruck, capitala Tirolului. Pe traseu admiram Defileul Dunarii, cu o scurta oprire la Durnstein, apoi splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Cazare in zona Tirol.
Ziua 3. INNSBRUCK- CASTELELE LINDERHOF si NEUSCHWANSTEIN (240 km)
Mic dejun. Plecare spre Innsbruck, unul din cele mai frumoase orase austriece, pentru un tur pietonal. incepem circuitul Castelelor Bavariei descoperind lumea fanteziei in care traia Ludovic de Bavaria si vizitam renumitul Palat Linderhof. Urmeaza Castelul Neuschwanstein, superb amplasat intr-un cadru natural unic. Cazare in zona Dornbirn- Austria.
Ziua 4. CASCADA RINULUI - ZURICH - LUCERNA- LIECHTENSTEIN (345 km) Mic dejun. Timp liber in zona Dornbirn, sau excursie optionala GRATUITA (in valoare de 35 euro) la Zurich. Pe traseu, oprire la Schaffhausen pt. a admira spectaculoasa cascada a Rinului. in Zurich incepem turul pietonal: Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) si Bahnhofstrasse, principala artera comerciala a orasului. Excursia optionala continua spre Lucerna pentru un tur de oras: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke, Wasserturm. incheiem excursia optionala tranzitand Liechtenstein, cu o scurta oprire in capitala Vaduz. Seara intoarcere pentru cazare in zona Dornbirn.
Ziua 5. INTERLAKEN- BERNA- MONTREUX- LAUSANNE (495 km)
Mic dejun. Deplasare spre Interlaken, celebra statiune montana superb amplasata intre 2 lacuri la poalele Alpilor. Continuam cu Berna, capitala Elvetiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. Urmeaza Montreux, o placuta statiune pe malul lacului Leman unde se viziteaza renumitul Castel Chillon. incheiem ziua cu un tur pietonal in Lausanne, catre Catedrala din centrul istoric. Cazare in zona Bellegarde.
Ziua 6. GENEVA- Chamonix-Mont Blanc -Vf. Aiguille du Midi (3842 m) (275 km)
Mic dejun. Plecare spre Geneva pentru un tur de oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primaria, Maison Tavel, iar seara sediul ONU. Timp liber in Geneva sau excursie optionala (25 euro) spre taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume Aiguille du Midi 3777 m, in apropiere de Mont Blanc. intoarcere in Bellegarde pentru cazare.
Ziua 7. ZERMATT- MATTERHORN- GENOVA (535 km)
Dupa micul dejun, parcurgem zone montane de o frumusete rara in Tara Cantoanelor spre Tasch pt. urcare cu trenuletul la Zermatt, statiune turistica protejata ecologic (vehiculele motorizate sunt interzise). Optional, ascensiune la cota 3883 m. Privelistea magnifica a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi "recompensa" pentru temerarii care s-au aventurat sa "pluteasca" cu telecabina deasupra crevaselor ghetarului Matterhorn. Traseul continua prin Aosta si regiunea Lombardia din Italia pentru cazare in zona Genova - Savona.
Ziua 8. MONACO- NICE- SAN REMO- GENOVA (390 km)
Mic dejun. Zi libera la dispozitia turistilor sau optional (35 euro) excursie pe Coasta de Azur. Deplasare spre Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 intre Port si faimosul Cazino. Urmeaza Nice pentru o plimbare pe Promenade des Anglais, iar la intoarcere, oprire in San Remo, replica statiunilor exclusiviste in "varianta" italiana. Cazare in zona Genova - Savona.
Ziua 9. GENOVA- MILANO- VERONA- PADOVA (520 km)
Mic dejun. Deplasare spre Milano unde se viziteaza: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cat de decorat in exterior, atat de sobru in interior, punand in valoare vitraliile sale unice. Plecare spre Verona pentru a adminra: Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scaligerilor. Drumul continua pentru cazare in zona Padova- Udine.
Ziua 10. UDINE- GRAZ- BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Graz, al doilea oras din Austria, unde parcurgem un tur pietonal in centrul istoric. Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 11. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

loc in dubla: 470 euro
supliment single: 175 euro
copil 3-12 ani: 440 euro
al 3lea adult in camera: 459 euro

PRETUL INCLUDE:
- transport cu autocar climatizat clasificat 2-4*
- 10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2- 4*
- vizitele cuprinse in program;
- ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
NU SUNT INCLUSE iN PRET:
- asigurarea medicala, intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
- telecabina la Chamonix si Matterhorn, trenuletul din Tasch, urcarea la Neuschwanstein
- excursiile optionale: Chamonix-Mont Blanc, Coasta de Azur, Croaziera la Budapesta - toate minim 30 pers.
Circuit Elvetia, Bavaria si Coasta de Azur
Circuit Elvetia, Bavaria si Coasta de Azur
Circuite Elvetia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media