Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Elvetia, Bavaria si Lombardia

Circuite Elvetia / Circuit Elvetia, Bavaria si Lombardia

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

CIRCUIT ELVETIA-Bavaria-Lombardia 
de la 455 euro
11 zile: Viena, Defileul Dunarii, Abatia Melk, Innsbruck, Neuschwanstein Linderhof, Davos, St. Moritz, Lago di Como, Milano, Zermatt, Matterhorn, Geneva Montreux, Lausanne, Chamonix-Mont Blanc, Berna, Interlaken, Liechtenstein St. Gallen, Schaffhausen, Zurich, Lucerna, Kitzbuhel, Zell am Zee, Salzburg, Linz

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- Defileul DUNARII- MELK- TIROL (695 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru un tur cu autocarul: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg, Opera. Ne indreptam spre Innsbruck, capitala Tirolului. Pe traseu admiram Defileul Dunarii, cu o scurta oprire la Durnstein, apoi splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Cazare in zona Tirol .
Ziua 3. INNSBRUCK- CASTELELE LINDERHOF si NEUSCHWANSTEIN (240 km)
Mic dejun. Plecare spre Innsbruck, unul din cele mai frumoase orase austriece, pentru un tur pietonal. Zi libera in Innsbruck, sau excursie optionala (20 euro) in Bavaria. incepem circuitul Castelelor Bavariei descoperind lumea fanteziei in care traia Ludovic de Bavaria si vizitam renumitul Palat Linderhof. Urmeaza Castelul Neuschwanstein, superb amplasat intr-un cadru natural unic. Cazare in regiunea Tirol.
Ziua 4. DAVOS- ST. MORITZ- LAGO di COMO- MILANO (430 km)
Mic dejun. Deplasare spre renumitele statiuni de lux Davos si St. Moritz, apoi parcurgand sudul Elvetiei trecem in regiunea Lombardia din Italia si urmam drumul pe malul Lacului Como, catre cazarea din zona Varese. Optional (15 euro), excursie in capitala Lombardiei- Milano, unde se viziteaza: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, superb decorat in exterior, culminand cu fatada sa impunatoare din marmura alba. intoarcere in zona Varese pentru cazare.
Ziua 5. ZERMATT- MATTERHORN- MONTREUX- LAUSANNE (465 km)
Dupa micul dejun, revenim in Tara Cantoanelor, unde parcurgem zone montane de o frumusete rara spre Tasch pt. urcare cu trenuletul la Zermatt, statiune turistica protejata ecologic (vehicule motorizate sunt interzise). Optional ascensiune la cota 3883 m. Privelistea magnifica a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi "recompensa" pentru temerarii care s-au aventurat sa "pluteasca" cu telecabina deasupra crevaselor ghetarului Matterhorn. Deplasare spre Montreux, o placuta statiune pe malul lacului Leman unde se viziteaza renumitul Castel Chillon. incheiem ziua cu un tur pietonal in Lausanne, catre Catedrala din centrul istoric. Cazare in zona Bellegarde.
Ziua 6. GENEVA- Chamonix-Mont Blanc -Vf. Aiguille du Midi (3842 m) (275 km)
Mic dejun. Plecare spre Geneva pentru un tur de oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primaria, Maison Tavel, iar seara sediul ONU. Timp liber in Geneva sau excursie optionala (25 euro) spre taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume Aiguille du Midi 3777 m, in apropiere de Mont Blanc. intoarcere in Bellegarde pentru cazare.
Ziua 7. BERNA- INTERLAKEN- LIECHTENSTEIN (495 km)
Mic dejun. Deplasare spre Berna, capitala Elvetiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. Continuam cu Interlaken, celebra statiune montana superb amplasata intre 2 lacuri la poalele Alpilor. Se tranziteaza Liechtenstein, cu o scurta oprire in capitala Vaduz, apoi cazare in zona Dornbirn- Austria.
Ziua 8. SANKT GALLEN - CASCADA RINULUI - ZURICH - LUCERNA (345 km) Mic dejun. Ne deplasam pe malul lacului Constaz spre Sankt Gallen, unde oprim pentru a vizita renumita Abatie Benedictina. Fondata in anul 613, aceasta fost timp de multe secole principala Abatie Benedictina din Europa, fiind inclusa si in patrimonial UNESCO. Excursia continua spre Zurich. Pe traseu oprire la Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada a Rinului. in Zurich incepem turul pietonal: Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) si principala artera comerciala a orasului- Bahnhofstrasse. incheiem excursia la Lucerna pentru un tur de oras: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke, Wasserturm. Seara intoarcere pentru cazare in zona Dornbirn.
Ziua 9. KITZBUHEL- ZELL AM SEE- SALZBURG (390 km)
Dupa micul dejun, vom avea ocazia sa admiram produsele unice ale gigantului cristalelor - Swarovski. Continuam cu renumitele statiuni pentru sporturi de iarna Kitzbuhel si Zell am See. Deplasarea continua spre Salzburg, orasul muzicii, dominat de fortareata Hohensalzburg, pentru un tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.
Ziua 10. SALZBURG- LACURILE GLACIARE- LINZ- BUDAPESTA (550 km)
Mic dejun. Se traverseaza superba zona montana Salzkammergut, cu creste semete reflectate in oglinda lacurilor glaciare Attersee si Mondsee. Scurt popas in renumita statiune St. Gilgen. Plecare spre Budapesta cu o scurta oprire in Linz, pt. un tur de oras in centrul istoric. Optional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croaziera pe Dunare (29 euro cu cina sau 14 euro fara cina), avand inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare in Budapesta.
Ziua 11. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Loc in dubla: 460 euro
supliment single: 160 euro
copil 3-12 ani: 440 euro
al 3lea adult in camera: 449 euro

PRETUL INCLUDE:
- Transport cu autocar climatizat clasificat 2-4*
- 10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2- 4*
- Vizitele cuprinse in program;
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
NU SUNT INCLUSE iN PRET:
- Asigurarea medicala, intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
- Telecabina la Chamonix si Matterhorn, trenuletul din Tasch, urcarea la Neuschwanstein
- Excursiile optionale: (Castelele Bavariei, Milano, Chamonix-Mont Blanc, Croaziera la Budapesta - toate minim 30 pers.
Circuit Elvetia, Bavaria si Lombardia
Circuit Elvetia, Bavaria si Lombardia
Circuite Elvetia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media