Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Franta medievala & Barcelona

Circuite Franta / Circuit Franta medievala & Barcelona

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

CIRCUIT FRANTA medievala & Barcelona 
(Languedoc - Quercy - Perigord)
Perioada: 03.08 - 10.08 (7 nopti / 8 zile)

Ziua 1: Bucuresti - Barcelona - Narbonne - Toulouse
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 06:15 dimineata pentru imbarcare pe cursa companiei Tarom spre Barcelona. Sosire la Barcelona la ora 10:40 si transfer cu autocarul la Narbonne, Franta (aprox 250 km). Vom face o scurta oprire in Narbonne pentru a admira orasul vechi, Canal de la Robine, fostul palat arhiepiscopal si Catedrala. Orasul Narbonne a fost infiintat de catre romani in jurul anului 118 si a fost un important port pana in secolul al XIV-lea; catedrala este una dintre cele mai inalte din Franta, dar nu a fost terminata niciodata deoarece continuarea constructiei ar fi insemnat demolarea zidului roman de aparare. Continuam drumul spre Toulouse (aprox 150 km). Sosire in Toulouse si cazare la hotel Residhome Occitania 3* sau similar.
Ziua 2: Toulouse - capitala provinciei Languedoc
Mic dejun. Intreaga zi este dedicata vizitarii orasului Toulouse. Numit si "orasul roz",Toulouse este situat pe malul raului Garonne si zona sa metropolitana este a patra ca marime din Franta dupa Paris, Lyon si Marsilia. In acelasi timp, Toulouse este centrul industriei aeronautice europene deoarece aici se afla fabrica Airbus si un important centru universitar, cu universitatea infiintata in anul 1229. Toulouse are 2 atractii importante aflate in patrimonial UNESCO: Canal du Midi si Bazilica Saint Sernin. Dimineata vom incepe cu turul panoramic al orasului Toulouse cu ghid local; vom admira cladirea primariei, Bazilica St. Sernin, bisericile bogate si panorama raului Garonne. Dupa amiaza vom vizita fabrica Airbus, statiile de testare interioare si exterioare si vom observa procesul de asamblare al A380. Cazare la hotel in Toulouse.
Ziua 3: Toulouse - Cahors - Sarlat la Caneda - Rocamadour
Mic dejun. Azi vom parasi Toulouse pentru a vizita 3 orasele speciale. Prima oprire este in Cahors, un incantator oras medieval, inconjurat din trei parti de raul Lot, in forma literei U. Orasul este situat intr-o zona viticola, iar vinul rosu de Cahors este renumit. Cele mai emblematice atractii ale orasului sunt Podul Valentre construit in secolul al XIV-lea, monument UNESCO si Catedrala St. Etienne care imbina stilul romanesc cu cel gotic. In continuare ne vom opri in Sarlat la Caneda, un orasel medieval care s-a dezvoltat in jurul unei manastiri Benedictine. Vizita acestui orasel este ca o incursiune in trecut: deoarece istoria moderna a ocolit acest oras, Sarlat a ramas unul dintre cele mai reprezentative orase ale Frantei din secolul al XIV-lea. Rocamadour este o destinatie populara atat pentru pelerini, cat si pentru turisti datorita semnificatiei religioase, istorice, frumoasei arhitecturi si privelistilor unice. Complexul monastic este spectaculos situat pe un platou stancos, intr-un defileu din valea Alzou. O importanta deosebita o are altarul Fecioarei din Rocamadour, caruia i-au fost dedicate o sucesiune de structuri religioase. Acest loc este special datorita statuii facatoare de minuni a Fecioarei Maria si mormantului Sfantului Zaheu din Ierihon. Cazare la hotel Residence d Alix 3* sau similar in zona Rocamadour.
Ziua 4: Rocamadour - Figeac - Roquefort sur Sulzon - Millau
Dupa micul dejun, plecare spre Figeac. Situat pe malul drept al raului Cele, Figeac este un oras care s-a dezvoltat la granita dintre regiunile Auvergne si Haut-Quercy. Datorita faptului ca era situat pe o ruta comerciala, orasul are o istorie bogata, majoritatea cladirilor fiind construite in secolele XII- XV. De asemenea, orasul este renumit ca fiind locul nasterii lui Francois Champollion, personalitate ilustra a secolului XIX, el fiind cel care a descifrat scrisul hieroglific. In continuare, o vizita inedita in Roquefort sur Soulzon, locul unde se produce renumita branza cu acelasi nume. Prabusirea versantului nordic al Muntelui Combalou a dat nastere unor grote care pastreaza o umiditate si o temperatura constante si creeaza mediul perfect pentru maturarea branzei de Roquefort. Vom vizita o astfel de grota si vom afla informatii despre diferitele etape de fabricatie care dureaza cateva luni. Plecare spre Millau. Sosire si cazare la hotel Ibis Millau 3* sau similar.
Ziua 5: Excursie optionala Viaductul de la Millau si defileul Tarn
Mic dejun. Pentru aceasta zi va propunem o excursie optionala la Viaductul de la Millau si defileul Tarn. Viaductul de la Millau este parte a autostrazii care face legatura intre Paris si Montpellier si este una dintre cele mai impresionante realizari ale ingineriei moderne. Viaductul este cel mai inalt pod din lume, cu o inaltime maxima de 343 m si a fost inaugurat pe 14 Decembrie 2004. In continuare, vom face o incursiune in defileul raului Tarn si ne vom plimba cu barca gonflabila prin defileu. Intoarcere la Millau. Cazare la hotel in Millau.
Ziua 6: Millau - Albi - Carcassonne
Mic dejun. Plecare spre Albi, orasul episcopal al carui centru istoric a fost declarat de UNESCO patrimoniu universal in 2010. Ne vom opri in orasul vechi pentru a admira cele mai importante atractii: Catedrala Saint-Cecile din secolul al XIII-lea, cea mai mare catedrala din lume construita din caramida, o capodopera a stilului gotic si Palatul Berbie, ambele declaratii ale puterii si dominatiei catolice asupra ereticilor cathari. Plecare spre Carcassonne. Sosire si vizita a fortaretei devenita celebra in urma rolului pe care aceasta l-a jucat in cruciadele impotriva albigenzilor sau catharilor, o secta de orientare gnostica, considerata eretica de catre catolici; locuitorii cathari ai orasului Carcassonne s-au predat in anul 1209. Cazare la hotel Kyriad Carcassonne Ouest la City 3* sau similar in zona Carcassonne.
Ziua 7: Carcassonne - Barcelona
Mic dejun. Dimineata plecare spre Barcelona (303 km), traversand Muntii Pirinei. Sosire in Barcelona si scurt tur de oras panoramic (Plaza Catalunya, biserica Sagrada Familia (exterior), colina Montjuic). Cazare la hotel HCC Covadonga 3* sau similar. Seara, optional, spectacol flamenco.
Ziua 8: Barcelona - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom spre Bucuresti cu decolare la ora 11:30. Sosire in Bucuresti la ora 15:40.
Pret/ persoana (loc in camera dubla): 775 Euro
Supliment camera single: 195 Euro
Oferta este valabila pentru un grup minim de 25 persoane

Servicii incluse in pret:
- transport cu avionul Bucuresti - Barcelona si retur, compania TAROM
- 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 3* astfel: 2 nopti in Toulouse, 1 noapte zona Rocamadour, 2 nopti zona Millau, 1 noapte zona Carcassonne, 1 noapte in Barcelona
- transport cu autocarul pe toata durata circuitului
- vizitare Narbonne
- tur de oras de jumatate de zi in Toulouse cu ghid local
- biletul de intrare la fabrica Airbus din Toulouse
- vizitare Cahors, Sarlat la Caneda si Rocamadour
- vizitare Figeac si Roquefort sur Sulzon
- biletul de intrare pentru grota in Roquefort
- vizitare Albi
- vizita Carcassonne cu ghid local
- tur de oras in Barcelona (maxim 2 ore)
- insotitor roman de grup
Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport: 120 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- biletele de intrare la obiectivele turistice (cu exceptia celor mentionate ca fiind incluse)
- taxele de oras (se achita direct la hotel)
- excursiile optionale (viaductul de la Millau si defileul Tarn, spectacol flamenco Barcelona)
- asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandate, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)
- bacsisurile pentru sofer si ghizi locali (recomandat, aprox 15 EURO/ persoana)
Orar de zbor informativ (ore locale):
Bucuresti 08:20 - Barcelona 10:40
Barcelona 11:30 - Bucuresti 15:40
Circuit Franta medievala & Barcelona
Circuit Franta medievala & Barcelona
Circuite Franta:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media