Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Germania si Cehia

Circuite Germania / Circuit Germania si Cehia

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

CIRCUIT GERMANIA - CEHIA 2016
Dresda - Berlin - Postdam - Hamburg - Bremen - Koln - Bonn
Valea Rinului & Croaziera pe Rin
Frankfurt - Nurenberg - Munchen
Praga - Castelul Konopiste - Karlovy Vary

PROGRAMUL EXCURSIEI 10 ZILE / 9 NOPTI
:
Ziua 1 BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:50 pentru imbarcare cursa CSA OK 805 Bucuresti - Praga cu decolare la ora 07:50. Sosirea la Praga la ora 08:45. Transfer in oras si continuam cu Turul "orasului de aur": Castelul Praghez - cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa turul de oras, transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza timp liber la dispozitie, plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Nu ratati o vizita pentru cina la cea mai renumita berarie din Praga - Novometsky Pivovar. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar.
Ziua 2 PRAGA - CASTELUL KONOPISTE
Mic dejun. Tur pietonal Praga cu insotitorul de grup: Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, "Champs Elysee-ul" Pragai - vestita artera comerciala, zona Hradului. Dupa amiaza, excursie optionala la Castelul Konopiste situat la aproximativ 40km de Praga. Este un castel construit in stil gotic la sfarsitul sec. XIII-lea dupa modelul castelelor din Franta. In anul 1887 a devenit casa printului mostenitor Franz Ferdinand D Este, un adevarat colectionar de arme fine, mobilier, tapiserii si un mare iubitor de vanatoare. Asasinarea sa la Sarajevo in anul 1914 a condus la declansarea Primului Razboi Mondial. In gradina palatului se pot admira ursii care strajuiesc castelul exact ca in vremurile medievale, adapostul de pasari si impresionantii pauni. Seara, optional, Cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar.
Ziua 3 PRAGA - DRESDA - BERLIN
Mic dejun. Excursia continua spre Germania la Dresda, supranumita si "Florenta de pe Elba". Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca asemenea din propria-i cenusa precum legendara pasare Pheonix dupa bombardamentele din noaptea de 13-14 februarie 1945. Tur de oras Dresda. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Ne vom indrepta apoi catre Berlin - Capitala Germaniei. Tur de oras panoramic cu ghid local: Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg, Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg. Transfer la hotel. Cazare hotel Leonardo City South 4* sau similar.
Ziua 4 BERLIN - POSTDAM
Mic dejun. Cele doua entitati separate, Berlinul de Vest si Berlinul de Est, care au existat inainte de caderea Zidului Berlinului, au devenit iarasi una. Greu se gaseste vreo urma din fosta diviziune est-vest. Arhitectura noua din Potsdamer Platz si a cartierului guvernamental formeaza un contrast fascinant pentru cladirile de la sfarsitul secolului 19 ale Charlottenburg-ului. Dimineata vizite pietonale cu ghidul insotitor: Gradina Zoologica, aflata in inima orasului de vest, care adaposteste cea mai mare varietate de specii din lume. Tot aici se afla si un Aquarium - cel mai mare din Germania; Muzeul Pergamom, cel mai vizitat muzeu al Berlinului. Asta si datorita faptului ca gazduieste trei Mari Colectii de Arta - Colectia Antica, Muzeul Estului si Colectia Artei Islamice. Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor AETR, deplasarea la vizite se face pietonal cu insotitorul de grup. Dupa amiaza, optional Excursie de 1/2 zi la Potsdam & Palatul Sanssouci. Fara nici o indoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Punctul de atractie al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: "fara griji". Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Aici se putea retrage departe de obligatiile curtii, dedicandu-se muzicii, discutiilor si dezbaterilor filozofice cu invatatii vremii. Intoarcere in Berlin. Cazare hotel Leonardo City South 4* sau similar.
Ziua 5 BERLIN - HAMBURG - BREMEN
Mic dejun. Excursia continua spre Hamburg - capitala landului cu acelasi nume, al 2-lea oras ca marime din Germania si al 8-lea oras ca marime din Uniunea Europeana fiind considerat "Poarta catre lume a Germaniei" dar si unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Tur de oras panoramic cu ghid local. Vom putea admira principalele atractii ale orasului de pe Elba: Alster - lacul din inimia orasului, Jungfernstieg - cea mai renumita zona de cumparaturi si promenada, Hafencity - Portul, Primaria, centrul vechi si bisericile St. Katharinen, St. Petri, St. Jacobi, St. Nikolai si St. Michaelis - cele mai importante constructii in stil baroc din nordul Germanii ale caror turnuri reprezinta simbolul orasului Hamburg. Excursia continua spre Bremen. Seara, timp liber la dispozitie in Bremen. Cazare hotel Mercure Hanseatic 3* Bremen sau similar.
Ziua 6 BREMEN - KOLN
Mic dejun. Astazi ne vom indrepta catre Koln, al patrulea oras ca marime din Germania, fondat de catre romani cu 2000 de ani in urma si numit de acestia "Colonia Claudia Ara Aggrippinensium", fiind astfel unul dintre cele mai vechi orase din Germania. Tur de oras panoramic si pietonal cu ghid local (fara intrari). Vom admira cea mai mare catedrala gotica din Nordul Europei si una din cele mai mari catedrale gotice din lume, a carei constructie a fost inceputa in sec. XIII si a durat 632 ani. Cu o inaltime a turnurilor de 157 m, avand cea mai mare fatada de biserica lume, catedrala din Koln a fost desemnata monument al patrimoniului mondial UNESCO. Despre catedrala din Koln se spune ca este o capodopera a creativitatii geniului uman, un exemplu pur de arhitectura gotica, o priveliste incantatoare pentru orice privire. Se mai pot admira: Bisericile Romane, Primaria, Portile orasului, Overstolzenhaus - o casa romanica din sec XIII dar si partea moderna o orasului: Rheinauhafen, Turnul triunghiular, Hansahochhaus - cel mai inalt zgarienori din Europa la data constructiei sale in 1920. Cazare hotel Leonardo 3* Koln sau similar.
Ziua 7 KOLN - BONN - VALEA RINULUI - FRANKFURT
Mic dejun. Vom merge mai departe catre Bonn unde vom putea vedea panoramic casa natala a lui Beethoven, vechea primarie construita in 1737 in stil rococo sau Basilica din Bonn, una dintre cele mai vechi biserici din Germania, construita in sec. XI - XIII. Continuam vizita pe valea Rinului cu o croaziera de la Boppard la St. Goar pentru a admira peisaje uimitoare, castele medievale si in final Stanca Loreley care poarta o istorie la fel de veche ca lumea insasi. In cel mai ingust punct al vaii Rinului, unde distanta dintre maluri este foarte mica, se inalta Stanca Loreley. Legenda stancii spune ca frumoasa nimfa Loreley ademenea prin cantecul si frumusetea ei marinarii, care isi gaseau sfarsitul inecati sau zdrobiti de stanca in incercarea lor de a ajunge la ea. La St. Goar ne vom imbarca in autocar indreptandu-ne spre Frankfurt unde vom ajunge in cursul serii. Tur panoramic Frankfurt pe parcursul caruia vom putea admira si zgarie norii care au devenit o emblema a orasului, inaltandu-se maret in zona noua. Cele mai importante obiective pot fi vizitate insa in centrul istoric, un adevarat muzeu in aer liber al arhitecturii traditionale: cartierul Romerberg distrus in timpul bombardamentelor din 1944 si reconstruit dupa razboi pastrand arhitectura originala, biserica Sf. Paul - simbol al democratiei Germaniei. Cazare hotel Leonardo City Center 3* Frankfurt sau similar.
Ziua 8 FRANKFURT - NURENBERG - MUNICH
Mic dejun. Pe parcursul unui tur pietonal Frankfurt vom putea vedea Domul unde de-a lungul timpului au fost incoronati zece imparati, Gradina arheologica care pastreaza ruine din vremea Imperiului Roman, Podul de fier - vechi de peste 100 de ani, casa natala a lui Gothe. Excursia continua spre Nurenberg. Binecunoscut pentru procesele care s-au desfasurat aici la finele celui de-al Doilea Razboi Mondial, Nurnberg este presarat cu cateva atractii turstice care nu trebuie ratate! Printre acestea se numara: Kaiserburg - Castelul Imperial, Germanisches Nationalmuseum, bazilicile orasului, casa lui Albrecht Durer, fantana Ehekarussell, etc. Vom pleca apoi catre capitala Bavariei - Munchen, unde ajungem in cursul serii. Cazare hotel Ibis Styles Ost Messe 3* Munchen sau similar.
Ziua 9 MUNICH - Capitala Bavariei & Castelul Nymphenburg
Mic dejun. Tur de oras Munchen cu ghid local de limba romana: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru a explora capitala Bavariei sau pentru cumparaturi. Seara, nu ratati un popas la "Hofbrauhaus" - beraria lui Hitler. Cazare hotel Ibis Styles Ost Messe 3* Munchen sau similar.
Ziua 10 MUNCHEN - KARLOVY VARY - PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata devreme plecare spre Cehia. La pranz ajungem in Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare pe cursa CSA OK804 cu decolare la ora 22:00. Sosire in Bucuresti la ora 00:50. (Pentru plecarea din 20 iunie, imbarcare pe cursa CSA OK804 cu decolare la ora 19:00, si sosire in Bucuresti la ora 21:50). Sfaristul pachetului de servicii.
Tarif : 679 Euro, de persoana loc in camera dubla
Supliment Single: + 220 Euro/persoana/pachet
Reduceri copii 02-11,99 ani: - 130 Euro/copil/perioada (cu 2 adulti in camera)

Date de plecare: 20 iunie, 11 iulie, 01 august, 15 august 
Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti compania CSA
- 9 nopti cazare cu mic dejun hoteluri de 3* si 4* conform programului astfel: 2 nopti Praga, 2 nopti Berlin, 1 noapte Bremen, 1 noapte Koln, 1 noapte Frankfurt, 2 nopti Munchen
- Tururi de oras si vizite la Praga, Dresda, Berlin, Hamburg, Koln, Bonn, Frankfurt, Nurenberg, Munchen
- Excursie pe valea Rinului si croaziera pe Rin de la Boppard la Sankt Goar
- Excursie la Karlovy Vary
- Ghizi locali conform programului la Praga, Berlin, Hamburg, Koln, Munchen
- Transport cu autocar local conform programului
- Ghid roman insotitor de grup din partea agentiei
Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni (a se consulta ruta de transfer)
- Ruta1: Constanta - Medgidia - Cernavoda - Fetesti - Slobozia
- Ruta2: Iasi - Tg.Frumos - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Campina - Ploiesti
- Ruta3: Sibiu - Rm.Valcea - Craiova - Pitesti
Nu sunt incluse:
- Taxe aeroport si combustibil: 135 Euro/persoana, pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion (cu 1 saptamani inainte de plecare), daca pretul petrolului creste
- asigurarea medicala, excursiile optionale
Tarifele au fost calculate pentru minim 35 de platitori!
Excursii optionale:
- Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 euro /adult, 20 euro/copil 3-11 ani, GRATUIT copil 0-2,99 ani
Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, 1 bautura, muzica live acordionist
(tarife valabile pentru minim 25 de participanti, fara transfer)
- Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 30 euro/adult, 25euro /copil 6-11ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani
Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(Transfer cca: 10 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
- Excursie de 1/2 zi la Castelul Konopiste: 45 euro/adult, 40 euro/ copii 2-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup.
- Excursie la Postdam & Palatul Sansoucci: 65 euro/adult, 55 euro/copii 2-12 ani si include: transport autocar, ghid local, bilet de intrare la Palatul Sansoucci si Park, ghid roman insotitor (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
Circuit Germania si Cehia
Circuit Germania si Cehia
Circuite Germania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media