Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Grecia - Circuit in Elada

Circuite Grecia / Circuit Grecia - Circuit in Elada
Plecari: 11.03, 13.05, 17.06, 19.08, 02.09.
CIRCUIT GRECIA  - PRIMAVARA si TOAMNA IN ELADA!

BUCURESTI - SOFIA - KULATA- SIDIROKASTRO -SALONIC - MUNTII PINDUS - KALAMBAKA- ATENA - PELOPONEZ - SALONIC - PROMAHONAS- BUCURESTI 

PLECARI:11.03, 13.05, 17.06, 19.08, 02.09.
TRANSPORT AUTOCAR - standard international .

ZIUA 1: BUCURESTI – SIDIROKASTRO (600 Km)

Ora 06:30 plecare din Bucuresti – Piata Victoriei – parcarea de langa Muzeul Antipa – cu autocar clasificat pentru curse internationale (aer conditionat), pe traseul: Bucuresti – Russe – Sofia (centura)– Kulata (BG) – Sidirokastro (600 km). Sosire in functie de formalitatile vamale si trafic auto. Cazare la hotel categoria „Turist” in SIDIROKASTRO.

ZIUA 2: SIDIROKASTRO-SERRES – SALONIC – KALAMBAKA (300 Km)

Mic dejun. Deplasare auto Salonic (70km). Minitur oras autocar & pietonal. Vizitarea principalelor obiectiveistorice din frumoasa “Capitala” a Greciei de Nord: Bazilica Sfantului Dumitru si Sfanta Sofia, Forumul Roman,Turnul Alb (emblema orasului), Rotonda, Arcul si Ruinele Palatului Galerius (sec. IV). Deplasare spre Kalambaka, oras situat la Poalele Meteorelor (1.100 stanci cu forme si dimensiuni diferite), leaganul Vlahilor, zona locuita din timpuri stravechi de armani, pe autostrada care traverseaza Muntii Pindus (Egnatia”), una dintre cele mai spectaculoase din Europa, avand posibilitatea de a admira o serie intreaga de “lucrari de arta”speciale: tuneluri, viaducte, consolidari de maluri.Cazare hotel KOSTA FAMISSI (categoria”Turist”)/similar, in Kalambaka.

ZIUA 3: KALAMBAKA – TRIKALA – AMFISSA – DELPHI – THIVA – ATENA (380 km)

Mic dejun. Vizitarea Complexului Monahal de la Meteora, in traducere libera ”suspendat intre cer si pamant”. Intrare optionala (2 euro/persoana) la Manastirile Vaarlam (sec.XIV) si Sfantul Stefan (sec.XIV), doua dintre cele 6 manastiri care au rezistat timpului in aceasta zona. Vizita la un atelier/magazin de icoane. Deplasare spre Atena pe traseul: Kalambaka –Trikala – AmfissaOracolul de la Delphi, oprire (intrare optionala: 6 euro/persoana)– Thiva – Atena. Cazare hotel ACHILION (categoria”Turist”)/similar, in zona centrala a Atenei.

ZIUA 4: ATENA – CAP SOUNION

Mic dejun. Tur panoramic al Atenei (autocar): PiataOmonia si Sintagma,Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic - oprire (locul unde s-a desfasurat prima Olimpiada Moderna in 1896). Vizitarea Akropolis-ului, inclusiv a muzeului –intrare(12 euro/persoana) – cu ghid grec. Continuam vizitarea zonei Attica. Deplasare cu autocarul, pe un traseu extrem de spectaculos, pe langa Marea Egee la CAPSOUNION (50 km), unde se afla Templul lui Poseidon. Scurta pauza la Marea Egee. Cazare la hotel in Atena.

ZIUA 5: ATENA – PELOPONEZ

Mic dejun. OFERTA: Excursie in Peloponez (Tur Argolis),Istmul Corinth, Cetatea antica de la Mycene – cu vizitarea Palatului si a Mormantului Dinastiei Atrizilor, Nafplion – oras port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne, dupa eliberarea de sub otomani, Teatrul Antic de la Epidavros. Transport autocar,asistenta turistica. Cazare hotel in Atena.

ZIUA 6: ATENA – CROAZIERA DE O ZI IN GPLFUL SARONICOS (optional)

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. OPTIONAL– Croaziera de 1 zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina, Poros siHydra. Pret: 95 euro / persoana, dejun si program folcloric pe vas incluse (se asigura transport la punctul de imbarcare/port turistic, cu autocar grecesc al companiei organizatoare). Cazare la hotel in Atena.

ZIUA 7: ATENA – LAMIA – PARALIA KATERINI-SIDIROKASTRO (450Km)

Mic dejun. Plecare spre Sidirokastro pe traseul: Atena – Lamia – Canionul Tembi – vizitarea Manastirii Sf. Parascheva, unde se afla si Izvorul Tamaduirii., Paralia-Katerini - Sidirokastro. Cazare hotel(categoria”Turist”)/similar in SIDIROKATRO!

ZIUA 8: SIDIROKASTRO – KULATA – RUSSE – BUCURESTI (600 Km)

Mic dejun. Ora 07:30. Plecare spre tara. Sosire in Bucuresti (Piata Victoriei) in functie de formalitatile vamale si trafic auto.


PRET/PERSOANA: 310 EURO(loc in camera dubla)

Supliment camera single:  110 Euro

          REDUCERI

  40 Euro: copii 07 – 12 ani cu parintii in camera dubla (maxim 1 copil in camera)

  10 Euro: a treia persoana adulta in camera dubla cu pat suplimentar

  SERVICII INCLUSE 

  Transport autocar – standard international ( a/c)

  7 nopti cazare cu mic dejun continental sau bufet inclus la hoteluri ctg “Turist” (echivalent 2*sup./3*sup.), dupa cum urmeaza: 1 noapte Sidirokastro, 1 noapte Kalambaka, 4 nopti Atena, 1 noapte Sidirokastro

  Excursia la Peloponez (ziua a 5-a)

  Tur auto oras Atena (ziua a 4-a), se asigura asistenta turistica,,

  Insotitor roman de grup (Tour Leader)


         NU SUNT INCLUSE:

  intrarile la obiective (se achita separat, la fata locului)

  asigurarea de sanatate - nu este obligatorie dar este recomandata

  asigurare storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala)


        GRUP MINIM: 40 PERSOANE.

Supliment grup 31-39 persoane: 15 euro/persoana;

Supliment grup 25-30 persoane: 30 Euro/persoana.


        TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 2 saptamani inainte de inceperea excursiei.

 

         ACTE NECESARE:

  pasaport valabil 6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila

  copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.

        CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:

  20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

  60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;

  20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

  20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;

  50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;

  80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;

  100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

         OBSERVATII:

  Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.

  Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.

  Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

  Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani.

  Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

  Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

  Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.

  Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup

  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor

  Excursiile optionale se efectueaza cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii NU se incaseaza in numele si pentru Agentia Tour-Operatoare.


Circuit Grecia - Circuit in Elada
Circuit Grecia - Circuit in Elada
Circuite Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media