Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit India Nepal Tibet 15 zile

Circuite India / Circuit India Nepal Tibet 15 zile
INDIA - triunghiul de aur (Delhi, Agra - Taj Mahal, Jaipur) + TIBET - NEPAL (zbor peste Himalaia) - INDIA 15 zile

Pret: 1565 euro,
- pentru Tibet si Nepal cu servicii incluse (hotel 3*, mese, intrarile la obiecti - vele turistice , bilete avion, taxe aeroport , autocar, ghizi locali, taxe vize pentru Nepal si Tibet)
Supliment single = 370 euro.
- se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 50 euro
.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice si autocar 2** cu aer conditionat;
- bilet avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Istanbul-Bucuresti;
- servicii ghid roman si ghizi locali;
- 8 cazari in hoteluri de 3***, 8 mic dejun si 8 cine.
Pretul nu include (se achita la agentia din Romania):
- taxa de viza India si prelucrare acte = 50 euro;
- taxe aeroport/securitate, transfer aeroport - hotel - aeroport si comision, in total = 295 euro.
- In Nepal se achita 50 euro bacsis
Nota: In India se obisnuieste bacsisul (35 euro - se achita la sosirea in Delhi) .

ZIUA 1 Sambata, intalnire la ora 08.45 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare ora 10.45, sosire Istanbul ora 12.10. Decolare din Istanbul ora 18.45. Cina in avion.
ZIUA 2 Sosire in Delhi ora 03.10. Transfer la hotel si cazare (mic dejun ora 11.30). De la ora 12 se viziteaza orasul nou: B.dul Rajpath cu Poarta Indiei, Jama Masji - cea mai mare moschee din Asia, Fortul Rosu - construit in 1639, Qutab Minar - cel mai inalt minaret de caramida din lume,. apoi in exterior Casa Parlamentului si Palatul Prezidential. Cina si cazare in Delhi.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (200km) de la Delhi la Agra. La 40 km de Agra se viziteaza Mathura - vechi centru cultural si religios (loc de pelerinaj al hindusilor). In Agra se viziteaza Fort Agra. Cina si cazare in Agra.
ZIUA 4 (mic dejun). Vizita Taj Mahal - cel mai extravagant monument inchinat dragostei construit de imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale. Dupa amiaza shopping. Optional, seara, show indian. Cina si cazare in Agra.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare (230 km) de la Agra la Jaipur(capitala Rajasthanului). La 35 km de Agra se viziteaza Fatehpur Sikri (cel mai bine pastrat oras datat din epoca mogulilor) si Templul Yoghinilor. La 10 km de Jaipur se viziteaza (se urca, optional, pe elefant sau cu jeep-ul) Fort Amber (palat fortificat construit pe un pinten stancos) - capitala Jaipurului. Cina si cazare in Jaipur.
ZIUA 6 (mic dejun). In Jaipur se viziteaza : Observatorul Jantar Mantar, City Palace (palatul maharajahului - unde inca locuiesc descendenti ai rajahului local), Templul Birla si in exterior Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Cina si cazare in Jaipur.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare (260 km) la Delhi unde se viziteaza Raj Ghat (Ghandi Memorial) - locul de incinerare a lui Mahatma Ghandi (parintelui natiunii), apoi shopping. Cina si cazare in Delhi.
ZIUA 8 - Sambata (mic dejun). Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Delhi.
ZIUA 9 (mic dejun). Se viziteaza : Pestera Shiva, Cascada Devi, Lacul Phewa si Templul Dindrasini. Cina si cazare in Kathmandu.
ZIUA 10 (mic dejun). In Bhaktapur (suburbia Kathmandu) se viziteaza Bhadgaon - muzeu de arta si arhitectura medievala (patrimoniu UNESCO), iar in Kathamdu vizita Stupa budista Swayambhunath (templul maimutelor), Templul Boudhanath (stupa veche de peste 2500 ani) si Centrul religios Durbar . Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Kathmandu.
ZIUA 11 (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 10.45 decolare din Kathmandu, sosire ora 14.05 in Lhasa (situat la 3650 m altitudine). Transfer la hotel cu tur de oras si aclimatizare cu altitudinea. Cina si cazare in Lhasa.
ZIUA 12 (mic dejun). Se viziteaza Templul Jokhang (cel mai sacru si important din Tibet), Palatului Potala (peste 1000 camere, 10000 morminte, 200000 statui) - resedinta de iarna, Gradina Norbulingka (monument UNESCO) - resedinta de vara a numerosi Dalai Lama si Muzeul National de Istorie si Arta. Shopping in Lhasa. Cina si cazare in Lhasa.
ZIUA 13 (mic dejun). Deplasare (100 km) in interiorul Tibetului la Lacul Sfant Yamdrok - situat la peste 4000 m altitudine. La 10 km de Lhasa vizita Manastirea Sera (trandafirul salbatic). Timp liber. Cina si cazare in Lhasa.
ZIUA 14 - Vineri (mic dejun). Transfer la aeroport. Decolare ora 10.40 din Lhasa, sosire ora 9.45 in Kathmandu. Decolare ora 14.40. Sosire in Delhi ora 15.55. Timp liber pentru shopping in Delhi. Cina si cazare in Delhi.
ZIUA 15 (mic dejun in avion). Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare - ora 2.45. Decolare spre Istanbul la ora 04.45. Sosire in Istanbul la ora 9.10. Obs. - se poate merge cu metroul in Instanbul (nu mai e nevoie de viza pentru intrare in Turcia), in centrul turistic (Marele Bazar - Sfanta Sofia - Moscheea Albastra - Palatul Topkapi). Ora 14.55 - prezentare la imbarcare. Ora 16.55, decolare. Sosire, Otopeni, ora 18.20.
Circuit India Nepal Tibet 15 zile
Circuit India Nepal Tibet 15 zile
Circuite India:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media