Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Indonezia, Singapore si Malaezia 19 zile

Circuite Indonezia / Circuit Indonezia, Singapore si Malaezia 19 zile
INDONEZIA 19 zile Bali, Jakarta, Borobudur – SINGAPORE MALAYESIA  Kuala Lumpur, Penang, Melaka, Putrajaya

ZIUA 1 Luni.Deplasare Jakarta .
ZIUA 2 Ora 2.20-decolare la Jakarta, sosire ora 15.35. Obs.–viza (aprox. 25 usd) de Indonezia se obtine si se achita de fiecare turist la frontiera. Transfer la hotel cu popas (1 ora) in centrul capitalei Indoneziei. Cina si cazare in Jakarta.
ZIUA 3 (mic dejun). Tur (4 ore) Jakarta (aici e cea mai mare moschee din lume) cu ghid local. Timp liber. Cina si cazare in Jakarta.
ZIUA 4 (mic dejun). In Bogor (fosta capitala), se viziteaza gradina botanica (aleea orhideelor). In Cisuruna-vizita gradina zoologica Taman Safari Park. Deplasare la Bandung – popas pe Jean’s Street. Cazare in Bandung.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Yogyakarta cu popas in Purworejo. Cina si cazare in Yogyakarta.
ZIUA 6 (mic dejun). La 50 km-vizita Borobudur(cel mai mare templu budist din lume). In Yogyakarta-vizita: castelul de ape Taman Sari, complexul Kraton cu Palatul Sultanului si templul Mendut.Seara, spectacol de balet Ramayana. Cina si cazare in Yogyakarta.
ZIUA 7 (mic dejun). La 20 km de Yogyakarta, vizita Templul Prambanan.La (65 km)de Yogyakarta, in Surakarta (Solo)-vizita Palatul Mangkunegaran. Deplasare cu autocarul in Malang (al 2 lea oras al Insulei Java)-popas in centru. Cazare in Malang.
ZIUA 8 (mic dejun). La 10 km, vizita templul Singosari. Deplasare in insula Bali traversand cu ferryboatul din Ketabang (Java) in Gilimanuk(Bali). Cina si cazare in Bali.
ZIUA 9 (mic dejun). Plaja si baie. Cina si cazare in Bali.
ZIUA 10 (mic dejun). Excursie de ½ zi prin statiunile litorale : Tuban, Tuba, Legian, Seminyak si Canggu. Cina si cazare in Bali.
ZIUA 11 (mic dejun). Excursie de ½ zi in Denpasar (capitala insulei). Cina si cazare in Bali.
ZIUA 12 (mic dejun). Transfer la aeroport. Ora 9.10-decolare din Bali la Singapore-sosire, 11.45. Tur (3 ore) cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni(simbolul orasului).Excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+ show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.
ZIUA 13 (mic dejun). Timp liber in zona Orchard Road(principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Ora 16-transfer cu autocarul in Malaysia. Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).
ZIUA 14 (mic dejun).Pe malul oceanului,in Malacca-vizita Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Excursie(la 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canal ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 15 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 16 (mic dejun). Deplasare la Penang. Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas (90 min) in Georgetown (capitala insulei). Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 17 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie. Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 18 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie. Dupa amiaza in Insula Penang se viziteaza : Templul serpilor, Rezervatia de fluturi si Parcul pasarilor. Transfer la aeroportul din Kuala Lumpur.
ZIUA 19 – Vineri (mic dejun). Transfer la aeroport (se plateste, aprox. 15 usd = taxa iesire din Indonesia).

Pret : 1850 € + 810 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru :
a) taxe aeroport/securitate, comision, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii din strainatate, in total = 530 €;
b) 10 programe turistice in zilele: 6 (Ramayana), 10, 11, 12 (tur, excursia in insula, show de sunet si lumini), 14 (Putrajaya), 15 (tur, cina), 17 si comision , in total=280 €.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Supliment single 450 €.
La inscriere se achita minim 600 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 60 €.
Grup minim 15 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE :

  • servicii ghid roman si ghizi locali ;
  • bilet avion Bucuresti – Doha – Jakarta / Bali – Singapore / Kuala Lumpur – Doha – Bucuresti;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
  • 10 cazari cu demipensiune si 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;
  • biletele de intrare la obiectivele turistice.

Circuit Indonezia, Singapore si Malaezia 19 zile
Circuit Indonezia, Singapore si Malaezia 19 zile
Circuite Indonezia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media