Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Israel 5 zile

Circuite Israel / Circuit Israel 5 zile

Religie, istorie, traditie intr-o calatorie in TARA SFANTA

I S R A E L 2017

BETHLEEM –  IERUSALIM – MAREA MOARTA – JERIHON – NAZARETH -CAANA GALILEII –  Muntele TABOR –  HAIFA – TEL AVIV


TRANSPORT: AVION – COMPANIA EL AL & AUTOCAR LUX
PLECARI : 13.03, 10.05.2017
DURATA: 6 zile / 5 nopti


PRET/PERSOANA: 499 EURO (loc in camera dubla/tripla)
Supliment camera single: 140 EURO

SERVICII INCLUSE:
-Transport avion Compania El Al, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
-Asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire;
-5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun  si cina) in hoteluri categoria ”turist”echivalent:3*sup.-4*: 3 nopti in Bethleem, 2 nopti in Nazaret/Tiberias;
-Transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului;
-Intrari la obiectivele precizate in program;
-Ghid local – vorbitor de limba romana la principalele obiective din Bethleem si Ierusalim (Via Dolorosa);
-Insotitor roman de grup/Tour Leader.

NU SUNT INCLUSE:
-Taxele de aeroport : 160 EURO/persoana (pot suferi modificari), se achita la agentie,
-Transfer taxi/microbuz Muntele Tabor: 5 EURO/persoana, se achita la agentie
-Tips” (bacsisuri) se practica in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 25 EURO/persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
-Asigurarea medicala; asigurarea storno optionala (dar recomandata!) se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice.

ZIUA 1: BUCURESTI – BETHLEEM
Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:00, cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa El Al: Bucuresti 10:45 – Tel Aviv 13:20. Tur auto panoramic in jurul Portilor Sfintei Cetati. Cina si cazare la Hotel Shepherd ctg.”turist” (similar) in Bethleem.
ZIUA 2: BETHLEEM – IERUSALIM
Mic dejun. Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei “unde Dumnezeu S-a facut Om”, pentru Mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleheemului”, facatoare de minuni). Biserica romano-catolica Sfanta Ecaterina,  Vizita la Ein Karem, “patria Sfantului Ioan Botezatorul”. Vizitarea Bisericii si a Criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie” si Fantana Fecioarei Maria. Intoarcere la Ierusalim, vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul - Cina cea de taina, Mormantul Marelui Rege David. Vizita la Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.
ZIUA 3: IERUSALIM  
Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem Pelerinajul nostru (pe jos) cu Muntele Maslinilor; vizita la Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Ghetsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Incheiem ziua aprinzand o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.
ZIUA 4: IERUSALIM  – JERIHON – MAREA MOARTA – NAZARET
Mic dejun. Deplasare Bethleem – Ierusalim – Marea Moarta. Intrare in orasul Jerihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco–Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu” si Biserica si Caminul Romanesc de la Jerihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si la restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 45 minute (posibilitati baie in Marea Moarta). Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. OFERTA: Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Cina si cazarea la Hotel Rimonim Nazaret, ctg. 4* (similar) in Nazaret.
ZIUA 5: NAZARET – CAANA GALILEII – CAPERNAUM
Mic dejun. Nazaret. Vizitarea Bisericii Ortodoxe “Sfantul Gavril” cu Izvorul Mariei-pictata de fratii Morosanu in anul 1077, si a Bisericii catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sfantului Petru. Tabha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii.  Cina si cazare la hotel in Nazaret.
ZIUA 6: NAZARET – MUNTELE TABOR – HAIFA – TEL AVIV.
Mic dejun. Parasim orasul Nazaret si ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Transfer cu microbuze arabe (5 EURO/persoana, se achita la Agentie). Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase – etajate. Vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare cursa EL AL: Tel Aviv 18:00 - Bucuresti 20:50.


ACTE NECESARE:
Pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii. In vederea acceptului de intrare in statul Israel, copie xerox. ATENTIE, nu se accepta pasapoarte temporare, cu valabilitate de un an!

Circuit Israel 5 zile
Circuit Israel 5 zile
Circuite Israel:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media