Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Israel 8 zile

Circuite Israel / Circuit Israel 8 zile
Plecari: 1.04, 22.04, 6.05, 20.05, 10.06, 19.08, 2.09, 16.09, 30.09, 14.10, 28.10, 4.11, 11.11.
PRET : de la 535 EUR, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02).
La inscriere se achita minim 250 EUR.

Supliment single 250 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 50 EUR.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- insotitor de grup din partea agentiei + ghizi locali in Israel, Egipt, Iordania si Bethleem ;
- 6 cazari cu demipensiune in hoteluri de 3*** cu aer conditionat;
- un mic dejun si o cina in avion ;
- bilet avion si biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (fara Petra)
PRETUL NU INCLUDE (se achita obligatoriu la agentia din Romania)
- taxe aeroport/securitate, comision, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii din strainatate, in total = 230 EUR ;
- 80 EUR=15 EUR pentru tur Ierusalim (ziua 6), 30 EUR pentru croaziera pe Marea Galilei(ziua 2) si 35 EUR pentru excursia la acvariu(ziua 4).

ISRAEL - EGIPT - IORDANIA 8 zile, din care in 7 se viziteaza: Ierusalim, Nazaret, Bethleem, Ierihon, Haifa, Tel Aviv, Masada
Muntele Sinai, Sfanta Ecaterina
Petra, Amman, Muntele Nebo, Madaba, Aqaba (Marea Rosie)


ZIUA 1 Vineri, ora 04, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI - birou CHECK IN TAROM pentru destinatia TEL AVIV. Ora 6, decolare spre Israel. Mic dejun in avion. Sosire, ora 8.35 la Aeroport Ben Gurion, situat intre Ierusalim (800 m altitudine, 750 000 locuitori) si Tel Aviv (port la Marea Mediterana, al 2-lea oras din Israel). Deplasare la Haifa vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. In NAZARET (a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament)-vizita Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria). Apoi se viziteaza CANA GALILEEI Biserica Minunii si Casa Nuntii unde Iisus a savarsit prima minune - a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta. Cina si cazare in Tiberias (Israel).
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare cu autocarul la MUNTELE FERICIRILOR - vizita Biserica Fericirilor. In Tiberias (considerat al 4-lea oras sfant al iudaismului) - Croaziera cu pranz pe MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului).Vizita Capernaum (Casa lui Naum) si apoi Tabca (Biserica Painilor si Pestilor) - Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Deplasare la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta) pentru BOTEZUL CRESTINESC. Se trece din Israel in Iordania (taxele de rezervare si de trecere a frontierelor, in total=40 EUR, se achita in excursie). Deplasare la Bet She`an (Decapolis - cele 10 orase, unde Isus a facut miracolele Matei 4:25, Marcu 5:20). Tur (2 ore) Amman (vechiul Philadelphia - unul din cele 10 orase ale Decapolis-ului) cu autocarul. Cina si cazare in Aman (Iordania).
ZIUA 3 (mic dejun). Se viziteaza: Muntele Nebo-de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei, biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe din Madaba si Petra (capitala Nabateenilor) - cetate veche (peste 2000 ani) construita in stanca: Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Tur Aqaba cu autocarul. Cina si cazare in Aqaba (Marea Rosie).
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare din Iordania in Israel. Turul statiunii Eilat de la Marea Rosie. Timp liber. Excursie la acvariu (include transport autocar, pranz, bilete intrare acvariu si vizionare film). Deplasare din Israel in Egipt(taxele de viza, de rezervare si de trecerea frontierelor, in total=60 EUR, se achita in excursie). Cina si cazare in Sfanta Ecaterina (Sinai).
ZIUA 5 (mic dejun). Urcare (optional) dimineata devreme in tinuta sport pe Muntele Sinai pentru a vedea rasaritul unde Moise a primit Decalogul, apoi toti turistii (inclusiv cei care n-au urcat pe munte) viziteaza Manastirea Sfanta Ecaterina. Deplasare din Egipt in Israel. Popas in Ein Bokek, la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii-420 m sub oceanul planetar). Cina si cazare in zona Cetatea Masada-Marea Moarta.
ZIUA 6 (mic dejun). Optional (50 EUR-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 60 EUR-daca se achita in excursie), excursie(include: transport cu autocarul, ghid local+bilete de intrare si telecabina) la Cetatea Massada locul unde s-au luptat evreii cu romanii. Apoi toti turistii (inclusiv cei care nu au participat la optional)-deplasare cu autocarul la Ierihon (cel mai vechi oras din lume - 11000 ani)-vizita Biserica Romaneasca. In BETHLEEM (aici s-a nascut Regele David-fondatorul cetatii) se viziteaza locul nasterii lui IISUS-BISERICA NATIVITATII (cea mai veche din lume). Vizita la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Tur Ierusalim. Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.
ZIUA 7 (mic dejun). Pelerinaj in IERUSALIM pe MUNTELE MASLINILOR-vizita: Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghitzimani (Biserica Natiunilor Unite, maslini de pe timpul lui IISUS), grota unde a fost inchis IISUS inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Vizita CETATEA IERUSALIM (are 4 cartiere:arabesc, evreiesc, armean si crestin)-se intra prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala)-DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (BISERICA SF. MORMANT). Parasind Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre ZIDUL PLANGERII, apoi se iese din cetate. Deplasare Jaffa (popas) si tur Tel Aviv. Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare - ora 22.45. Cina in avion.
ZIUA 8 - Vineri, ora 00.45, decolare din Tel Aviv. Sosire in Bucuresti - Otopeni ora 3.30.
Circuit Israel 8 zile
Circuit Israel 8 zile
Circuite Israel:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media