Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Israel si Iordania 9 zile

Circuite Israel / Circuit Israel si Iordania 9 zile
Plecari: 31 Mai, 17 Octombrie, 23 Noiembrie
CIRCUIT ISRAEL - IORDANIA 
Transport Avion TAROM | 9 zile | de la 799 Euro

Ziua 1. Bucuresti - Tel Aviv - Tiberias
- Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 19:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 153 cu destinatia Tel Aviv. Decolare din Bucuresti la ora 21:10. Sosire in Tel Aviv la ora 23:45. (Valabil pentru plecarea din 31 mai)
- Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 155 cu destinatia Tel Aviv. Decolare din Bucuresti la ora 06:00. Sosire in Tel Aviv la ora 08:35. (Valabil pentru plecarea din 17 oct)
- Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 15:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 151 cu destinatia Tel Aviv. Decolare din Bucuresti la ora 17:10. Sosire in Tel Aviv la ora 19:45. (Valabil pentru plecarea din 23 nov)
Continuam catre Tiberias - oras situat in vecinatatea Marii Galileii, fiind considerat unul din cele patru orase sfinte ale religiei mozaice. Inca din vechime, orasul a fost cunoscut datorita izvoarelor sale cu caracter curativ iar in prezent a devenit un punct de atractie turistica important.Transfer la hotel in Tiberias. Cina si cazare la hotel Restal 4* sau similar in Tiberias.
Ziua 2. Haifa - Gradinile suspendate Bahai - Cezareea - Cana din Galilea
Mic dejun. Excursia incepe cu o urcare pe coasta Marii Mediterane pana la Haifa, vizitam frumoasele gradinile suspendate Bahai, cat si biserica Stella Marris, muntele Carmel si grota prorocului Ilie. Turul orasului Haifa. Continuam pe urmele Sfantului Petru pana la Cezareea - locul unde Corneliu a fost botezat si de unde Sfantul Pavel a plecat la Roma. Plecam catre Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus.Intoarcere la Tiberias. Cina si cazare la hotel Restal 4* in Tiberias.
Ziua 3. Marea Galileei - Capernaum - Muntele Fericirilor - Tabgha - Nazareth
Mic dejun. Turul incepe la Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Iisus a predicat si a dat invatatura. Excursia continua pe Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Se merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si in locul pescuirii miraculoase. Calatorie cu barca pe Marea Galileei asa cum era pe vremea lui Iisus. BONUS: Pranzul Sfantului Petru! Dupa pranz, vizita la Raul Iordan si la locul de botez- kibutz Yardenit. Continuam cu Nazareth - locul unde Iisus si-a petrecut copilaria si adolescenta. Vizita la biserica Buna Vestire si la atelierul de tamplarie al Sfantului Josif. Ultima vizita pentru aceasta zi va fi la Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata.
Intoarcere la Tiberias. Cina si cazare la hotel Restal 4* in Tiberias.
Ziua 4. Valea Iordanului - Iordania: Gerash - Muntele Nebo - Amman
Mic dejun. Plecare din Tiberias, prin Valea Iordanului la Podul Sheikului Hussein si intram in Regatul Iordaniei. Dupa ce trecem frontiera, mergem la Gerash - important oras in perioada romana. Vizitam vechiul oras: Forumul Oval, Amfiteatrul, Aleea Cardo- impodobita cu peste 200 de coloane in stil doric si ionic Urcam pe Muntele Nebo, de unde Moise a vazut Tara Promisa. Din acest loc avem o superba vedere panoramica a Vaii Raului Iordan, Ierihon, Marea Moarta, Muntii Iudeii. Apoi vom vizita ruinele bisericii bizantine cu o pardoseala superba de mosaic. Continuam la Amman, capitala Iordaniei. Vizitam locurile cele mai importante ale orasului. Cina si cazare hotel Le Vendome 4* sau similar in Amman.
Ziua 5. Amman - Petra
Mic dejun. Vizitam extraordinara capitala a Nabateenilor, Petra, sapata in stanca roz, redescoperita in anul 1812 dupa o cautare de circa 300 de ani, fiind una dintre cele mai spectaculoase realizari ale umanitatii. Vom vedea defilee inguste, fatade sapate in stanca, temple, morminte funerare. Ne vom opri in special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek si Amfiteatrul. Petra a fost inclusa prin vot universal in anul 2007 in randul noilor 7 minuni ale lumii antice si moderne. Petra cu comorile ei reprezinta cea mai cunoscuta atractie turistica a Iordaniei. Se recomanda incaltaminte comoda pentru mers pe jos cca. 5km. Cina si cazare hotel King s Way 4* sau similar in Petra.
Ziua 6. Petra - Ierihon - Qumran - Marea Moarta - Bethlehem
Mic dejun. Traversam frontiera si mergem la Ierihon, cel mai vechi oras din lume si vizitam Qumran, locul unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Vizita la Marea Moarta cu posibila baie in apa sarata, bogata in minerale. Ajungem apoi la Bethlehem, locul de nastere al lui Iisus unde vizitam Biserica Nasterii, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina, campul Pastorilor unde au vazut ingerii ce au anuntat nasterea Mantuitorului. Cina si cazare hotel Shepherd Plaza 4* sau similar Bethlehem.
Ziua 7. Ierusalim - Muntele Scopus - Muntele Maslinilor - Muntele Sion - Zidul Plangerii
Mic dejun. Urcam la Ierusalim prin desertul Iudeii, trecand pe la Hanul Bunului Samaritean. Intrare triumfala la Ierusalim admirand zidurile Vechii Cetati. Pelerinajul la Ierusalim incepe urcand pe Muntele Scopus spre Muntele Maslinilor pana la locul Inaltarii. Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si cea mai frumoasa vedere panoramica a orasului Ierusalim. Coboram pana la Gradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii si mormantul Mariei.Continuam cu vizitarea Muntelui Sion, Foisorul unde a avut loc "Cina cea de taina", mormantul regelui David si manastirea Dormition. Continuam cu Zidul Plangerii si urcam muntele Templului la West, vizitarea noului oras. Intoarcere in Bethlehem. Cina si cazare hotel Shepherd Plaza 4* sau similar Bethlehem.
Ziua 8. Via Dolorosa - Drumul Crucii - Yad Hashmona
Mic dejun. Dimineata vizita la scaldatoarea Bethesda, intrand prin Poarta Oilor, biserica Sfanta Ana, Capela Biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Isus pe Drumul Crucii, pina la Golgota si Biserica Sfantului Mormant. Dupa pranz, timp liber pentru cumparaturi. Continuam cu o vizita la kibutz Yad Hashmona - o experienta unica in mijlocul comunitatii de evrei mesianici! Intoarcere in Bethlehem. Cina si cazare hotel Shepherd Plaza 4* sau similar Bethlehem.
Ziua 9. Ein Karem - Betania - Tel Aviv
Mic dejun. In ultima zi vizitam Ein Karem, locul unde a trait Ioan Botezatorul. Mergem la Betania unde au locuit Maria, Marta si Lazar, si unde Domnul Iisus a facut minunea invierii lui Lazar. Continuam cu un tur panoramic al orasului Tel Aviv catre Jaffa, vechi port acum un faimos cartier al artistilor unde vizitam casa lui Simon Tabacaru si biserica Sfantul Petru ce comemoreaza invierea Tabitei. Transfer la Aeroportul International Ben Gurion pentru imbarcarea cursei Tarom RO 154 cu decolare la 00:45 (a doua zi) si aterizare in Bucuresti la ora 03:30 (valabil pentru toate plecarile). Sfarsitul pachetului de servicii.
Date de plecare: 31 Mai, 17 Octombrie, 23 Noiembrie 2016
Tarife
- 799 Euro adult loc in camera dubla
- 629 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 1019 Euro adult loc in camera single

*calculate pentru un grup de 40 platitori
Servicii incluse:
- Bilete de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti, zbor direct compania Tarom
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Restal 4* Tiberias sau similar
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Le Vendome 4* Amman sau similar
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel King s Way 4* Petra sau similar
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Shepherd Plaza 4* Bethlehem sau similar
- 8 cine la hotel (demipensiune)
- BONUSUL: Pranzul Sfantului Petru la un restaurant local
- Excursiile zilnice si vizitele prevazute in program
- Ghid local de limba romana pe toata durata excursiei
- Transport cu autocar local pe toata durata programului
- Insotitor roman de grup
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil, transferuri: 165 Eur (taxa de combustibil poate suferi modificari pana la momentul plecarii)
- Taxa de viza pentru Iordania : ~30 USD/persoana (se achita la fata locului insototorului de grup)
- Taxa de iesire din Iordania: ~15 USD/persoana (se achita la fata locului insotitorului de grup )
- bacsisuri pentru ghizi locali si sofer: 5 Euro/persoana/zi (se achita la fata locului)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
Circuit Israel si Iordania 9 zile
Circuit Israel si Iordania 9 zile
Circuite Israel:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media