Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Istanbul 7 zile

Circuite Turcia / Circuit Istanbul 7 zile
Plecari: 30.04, 26.05, 18.08, 1.09, 15.09
ZIUA 1
-Duminica, ora 06.15 -prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Traversarea Bulgariei.Tur by night Istanbul-se traverseaza Cornul de aur pe podurile Halic si Galata sau Ataturk. Cazare in Istanbul.
ZIUA 2
(mic dejun). Timp liber- shopping. Cazare in Istanbul.
ZIUA 3
(mic dejun). Optional (40 euro-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 euro-daca se achita in excursie), plimbare pe Marea Marmara la Buyukada-Insula Printului (include: transport local-tramvai+vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi), apoi shopping in Istanbul. Cazare in Istanbul.
ZIUA 4
(mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber - shopping in Marele Bazar. Optional (35 euro-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 euro-daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina cu bauturi si program artistic). Cazare in Istanbul.
ZIUA 5
(mic dejun). Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 12 - croaziera (90 min) pe Bosfor. Timp liber - shopping. Cazare in Istanbul.
ZIUA 6
(mic dejun). Timp liber- shopping. Cazare in Istanbul.
ZIUA 7
- Sambata (mic dejun). In Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye. Traversarea Bulgariei si a podului Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
PRET : 195 euro + 35 euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania)-pt.: ghid local (ziua 3), tur by night Istanbul si croaziera pe Bosfor.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 110 euro.
La inscriere se achita minim 100 euro.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 25 euro.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman care va insoti grupul la toate obiectivele mentionate in program;
- 6 cazari cu mic dejun in hotel 3***;
- transport (zilele 1 si 7) cu autocar 2** cu aer conditionat pentru Bucuresti - Istanbul - Bucuresti, taxe stradale si parcari.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.).

Hotel 3*** - situat in Istanbul, zona Grand Bazar - Sfanta Sofia - Moscheea Albastra. Camere, pentru 2 persoane, cu TV si grup sanitar propriu cu dus.
Circuit Istanbul 7 zile
Circuit Istanbul 7 zile
Circuite Turcia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media