Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Italia

Circuite Italia / Circuit Italia
Plecari: 16 Iunie, 29 August, 26 Septembrie
CIRCUIT CIAO ITALIA 
Transport Avion ALITALIA | 10 zile | de la 659 Euro

Ziua 1. Bucuresti -Milano - Verona - Padova
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 12:30 la aeroportul Henri Coanda Otopeni pentru imbarcare pe zborul Alitalia AZ505 cu destinatia Milano. Decolare la ora 14:30, sosire la Milano la ora 15:45. Excursia continua spre Verona. Tur pietonal in Verona cu ghidul insotitor: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman. Dupa turul de oras ne indreptam spre Padova. Cazare zona Padova, la Park Hotel Venezia 3* sau similar.
Ziua 2. Padova - Venetia
Mic dejun. Excursia continua la Venetia. Se viziteaza: Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Timp liber la dispozitie in Venetia. Optional, excursie cu vaporasul intr-una din insulele Lagunei: Murano, Burano sau Torcelo. Intoarcere in Stra si cazare Park Hotel Venezia 3* sau similar.
Ziua 3. Venetia - San Marino - Roma
Mic dejun. Excursia continua spre incantatorul stat independent - San Marino. Vizitarea statului San Marino - al 3-lea cel mai mic stat din Europa dupa Vatican si Monaco. Dupa pauza de pranz, ne continuam drumul catre Roma - Cetatea Eterna. Sosire in cursul serii. Cazare hotel NH Midas 4*sau similar.
Ziua 4. Roma - Tivoli - Vila D Este
Mic dejun. Tur de oras Roma pietonal cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio, Arco Di Tito , Collosseum, etc. Dupa amiaza, optional, excursie la Tivoli - unde vom vizita celebrele gradini de la Vila D Este. Intoarcere in Roma si cazare NH Midas 4* sau similar.
Ziua 5. Roma - Muzeele Vaticanului
Mic dejun. Dimineata, optional, deplasare impreuna cu insotitorul de grup pentru vizita la Vatican- cel mai mic stat independent din lume cu ghid local. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fascinantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo & Bazilica San Pietro - cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera "Pieta" de Michelangelo. Timp liber pentru pranz si cumparaturi in zona Vaticanului. Dupa amiaza libera.
Cazare hotel NH Midas 4* sau similar.
Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R., deplasarea se face cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.
Ziua 6. Roma - Napoli & Insula Capri
Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi la Napoli si Insula Capri. Napoli este cel mai mare oras din sudul Italiei, vestit printre altele si pentru delicioasa pizza napoletana. Se viziteaza orasul de la poalele muntelui Vezuviu in cadrul unui scurt tur panoramic din autocar. Continuam cu minunata Insula Capri - insula sirenelor, cum o numeau grecii. Frumusetea ei deosebita, apele turcoaz si Grota Albastra au transformat-o intr-un adevarat simbol turistic al Italiei. Intoarcere la Roma. Cazare la Hotel NH Midas 4* sau similar.
Ziua 7. Assisi - Siena - Florenta
Mic dejun. Mic dejun. Excursia continua spre Florenta. In drum vom vizita orasul sfant Assisi, unde vom face un popas la Bazilica Sf. Francisc - loc incarcat de traditie, religie si istorie, si renumit loc de pelerinaj pentru credinciosi, Siena - Domul si Piazza del Campo. Sosire la Florenta in cursul serii. Cazare hotel Idea Business 4* sau similar.
Ziua 8. Florenta - Perla Toscanei & Celebrul turn inclinat din Pisa
Mic dejun. Tur de oras Florenta cu ghid local unde vizitam: Piata Michelangelo, Biserica Santa Croce, Piazza della Signora, Piazza del Duomo, Catedrala. Timp liber in Florenta sau, optional, excursie la Pisa - pentru a admira celebrul turn inclinat. Intoarcere la Florenta. Cazare hotel Idea Business 4* sau similar.
Ziua 9. Florenta - Milano
Mic dejun. Excursia continua spre Milano unde ajungem la pranz. Tur de oras Milano: Castelul Sforzesco, Domul din Milano, Galeriile Vittorio Emanuele, Celebra Opera din Milano "Scala". Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Seara, transfer la hotel. Cazare hotel NH Linate 4* sau similar zona Milano.
Ziua 10. Milano - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul Milano Linate pentru imbarcare pe zborul Alitalia AZ504 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 10:30, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda la ora 13:40. Sfarsitul pachetului de servicii.
Date de plecare: 16 Iunie, 29 August, 26 Septembrie 2014
Tarife
- 659 Euro adult loc in camera dubla
- 589 copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 859 Euro adult loc in camera single

*calculate pentru un grup de 30 platitori
Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Milano - Bucuresti, zbor direct operat de compania ALITALIA
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Park Hotel Venezia 3* sau similar Stra
- 4 nopti cazare cu mic dejun hotel NH Midas 4* sau similar Roma
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Idea Business 4* sau similar Florenta
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel NH Linate 4* sau similar zona Milano
- Tururile de oras, vizitele si excursiile cuprinse in program
- Ghizi locali la Roma si Florenta
- Transport cu autocar propriu clasificat 4* (mai putin ziua 5 conform normelor AETR)
- Taxe autostrazi si parcari incluse
- Taxe de intrare in orase (check-point) la Venetia, Florenta, Roma, Assisi si Siena
- Insotitor romand de grup
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- Taxele de oras - se achita la receptia hotelurilor ( aprox 4 euro/persoana noapte Roma, Florenta,
2 euro/persoana/noapte Stra, zona Milano)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
- bacsis pentru soferi si ghizi locali
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)
- Vizitarea Vaticanului (ATENTIE : contractarea serviciului se face doar din tara)
Tarif: 33 Euro/persoana si include: bilet de intrare, taxa rezervare grup, inchiriere audio casti, ghid local, ghid insotitor
- Excursie la Tivoli
Tarif: 45 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid local, rezervare, biletul de intrare, ghid insotitor
- Excursie la Napoli & Insula Capri
Tarif: 100 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de vapor Napoli - Capri, vizita in Capri si Ana Capri cu ghid local, ghid insotitor.
- Excursie la Pisa
Tarif: 40 Euro/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor
Circuit Italia
Circuit Italia
Circuite Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media