Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Italia-Lido di Jesolo 10 zile

Circuite Italia / Circuit Italia-Lido di Jesolo 10 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

CIRCUIT ITALIA- Lido di JESOLO
de la 395 euro
10 zile: Graz, Verona, Venetia, Murano, Padova, Milano, Florenta, Siena, Pisa, San Marino, Ravena, Ljubljana

GRATUIT Excursie (cazare si MD inclus) la Florenta- San Marino- Ravena

REDUCERI de pana la 15%*(* prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza)
PRIMII 5 5 % REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 01.02.2014
iNSCRIERE Early Booking 5% REDUCERE pentru achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 01.02.2014
REDUCERE 3-10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelasi circuit si aceeasi plecare) - vezi conditii inscriere
REDUCERE 3-5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de agentie sau prin colaboratorii sai)
REDUCERE 3% pentru ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- GRAZ- LIDO DI JESOLO (795 km)
Mic dejun. Plecare la Graz, al 2-lea oras ca marime din Austria, unde parcurgem un tur pietonal in centrul istoric. Apoi deplasare pt. cazare in Lido di Jesolo, superba statiune de langa Venetia, cu plaje nesfarsite de nisip fin, sute de hoteluri si o multime de posibilitati de agrement.
Zilele 3- 8. LIDO DI JESOLO- INCURSIUNE iN NORDUL ITALIEI
Ne vom bucura de un sejur activ, cu o multitudine de optiuni de petrecere a timpului liber. in tot acest timp "obligatorie" este vizita superbei VERONA, cu binecunoscuta Casa a Julietei, dar si cu atractii pentru turistii familiarizati cu orasul: Castelul si Ponte dei Scaglieri si mai ales misterioasa Basilica San Zeno Magiore cu cei aproape 1000 de ani de existenta.
Ne vom lasa impresionati de asemenea de inegalabila VENETIE, cu palatele sale opulente strajuite de canale, unde vom vizita Basilica si Piata San Marco, cu Palatul Dogilor si Procuratiile. Ulterior se poate vizita Basilica San Giovani e Paolo, pe drumul spre Fondameto Nove de unde ne imbarcam pentru croaziera pe insula Murano, iar iubitorii de arta se pot "desfata" cu Galeria del Academia.
MILANO, capitala modei, va incanta pe toti iubitorii shoppingului, dar si pe cunoscatorii operelor de arta, care vor fi in largul lor iin Pinacoteca Brera sau la Basilica Santa Maria delle Grazie pentru "Cina cea de Taina" a lui Leonardo da Vinci.
BONUS (GRATUIT) Excursie 2 zile (Cazare si MD incluse) la FLORENTA- SAN MARINO- RAVENA (Pretul NU include intrarile la obiectivele turistice: Galeriile Uffizi cca 15 euro, iar Basilica St. Croce, Pantheonul Florentei cca. 5 euro).
Plecare spre Florenta, orasul artelor, unde se viziteaza: Santa Maria del Fiore, cu maiestosul Dom al lui Bruneleschi, o minune a tehnicii la acea vreme, Baptisteriul, cu renumitele usi de bronz cu basoreliefuri biblice, Piata Senioriei veritabil "muzeu in aer liber", Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio si Basilica Santa Croce. in continuare timp liber pt. a ne bucura de farmecul orasului, iar pentru iubitorii de arta, vizita in Galeriile Uffizi, una dintre cele mai impresionante si complete colectie de arta din lume. Seara cazare la Montecatini Terme.
A doua zi, dupa MD, timp liber pana la pranz. Plecare spre SAN MARINO unde vizita castelului medieval si apoi vizita in RAVENA, fosta capitala a Imp. Roman, cu faimoasele mozaicuri bizantine din sec. V, vor intregi destinatiile culturale si va vor oferi o vacanta completa.
Ziua 9. LIDO DI JESOLO- LJUBLJANA- BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pentru un tur panoramic cu autocarul in centru. Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 10. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire Bucuresti, seara tarziu dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.
PREZENTARE EXCURSII OPTIONALE:
- VERONA si MILANO- Paradisul iubitorilor de shopping (Excursie de o zi, pret 25 euro / pers. care nu include intrarile la obiective, dintre care Pinacoteca Brera costa cca 6 euro, iar Santa Maria delle Grazie circa 8 euro).
Mic dejun. Pornim catre Milano, capitala Lombardiei, unde se viziteaza: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cat de decorat in exterior, atat de sobru in interior, punand in valoare vitraliile sale unice. O experienta unica este si urcarea pe acoperisul Domului, printre sutele de statuete cu care este decorat. Urmeaza shopping la numeroasele magazine cu produse de lux sau "doar" de o calitate si bun gust ireprosabile. Pentru iubitorii de arta propunem Pinacoteca Brera si Basilica Santa Maria delle Grazie pentru Cina cea de Taina a lui Leonardo da Vinci (doar cu rezervare prealabila). La Verona putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scaglierilor. in continuare, timp liber pentru a "explora" numeroasele magazine pe care le-am admirat in prima parte a deplasarii noastre. Turistilor care au mai vizitat Verona le propunem sa viziteze individual Castelul si Ponte dei Scaglieri si mai ales Basilica San Zeno Maggiore cu o arhitectura unica si aproape 1000 de ani vechime. intoarcere la hotel pentru cina si cazare.
- VENETIA si MURANO si PADOVA (Excursie de o zi, pret 25 euro / pers. care nu include abonamentul la vaporas - cca 15 euro si intrarile la obiectivele turistice dintre care Palatul Dogilor si Muzeul Correr costa cca 12 euro, iar San Giovani circa 3 euro).
Dupa micul dejun, va propunem o abordare inedita a Venetiei, unde vom incepe cu o plimbare cu vaporasul pe Grand Canal spre Piata San Marco, unde se afla Campanila, Procuratiile si Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiratie bizantina. Timp liber pentru vizita in Palatul Dogilor care abunda in lucrari de arta celebre, apoi muzeul Correr si Ponte Rialto. Turistii familiarizati cu Venetia vor merge cu ghidul catre Panteonul Venetiei, Basilica San Giovani e Paolo, apoi de la Fondamente Novo ne imbarcam pentru croaziera pe insula Murano. intalnire cu restul turistilor la Ponte Rialto de unde pornim spre parcarea de autocare. Pe traseul de intoarcere, scurta oprire in Padova, pentru vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. intoarcere la hotel pentru cina si cazare.
- SIENA si PISA Excursii de cate 3 - 4 ore fiecare (timpul include si deplasarea Florenta- Siena ssi retur, respectiv Montecatini- Pisa si retur) Pret pt. ambele destinatii 38 euro / pers. care nu include intrarile la obiectivele turistice
De la Florenta, optional excursie la Siena, candva rivala Florentei, de asemenea excelent conservata, unde admiram splendida Catedrala de secol XIII si Piazza del Campo cu Fontana Gaia, Pallazo Publico si Torre de Mangia. Dupa cazarea cu MD, timp liber in Montecatini Terme sau excursie optionala la Pisa pentru a vizita Domul, cu decoratiuni puternic influentate de lumea islamica, Turnul inclinat si Baptisteriul.

loc in camera DBL: 
 - 395 euro (21.06)
 - 415 euro (20.07,01.09)

Supliment single: 159 euro
copil 3-12 ani: 369 euro
al 3-lea adult in camera: 389 euro

PRETUL INCLUDE:
- transport cu autocar cu aer conditionat, clasificat 2- 4*
- 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2 -4*
- Excursia de 2 zile (cu cazare si MD incluse) la Florenta- San Marino- Ravena
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
NU SUNT INCLUSE iN PRET:
- intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali
- vizite optionale, toate grup minim 25 persoane
- asigurarea medicala si alte servicii decat cele mentionate.
Circuit Italia-Lido di Jesolo 10 zile
Circuit Italia-Lido di Jesolo 10 zile
Circuite Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media