Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Londra si Bruxelles

Circuite Anglia / Circuit Londra si Bruxelles

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

CIRCUIT LONDRA - BRUXELLES 2016
Transport Avion TAROM | 7 zile | de la 599 Euro

Ziua 1. Bucuresti - Londra
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 10:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei Tarom RO391 cu destinatia Londra. Decolare din Bucuresti la ora 12:30. Sosire in Londra la ora 14:05. Suntem in Londra - cel mai mare oras european si cel mai divers din punct de vedere etnic. Orasul este capitala Marii Britanii si un centru financiar mondial important. Londra este ca un magnet pentru actori, artisti si designeri dar si un oras care stabileste tendintele in arta, arhitectura, moda, design si tehnologie. Tur panoramic cu ghid local Londra: Palatul Parlamentului si Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Bursa din Londra, Banca Angliei. Transfer la hotel si check-in. Cazare la hotel Royal National 3* sau similar.
Ziua 2. Londra
Mic dejun. Continuam vizitele pietonale impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Buckingham, Abatia Westminster, Turnul Londrei, Tower Bridge, Catedrala St. Paul. Dupa amiaza, va sugeram o vizita la British Museum sau program de shopping pe Oxford Street si de ce nu o vizita la "Muzeul Harrods". Nu trebuie sa ratati o vedere panoramica asupra metropolei din London Eye - simbolul orasului. Seara, optional, se poate face o croaziera pe Tamisa. Cazare la hotel Royal National 3* sau similar.
Ziua 3. Windsor & Oxford
Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale sau optional, excursie de o zi la Castelul Windsor & Oxford. Castelul Windsor a fost resedinta familiei regale timp de peste 900 de ani. Puteti vizita apartamentele folosite si astazi pentru cazarea delegatiilor oficiale si a sefilor de stat, in care puteti admira opere de arta din colectia regala incluzand picturi de Rembrandt, Rubens, Canaletto, Gainsborough si celebrul portret al lui Charles I realizat de Sir Anthony Van Dyck. In anul 1992 au fost distruse intr-un incendiu mai mult de 100 de camere ale Castelului. Din fericire, camerele afectate nu gazduiau la momentul respectiv importante opere de arta. Procesul de restaurare a fost definitivat in anul 1997. Se mai poate admira Capela St. George - un exemplu de arhitectura gotica considerata a fi casa spirituala a Ordinului Jartierei "Order of the Garter" - cel mai inalt ordin al Cavalerismului Britanic infiintat in anul 1348 de Edward al-III-lea. In interior se afla inmormantati Henry al-VIII-lea si sotia sa Jane Seymour, precum si Charles I. Excursia continua spre Oxford, unde se vor vizita din exterior renumitul Colegiu si Catedrala. Intoarcere la Londra si cazare la hotel Royal National 3* sau similar.
Ziua 4. Londra- Cantebury- Brugge - Bruxelles
Mic dejun. Plecare spre Cantebury, unul dintre cele mai frumoase orase istorice ale Marii Britanii. Putem Admira Catedrala, una din cele mai importante edificii ecleziastice ale Angliei - sediul episcopului de Cantebury, liderul Bisericii Angliei. Continuam catre Dover unde ne vom imbarca pe ferry-boat pentru a traversa Canalul Manecii catre Franta. Debarcam la Calais si ne indraptam spre pitorescul Brugge, supranumit si "Venetia Nordului", fosta capitala a Culturii Europene in 2002. Vizitam vechiul centru istoric, a carui frumusete si Conservare deosebita i-a adus protectia sub Patrimoniul UNESCO: Palais Provincial, Catedrala Notre Dame-ce Adaposteste statuia Fecioarei Maria din marmura alba care a fost creata de marele Michelangelo. Excursia continua spre Bruxelles - capitala Belgiei, oras multicultural si multilingv, sediu al Parlamentului European si al Comisiei Europene. Un amestec de vechi si nou, de traditional si international, de stradute inguste si bulevarde largi, regalitate si democartie fac din Bruxelles o capitala cu totul si cu totul speciala ce poate aspira cu usurinta la titlul de capitala de facto a Europei. Tur panoramic: cartierul European, Atomium, Mini Europa, Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur .Transfer la hotel si check-in. Cazare la hotel Ibis Centre Gare du Midi 3* sau similar.
Ziua 5. Bruxelles - Anvers
Mic dejun. Tur de oras in Bruxelles cu ghid local: Catedrala St. Michel- o bijuterie a arhitecturii gotice datand din secolul al XIII-lea, Palatul de Justitie, Platoul Heysel, Piata Spaniei, Manneken Pis - mica statuie de bronz reprezinta simbolul orasului, Grand Place - impresionanta piata medievala, una dintre cele mai frumoase din Europa inconjurata de cladiri cu vechimea de 300 de ani, Primaria, Galeriile St. Houbert- galerie de shopping in Bruxelles datand din secolul al XIX-lea. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie pentru explorarea capitalei belgiene sau optional, excursie la Anvers-supranumit "Orasul Diamantelor", al doiea oras ca marime al Belgiei. Orasul asteapta sa ne incante privirile: Gara Centrala - una din cele mai frumoase si celebre din lume, Primaria, Catedrala Sfanta Maria -cea mai inalta catedrala din Tarile de Jos a carei constructie a durat peste 170 de ani, Piata Mare, Piata Centrala, Statuia lui Ruben. Seara, intoarcere la hotel si cazare Ibis Centre Gare du Midi 3* sau similar.
Ziua 6. Bruxelles - Amsterdam
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau optional, excursie la Amsterdam. Trecem granita in Olanda si ne indreptam catre controversatul Amsterdam-o metropola moderna ce emana un aer tineresc si degajat. O vizita in acest oras poate semana cu o incursiune in secolul al XVII-lea deoarece arhitectura din aceasta perioada abunda in centrul orasului. Primul contact cu orasul, va fi unul sclipitor din toate punctele de vedere. Vizitam Coster Diamonds, una din cele mai renumite si vechi fabrici-muzeu de diamante din lume. Aici putem vedea cum diamantele sunt slefuite chiar in fata ochilor nostrii iar la sfarsitul turului avem posibilitatea de a cumpara pretioasele pietre incadrate in bijuterii deosebite la preturi reduse. Centrul orasului are forma de potcoava imprejmuita de ape, astfel putem opta pentru o croaziera pe canale pentru a admira cel mai bine bogatiile acestui oras. Continuam cu vizitarea celei mai vechi parti a Amsterdamului, faimosul Cartier Rosu (Red Light District) cu multe baruri si restaurante, precum si cladiri istorice, muzee sau edificii ecleziastice precum cea mai veche biserica din Amsterdam - Oude Kerk sau Biserica Veche, construita in stil gotic tarziu datand din secolul al XIV-lea. Incheiem cu Piata Dam si Palatul Regal, in centrul orasului. Intoarcere in Bruxelles si cazare Ibis Centre Gare du Midi 3* sau similar.
Ziua 7. Bruxelles - Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber pentru vizite individuale. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM RO374 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:05; aterizare in Bucuresti la ora 22:45. Sfarsitul pachetului de servicii.
Date de plecare: 8 August, 2 Septembrie 2016
Tarife
- 599 Euro adult loc in camera dubla
- 499 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 825 Euro adult loc in camera single

*calculate pentru un grup de 30 platitori
Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Londra si Bruxelles - Bucuresti, zboruri directe operate de compania TAROM
- 3 nopti cazare hotel Royal National 3* sau similar Londra
- 3 nopti cazare hotel Ibis Centre Gare du Midi sau similar Bruxelles
- Tur de oras Londra cu autocar si ghid local
- Tur de oras Bruxelles cu autocar si ghid local
- Transport cu autocar clasifcat 4* in ziua 4 cu excursii la Cantebury si Brugge
- Bilet ferry boat Dover - Calais
- Transferuri aeroport-hotel -aeroport
- Taxe autostrazi si parcari incluse
- Insotitor roman de grup
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 140 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- Taxe de oras (se achita la receptiam hotelului)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
- bacsis pentru soferi si ghizi locali
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)
- Excursie la castelul Windsor & Oxford
Tarif: 55 Euro/persoana si include: autocar, intrare castel, ghid insotitor
- Excursie la Anvers
Tarif: 40 Euro/persoana si include: autocar, ghid insotitor
- Excursie la Amsterdam
Tarif: 80 Euro/persoana si include: autocar, ghid insotitor
Circuit Londra si Bruxelles
Circuit Londra si Bruxelles
Circuite Anglia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media