Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuite Nepal si India 16 zile

Circuite Nepal / Circuite Nepal si India 16 zile
NEPAL 16 zile  

KATHMANDU,POKHARA,Chitwan Park, LUMBINI -INDIA  Parinirvana, VARANASI-fluviul Gange, KHAJURAHO-Kamasutra, ORCHA  Triunghiul de aur: DELHI, AGRA-Taj Mahal, JAIPUR


ZIUA 1 Sambata - intalnire la ora 08.10 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10, sosire la ora 11.40. Decolare din Istanbul la ora 19.55.

ZIUA 2. Sosire in Delhi la ora 4.20–deplasare (200 km) spre Agra. La 40 km de Agra, vizita Mathura – vechi centru cultural si religios (loc de pelerinaj al hindusilor). Cina si cazare in Lucknow.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe autostrada Golden Quadrilateral. La Kushinagar-vizita Parinirvana (inaltarea la cer a lui Buddha).Cina si cazare in Gorakhpur.

ZIUA 4 (mic dejun).Trecerea frontierei din India (Shivpatinagar) in Nepal (Lumbini). Vizita Parcul Regal Chitwan (declarat Patrimoniu al Umanitatii in 1984)-450 specii de pasari si numeroase specii de animale, prinde care rinocerul cu un corn. Optional, plimbare cu elefanti.Cina si cazare in Kathmandu.

ZIUA 5 (mic dejun). In Kathamdu-vizita: Stupa budista Swayambhunath (templul maimutelor), Templul Boudhanath (stupa veche de peste 2500 ani) si Centrul religios Durbar. Timp liber pentru shopping. Optional, show nepalez. Cina si cazare in Kathmandu.

ZIUA 6 (mic dejun). In Bhaktapur (suburbia Kathmandu) se viziteaza Bhadgaon – muzeu de arta si arhitectura medievala (patrimoniu UNESCO). Deplasare la Pokhara. Cina si cazare in Pokhara.

ZIUA 7 (mic dejun). In zona Pokhara, unde se gasesc cele mai frumoase peisaje din Nepal, vizita:Pestera Shiva, Cascada Devi, Lacul Phewa si Templul Dindrasini. Cina si cazare in Lumbini.

ZIUA 8 (mic dejun). In Lumbini (aici s-a nascut Buddha) -vizita Templul Maya Devi. Trecerea frontierei din Nepal (Lumbini) in India (Shivpatinagar). Cina si cazare in Varanasi.

ZIUA 9 (mic dejun). In Varanasi, deplasare la fluviul Gange (aici, indienii se roaga, dimineata, pentru purificarea sufletului)-vizita locurile de incinerare unde rugurile ard continuu(flacara eterna).Optional, plimbare cu barca pe fluviu. La Sarnath-vizita locul unde Buddha a tinut prima predica.In Varanasi-vizita templul Bharat Mata. Cina si cazare in Varanasi.

ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare la Khajuraho. Cina si cazare in Khajuraho.

ZIUA 11 (mic dejun). La vest de Khajuraho-vizita templele erotice Kamasutra ale dinastiei Chandela (anii 950-1050). Deplasare la Orcha-vizita fortul (templul Ram Raja + palatele Jahangir Mahal si Raj Mahal), construit (sec. XVI) de familia Bundela. Cina si cazare in Agra.

ZIUA 12 (mic dejun). Vizita Fort Agra si Taj Mahal (cel mai extravagant monument inchinat dragostei construit de imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale).Deplasare (230 Km) la Jaipur.La 35 km de Agra-vizita Fatehpur Sikri (cel mai bine pastrat oras datat din epoca mogulilor).
Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 13 (mic dejun). La 10 km de Jaipur-vizita (se urca, optional, pe elefant sau cu jeep-ul) Fort Amber (palat fortificat construit pe un pinten stancos)–capitala Rajahstanului. In Jaipur-vizita:Observatorul Jantar Mantar, City Palace (palatul maharajahului–unde inca locuiesc descen-denti ai rajahului local), Templul Birla si in exterior Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Seara, show indian. Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 14 (mic dejun). Deplasare (250 Km) la Delhi-vizita Jama Masji (cea mai mare moschee din Asia), apoi in orasul nou B.dul Rapath cu Poarta Indiei si in exterior Casa Parlamentului si Palatul Prezidential. Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 15 (mic dejun). Vizita: Raj Ghat (Ghandi Memorial)–locul incinerarii lui Mahatma Ghandi (parintelui natiunii),Fortul Rosu– construit in 1639 si Qutab Minar – cel mai inalt minaret de caramida din lume, Dupa amiaza, timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 16 Duminica. Transfer la aeroport. Decolare spre Istanbul la ora 6.05. Sosire in Istanbul la ora 10.25. Obs.–se poate merge cu metroul in Instanbul, in centrul turistic (Marele Bazar–Sfanta Sofia–Moscheea Albastra–Palatul Topkapi). Ora 19.25, decolare. Sosire, Otopeni, ora 20.50.

Pret: 1390 € + 395 €
(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
a) taxa de viza India (2 intrari) si prelucrare acte = 70 €;
b) taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel–aeroport, show indian si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice,in total = 325 €.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Supliment single 350 €.
La inscriere se achita minim 600 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.
Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:
 • servicii ghid roman si ghizi locali;
 • transport autocar 2** cu aer conditionat;
 • bilet avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Istanbul-Bucuresti;
 • 13 cazari cu demipensiune si o cazare cu cina in hoteluri de 3*** si 4****

Pretul nu include:
 • biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • viza de Nepal (aprox. 30 Usd)-se achita la frontiera, unde este nevoie si de 2 foto color tip pasaport.
Circuite Nepal si India 16 zile
Circuite Nepal si India 16 zile
Circuite Nepal:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media