Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Paris 8 zile

Circuite Franta / Circuit Paris 8 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

ZIUA 1
-Duminica, ora 06.15-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30 - deplasare pe traseul Pitesti-Deva-Arad-Ungaria. Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2
(mic dejun). Traversarea Austriei. Sosire in NURNBERG-plimbare pietonala(seara, o ora) in centrul istoric la Schoner Brunnen si bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Cazare in Nurnberg.
ZIUA 3
(mic dejun). Deplasare pe Valea Rinului (Bingen-Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. Vizita LUXEMBOURG (centrul vechi, Catedrala Notre Dame). Cazare in Paris.
ZIUA 4
(mic dejun). Vizita VERSAILLES. Tur PARIS cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor cu oprire in Cartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift): urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului, croaziera pe Sena si tur by night Paris (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde). Cazare in Paris.
ZIUA 5
(mic dejun). Se viziteaza : Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel.Timp liber- shopping. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Paris.
ZIUA 6
(mic dejun). In Reims se viziteaza Catedrala incoronarii regilor Frantei. In STRASBOURG se viziteaza (in exterior) Parlamentul si Consiliul Europei, apoi pietonal Cartierul Mica Franta si Catedrala. Cazare in Munchen.
ZIUA 7
(mic dejun). In MUNCHEN se viziteaza: Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Ora 11-plecare la Salzburg (popas 1 ora) - se viziteaza Gradinile Mirabell si Casa MOZART. Deplasare la Viena - Turul Ringului Vienez cu autocarul pe ruta : Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea, apoi popas o ora. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.
ZIUA 8
- Duminica (mic dejun). Deplasare Ungaria- Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET: 370 EURO + 35 EURO (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru pachet turistic in Paris (croaziera pe Sena, tur by night si urcare in Turnul Montparnasse).
Se achita in EU RO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Supliment single 160 EURO.
La inscriere se achita minim 200 EURO.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 25 EURO.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman ;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
- 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** (Budapesta) si 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Circuit Paris 8 zile
Circuit Paris 8 zile
Circuite Franta:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media