Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Peru

Circuite Peru / Circuit Peru
Plecari: 16 Septembrie - 01 Octombrie
CIRCUIT PERU  - pe urmele incasilor
Perioada
: 16 Septembrie - 01 Octombrie 

Magia si misterul istoriei, natura exotica, cultura, traditiile si muzica, diversitatea culinara fac din Peru cea mai vizitata destinatie a Americii de Sud si una din cele mai atractive ale lumii. Majoritatea teritoriului actualului stat Peru era inima imperiului incas cu cel putin 300 de ani inainte de venirea primilor spanioli. Acest teritoriu se extindea de la Ecuadorul de azi si pana in centrul statului Chile. Imperiul incas i-a cucerit pe locuitorii din muntii Anzi si au dezvoltat pe aceste teritorii una dintre cele mai avansate civilizatii antice din America de Sud. Avand capitala imperiului la Cuzco incasii erau considerati in multe privinte superiori "lumii noi".

Ziua 1: Bucuresti - Lima
Intalnire pe aeroportul Otopeni la ora locala 05:10. Imbarcare cursa KLM cu destinatia Lima (schimbarea cursei la Amsterdam). Sosire la Lima la ora locala 18:05. Transfer la Hotel San Agustin Colonial 3* (sau similar).
Ziua 2: Lima - tur de oras
Mic dejun. Dimineata vom incepe turul orasului cu centrul colonial: Plaza de Armas (patrimoniu UNESCO) cu frumosul Palat al Guvernului, Primaria, Palatul Arhiepiscopului, Catedrala si Manastirea San Francisco. Continuam cu Plaza San Martin, zona Miraflores iar apoi Muzeul Aurului ce ofera una dintre cele mai extinse colectii de bijuterii si artefacte pre-columbiene. Dupa amiaza ne vom imbarca in autocar pentru un drum de 4 ore spre sud cu destinatia Pisco. Vom merge pe autostrada de coasta ce intersecteaza mici sate de pescari. Cazare la Hotel Mirador de Paracas 3* (sau similar).
Ziua 3: Insulele Bllestas si Nazca
Mic dejun. Vom fi transferati pe malul oceanului pentru a ne imbarca pentru pe barca ce ne va purca spre Insulele Ballestas, casa numeroaselor populatii de animale salbatice marine. Insulele au fost erodate spectaculos de valuri formand stanci si arcuri - casa perfecta pentru pelicani, cormorani, lei de mare, colonii de pasari marine, iar uneori in larg se pot vedea delfinii. Ne intoarcem la tarm unde avem un pranz cu peste si fructe de mare. Continuam apoi spre orasul Nazca aflat intr-o vale verde si inconjurat de desert si cele mai inalte dune de nisip din lume. Cazare la Hotel Alegria 3* Nazca.
Ziua 4: Nazca - Arequipa
Mic dejun. Transfer catre aeroport si imbarcare in avioane de dimensiuni mici pentru a survola Liniile de la Nazca.
Liniile Nazca au fost descoperite in Desertul Sechura in 1930. Acestea au fost desemnate de UNESCO ca apartinand Patrimoniului Mondial. Platoul inalt si arid se intinde mai mult de 80 km intre orasele Nazca si Palpa in Pampas de Jumana. Desi unele geoglife locale sunt asemanatoare culturii Paracas, oamenii de stiinta cred ca Liniile Nazca au fost create de catre cultura Nazca intre 200 si 700 iHr. Sute de figuri individuale intr-o gama de complexitate de la linii simple la colibri stilizati, paienjeni, maimute, pesti, rechini sau balene ucigase, llame si soparle. Revenind la sol vom vizita cimitirul pre-inca Chauchilla. Ne intoarcem in Nazca pentru masa de pranz. Plecam cu autocarul catre orasul colonial Arequipa strabatand poalele muntilor Anzi si vom ajunge la cazare seara tarziu. Cazare la hotel Casa de mi Abuela 3* (sau similar).
Ziua 5: Arequipa
Mic dejun. Dimineata timp liber pentru odihna; la pranz incepem turul acestui oras special construit aproape in intregime din roca vulcanica de culoare alba si situat la 2400m. Vom vedea piata principala (una dintre cele mai frumoase piete ale tarii), Catedrala, Manastirea Santa Catalina, Piata Yanahuara. Orasul este inconjurat de doi vulcani - El Mistic (5822m) si Picchu Picchu (5669m) - si de muntele Chachani (6075m). Cazare la hotel Casa de mi Abuela 3* (sau similar).
Ziua 6: Arequipa - Colca Canyon
Mic dejun. Astazi vizitam Colca Canyon traversand o campie situata la mare altitudine (pana la 4000m), un drum spectaculos si vom vedea Llamas, Alpaca si Vicuna. Orasul Chivay (3633m) este punctul de intrare in canion iar vulcanii Sabancaya si Ampato domina orizonul in jurul orasului. Dupa o zi lunga pe drum avem posibilitatea de a ne relaxa la izvoarele termale aflate in zona Chivay, apa avand aici 400C. Cazare la hotel Llaqta 3* (sau similar).
Ziua 7: Colca Canyon - Puno
Mic dejun. Colca Canyon este unul dintre cele mai impresionante din lume, de doua ori mai adanc decat The Grand Canyon din SUA. Cu o adancime care merge pana aproape de 4.200 de metri, acest canion gazduieste circa 100 de condori, pasari imense si impunatoare in zbor. Dimineata vom merge la Cruz del Condor un punct de belvedere excelent asupra canionului si pentru admirarea condorii. Vom vizita apoi o comunitate andina pentru a observa agricultura folosita in canion de secole. Revenim in orasul Chivay pentru masa de pranz si continuam drumul cu autocarul spre Puno. Cazare la hotel Quelqatabi 3* Puno (sau similar).
Ziua 8: Puno - Lacul Titicaca
Mic dejun. Astazi vom face o excursie pe lacul Titicaca pentru a vizita insulele plutitoare Uros. Titicaca este lacul cu navigatie comerciala aflat la cea mai mare altitudine (3800 m). Aici, pe insulele plutitoare construite artificial din totora traieste comunitatea Uros. Populatia preincasa Uros s-a izolat in trecut pe aceste insule artificiale, pentru a se putea apara mai bine de amenintarile dusmanilor. In timp, acesti bastinasi s-au amestecat cu Aymara, uitandu-si limba, continuand insa sa pastreze o parte dintre vechile traditii. Azi, tocmai aceste obiceiuri, parte din stilul lor original de viaţa, au făcut ca Uros sa-si poata creste calitatea vietii prin intrarea in circuitul turistic. Vom servi masa de pranz apoi vom merge pe insula Amantani unde vom petrece si noaptea. Vom admira apusul de soare pe lacul Titicaca si vom putea vedea de aproape stilul de viata al acestei populatii. Cina si cazare la o comunitate locala.
Ziua 9: Amantani - Puno
Mic dejun. Vizitam insula Taquile, insula dominata de vechile terase Inca si vom participa la o demonstratie de tehnici traditionale de tesut. Dupa servirea mesei de pranz cu specific local vom pleca spre Puno. Cazare la hotel Quelqatabi 3* Puno (sau similar).
Ziua 10: Puno - Cuzco
Mic dejun. Vom pleca spre Cuzco, capitala imperiului Incas unde vom ajunge dupa un drum lung cu autocarul. Pe drum vom vedea: Sillustani un momument pre-Inca aflat pe malul lacului Umayo, trecatoarea La Raya, Templul Viracocha (in mitologia incasa Viracocha este creatorul tuturor lucrurilor vii). Masa de pranz inclusa. Seara ajungem in Cuzco. Cazare la hotel Amerindia 3* (sau similar).
Ziua 11: Cuzco
Mic dejun. Dimineata timp liber. Urmeaza turul orasului si imprejurimilor: Catedrala Santo Domingo, cladirile coloniale din oras, Marele Templu al Soarelui - Koricancha. In continuare se viziteaza ruinele de la Sacsayhuaman, situate la 3 km de Cuzco si loc de belevedere. La intoarcere se vor vizita Tambo Machay (baia incasilor), Kenko (bloc masiv de piatra sculptat in forme misterioase) si fortul Puca Pucara. Cazare la hotel Amerindia 3* (sau similar).
Ziua 12: Valea Sacra - Machu Picchu
Mic dejun. Astazi facem un tur al Vaii Sacre a Incasilor. Dupa ce parasim Cuzco ni se vor arata varfurile Muntilor Vilcanota cu inaltimi de peste 5000m. Din Cusco, drumurile turistice se indreapta spre satele raspandite in asa-numita Vale Sacra a Incaşilor, un fel de canion larg, sapat prin Anzi de raul Urubamba (Vilcanota - Wilcamayu in limba quechua, adica "Raul Sacru") si de afluentii sai mai mici, cu apele picurate din zapezile piscurilor de peste 5000 m. Vizitam piata din Pisac, oras situat la 30 km de Cuzco unde are loc un renumit targ indian. Dupa pranz se vor vizita ruinele marii fortarete Ollantaytambo si vom pleca cu trenul spre muntii Vilcabamba pana in orasul Aguas Calientes. Cazare la hotel Winaywayna 3* (sau similar)
Ziua 13: Machu Picchu - Cuzco
Mic dejun. Din Aguas Calientes un autobuz mic va continua traseul in inima muntelui, catre "Orasul Pierdut al Incasilor". Machu Pichu, orasul de stanca al incasilor este considerat o minune arhitecturala a lumii si o sursa permanenta de mistere si ipoteze. Este cel mai faimos simbol al civilizatiei pre-columbiene din America de Sud iar astazi este considerat a fi una din cele 7 noi minuni ale lumii. Complexul Machu Picchu fascineaza turistii prin cele peste 140 de constructii si peste 100 de randuri de trepte, majoritatea sapate in blocuri compacte de granit. De asemenea, de interes istoric si arheologic sunt sistemele de irigatii si drumurile construite de incasi. Dupa amiaza vom lua trenul inapoi spre Cuzco. Cazare la hotel Amerindia 3* (sau similar).
Ziua 14: Cuzco - Lima
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul Cuzco - Lima. Timp liber in capitala. Cazare la Hotel San Agustin Colonial 3* (sau similar).
Ziua 15: Lima - Bucuresti
Mic dejun. Seara transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Amsterdam) Decolare din Lima la ora 20:10.
Ziua 16: Bucuresti
Sosire in Amsterdam la ora locala 15:40. Plecare spre Bucuresti la 20:45 si sosire la Bucuresti la ora 00:25.
Tarif: 1.995 Euro / persoana (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 350 euro

Servicii incluse:
- transport cu avionul, compania KLM, Bucuresti - Lima si retur
- transport cu avionul cursa interna Cuzco - Lima, companie locala
- 14 nopti cazare la hoteluri de 3* dupa cum urmeaza: 2 nopti Lima, 1 noapte Pisco, 1 noapte Nazca, 2 nopti Arequipa, 1 noapte Colca, 2 noapti Puno, 1 noapte la o comunitate locala pe lacul Titiaca, 3 nopti Cuzco, 1 noapte Aguas Calientes
- mese: mic dejun in fiecare zi, 3 mese de pranz (Nazca, pe lacul Titicaca, pe traseul Puno-Cuzco), 1 cina pe lacul Titicaca
- transport cu autocar local conform itinerariului
- transferuri aeroport-hotel-aeroport
- tururi de oras: Lima, Arequipa si Cuzco
- vizita Insulele Ballestas
- zbor deasupra liniilor de la Nazca
- 2 zile vizite canionul Colca si 2 zile vizite lacul Titicaca
- vizita Valea Sacra a Incasilor
- excursie Machu Picchu
- ghizi locali
- insotitor roman de grup
Nu sunt incuse:
- taxele de aeroport si securitate zboruri internationale - obligatorii (pot suferi modificari daca sunt impuse de compania aeriana): 495 euro/persoana
- taxele de aeroport si securitate zbor intern - obligatorii (pot suferi modificari daca sunt impuse de compania aeriana): 165 euro/persoana
- bacsisurile pentru ghizi locali (40 usd/persoana; se achita la sosire in Lima ghidului roman)
- asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno (optionala, ce va incheia in momentul incheierii contractului de de comercializare a serviciilor turistice, la pachet cu asigurarea medicala)
Orar de zbor (ore locale)
16.09.2014 Bucuresti ora 07:10 - Amsterdam 09:00 / Amsterdam 12:30 - Lima 18:05
30.09.2014 Lima 20:10 - Amsterdam 15:40 (01.10) / Amsterdam 20:45 - Bucuresti 00:25
GRUP MINIM: 25 persoane.
Circuit Peru
Circuit Peru
Circuite Peru:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media