Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Polonia, Germania si Cehia

Circuite Polonia / Circuit Polonia, Germania si Cehia
Plecari: 07.06, 25.06, 11.07, 30.07, 15.08, 03.09.
CIRCUIT POLONIA-Germania-Cehia 
de la 355euro
10 zile : Cracovia, Auschwitz, Czestochowa, Varsovia , Poznan, Berlin Potsdam, Dresda, Karlovy Vary, Praga, Karlstein, Brno, Bratislava

GRATUIT- Karlovy Vary pentru achitarea excursiei la Sanssouci


Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- CRACOVIA (390 km)
Mic dejun. Tranzitand Slovacia, se pleaca spre Cracovia, unul dintre cele mai vechi si mai mari orase din Polonia, fosta resedinta a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situata deasupra Vistulei, se viziteaza cel mai important complex arhitectonic, apartinand fostei resedinte regale: Castelul Wawel si Catedrala fortificata Wawelska. Cazare la Cracovia.
Ziua 3. AUSCHWITZ- CZESTOCHOWA- VARSOVIA (365 km)
Mic dejun. Dimineata vizitam Muzeul Lagarului de concentrare de la Auschwitz. Plecarea spre Czestochowa la Manastirea Jasna-Gora, cunoscuta in intreaga lume pentru icoana "Madona Neagra", care atrage peste 5 milioane de pelerini anual. Traseul continua spre Varsovia, care este notabila printre capitalele Europei nu numai prin marimea, vechimea si frumusetea sa, cat pentru indestructibilitatea sa, o adevarata Pasare Phoenix care a renascut de nenumarate ori din cenusa razboiului. Se viziteaza Orasul Vechi - Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan si Palatul Regal. Cazare la Varsovia.
Ziua 4. VARSOVIA- POZNAN- BERLIN (590 km)
Mic dejun. Vizita la Muzeul Chopin. Plecare spre Germania. Pe traseu, scurta oprire in Poznan, unul din cele mai vechi si mai pitoresti orase ale Poloniei. Sosire in cursul serii in Berlin pentru cazare la Berlin.
Ziua 5. BERLIN- POTSDAM (80 km)
Mic dejun. Tur de oras cu autocarul in Berlin, apoi continuam turul pietonal admirand de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Timp liber in Berlin sau excursie optionala (15 euro) la Potsdam,la Pal. Sanssouci si splendidele sale gradini (fost Palat de Vara al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). intoarcere pt. cazare la Berlin.
Ziua 6. BERLIN
Mic dejun. Dimineata timp liber in Berlin. Sugeram vizita Muzeului Pergamon, continand renumitele colectii din Orientul Apropiat, antichitati clasice si Arta Islamica, sau vizita la Palatul Charlottenburg, cel mai important palat baroc din Berlin. Cazare la Berlin.
Ziua 7. BERLIN- DRESDA- KARLOVY VARY- PRAGA (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Dresda, unde vom admira: Opera, Domul si Palatul Zwinger, fastuos ornamentat in stil baroc. Programul continua cu Karlovy Vary- binecunoscuta statiune balneoclimaterica cu izvoare termale si hoteluri luxoase care au atras aristocratia secolelor trecute. Seara optional, croaziera fara cina pe Vltava 12 euro (11 euro supliment pt. cina). Cazare la Praga.
Ziua 8. PRAGA- KARLSTEIN
Mic dejun. Tur de oras: Podul Carol, Catedrala Sfantul Vit, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc etc. Dupa amiaza program liber, sau excursie optionala (15 euro) la renumitul castel Karlstein, evocand perioada de glorie a Boemiei. Cazare la Praga.
Ziua 9. PRAGA- BRNO- Pestera PUNKVA - BRATISLAVA- BUDAPESTA (525 km)
Mic dejun. Plecare spre Ungaria cu scurte vizite in Brno si Bratislava. Din Brno puteti opta (15 euro) pentru excursie la Pestera Punkva, cea mai vizitata pestera a Moraviei, datorita plimbarii romantice cu barca pe raul subteran Punkva. Seara, sosire la Budapesta. Optional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croaziera pe Dunare (14euro fara cina /29 euro cu cina), avand inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare in Budapesta.
Ziua 10. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.
loc in dubla:
- 365 euro (07.06, 25.06)
- 375 euro (11.07, 30.07,15.08)
-355 euro (03.09)
supliment single: 145 euro
copil 3-12 ani: 339 euro
al 3lea adult in camera: 355 euro

PRETUL INCLUDE
:
- Transport cu autocar modern cu climatizare, clasificat 2- 4* - 9 cazari cu mic dejun in hoteluri 2 - 4*;
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- Asigurarea medicala, intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
- Excursiile optionale (Potsdam, Karlstein, Croaziera pe Vltava, Pestera Punkva, Croaziera la Budapesta, toate minim 30 turisti).
Circuit Polonia, Germania si Cehia
Circuit Polonia, Germania si Cehia
Circuite Polonia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media