Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Portugalia, Spania si Gibraltar avion 16 zile

Circuite Portugalia / Circuit Portugalia, Spania si Gibraltar avion 16 zile
- 855 euro pt. 19.06.
- 925 euro pt. 17.07, 28.08.
- 965 euro pt. 07.08.
La inscriere se achita integral sau minim 150 euro
Supliment single 250 euro
Grup minim 25 turisti
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 50 euro.
Excursia trebuie achitata intregral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.


avion PORTUGALIA ( Lisabona, Porto, Fatima, Cascais, Estoril ) SPANIA ( Madrid, Cordoba, Barcelona, Granada, Sevilia, Valencia, Costa del Sol, Zaragoza ) GIBRALTAR circuit si sejur 16 zile

PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman si transport avion Bucuresti - Madrid; Barcelona - Bucuresti;
- 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**, hotelul de 2** definit prin camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus;
- 7 cazari hotel 3* in Costa Brava/Maresme cu demipensiune la restaurant de categorie adecvata clasificarii hotelului de 3*;
- transport (fara zilele 5 si 10-15) cu autocar 2** cu aer conditionat.
Pretul nu include:
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
- taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport, ghid local in Lisabona si comision =195 euro (se achita la agentia din Romania)

ZIUA 1 - Vineri, ora 6.00 intalnire cu ghidul la Aeroportul Baneasa, biroul informatii. Decolare ora 7.30 sosire in Valencia ora 10. In Valencia. vizita centru istoric: Catedrala, vechea bursa si Piata Centrala. Cazare in Granada.
ZIUA 2 (mic dejun). In Granada, deplasare la Complexul Alhambra (vizita in limita timpului si a biletelor disponibile). Ora 13 plecare la Cordoba - se viziteaza moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). Cazare in Cordoba.
ZIUA 3 (mic dejun). Pe Costa del Sol - popas (o ora) in Marbella. Deplasare la La Linea (popas o ora) - se vad Stramtoarea si Stanca Gibraltar. Optional, trecerea frontierei si plimbare pietonala in Gibraltar. Cazare in Sevilla.
ZIUA 4 (mic dejun). In Sevilla se viziteaza (pietonal) in zona centrala Catedrala (cu mormantul lui Cristofor Columb) si Giralda (Vechiul Minaret). Ora 13 plecare spre Portugalia - tur Lisabona in zona centrala. Cazare in Lisabona.
ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber in Lisabona. Optional (25 euro - daca se achita la agentia din Romania la inscriere sau 30 euro - daca se achita in excursie) deplasare la Oceanul Atlantic cu vizitarea statiunilor Cascais si Estoril. Cazare in Lisabona.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare la Fatima - sanctuarul dedicat Fecioarei Maria. In Porto se viziteaza centrul vechi (Catedrala, Bursa - exterior, Biserica Sf. Francisc). Cazare in Porto.
ZIUA 7 (mic dejun). Plecare spre Spania. Vizita El Escorial. Cazare in Madrid.
ZIUA 8 (mic dejun).Tur Madrid pe traseul : Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Segnora si pietele Spaniei, Orientului si de Toros, Palatul Regal (oprire pentru vizitare) si deplasare la Muzeul Prado. Timp liber, shopping, etc.Cazare in Madrid.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare la Barcelona cu popas (o ora )in Zaragoza. Tur Barcelona pe traseul : Portul Olimpic, Sagrada Familia, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei. Cina si cazare in Costa Brava / Maresme..
ZILELE 10 - 15 Mic dejun, cina si cazare la Hotel Motevista in Lloret de Mar.
Excursii optionale (plata in Spania) ;
- Andorra (40 euro) pentru shopping ;
- Barcelona (20 euro) - spectacol (seara) de lumini la fantanile arteziene ;
- Manastirea Mont Serat (25 euro) - statuia Fecioarei Maria ;
- Seara flamenco (30 euro - dansuri, muyica si meniuri traditionale) ;
- Croaziera pe Marea Mediterana.
ZIUA 16 Sambata (mic dejun). Timp liber plaja si baie in Marea Mediterana. Transfer la aeroport. Decolare din Barcelona (Reus) ora 18.30. Sosire pe Aeroportul Baneasa ora 23.45.

Hotel LA CAROLINA 3*** cu piscina - situat pe Costa Brava/Maresme in statiunea Lloret de Mar (50 km de Barcelona) si la 350 m de mare si plaja (ca la Neptun). Plaja cu nisip. Camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, TV si balcon. www.hotellacarolina.com
Circuit Portugalia, Spania si Gibraltar avion 16 zile
Circuit Portugalia, Spania si Gibraltar avion 16 zile
Circuite Portugalia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media