Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Praga autocar

Circuite Cehia / Circuit Praga autocar

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

CIRCUIT PRAGA si Viena 
de la 199 euro
6 zile: Viena, Praga, Dresda, Karlovy Vary, Konopiste, Brno Bratislava, Szentendre, Visegrad, Esztergom

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- PRAGA (275 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira fosta capitala imperiala: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera, apoi program liber in Viena. Sugeram vizitarea muzeelor din Palatul Hofburg sau a Kunsthistorisches Museum, ori shopping pe Mariahilfer Strasse. Deplasare pt. cazare la Praga, la hotelul de 3 sau 4 stele solicitat.
Ziua 3. PRAGA, orasul de aur
Mic dejun. Praga gazduieste anual milioane de turisti atrasi de splendida armonie arhitecturala a diferitor stiluri din epoci diverse. incepem turul de oras cu Manastirea Loreta, Hradul- considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfantul Vit, Ulita Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achita intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc etc. Dupa amiaza, program liber la dispozitia turistilor in Piata Vaclavske pentru a cumpara o multime de cadouri celor dragi. Seara optional, Croaziera fara cina pe Vltava 12 euro (11 euro supliment pt. cina). Cazare la acelasi hotel in Praga.
Ziua 4. PRAGA- DRESDA - KARLOVY VARY- PRAGA
Mic dejun. Timp liber in Praga sau optional excursie in Germania la Dresda. Aici superbele edificii in stil baroc si rococo, au fost aproape in totalitate distruse in timpul bombardamentelor aliate la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Unele lucrari de restaurare, inclusiv la cladirile Operei, Domului si a Palatului Zwinger, au redat orasului farmecul de odinioara. La intoarcerea spre Praga, excursia optionala continua cu Karlovy Vary care a devenit faimoasa prin izvoarele sale termale, fiind o populara destinatie turistica printre celebritatile din sec. al XIX-lea (Dresda + Karlovy Vary 20 + 15 euro) . Ne vom plimba pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a "neglija" numeroasele magazine de suveniruri intalnite in cale. intoarcere la Praga pentru cazare.
Ziua 5. KONOPISTE- BRNO- BRATISLAVA- VALEA DUNARII - BUDAPESTA (525 km)
Mic dejun. Dimineata vizitam Castelul Konopiste, devenit celebru ca resedinta a lui Franz Ferdinand, mostenitorul tronului Austro- Ungariei, a carui asasinare la Sarajevo a dus la declansarea Primului Razboi Mondial. Plecare spre Ungaria cu scurte vizite in Brno si Bratislava. Urmeaza excursia optionala pe Valea Dunarii, cu superbele orasele amplasate intr-un cadru natural unic: Esztergom (Catedrala incoronarii regilor Ungariei), Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Szentendre. Seara sosire la Budapesta. Optional, croaziera fara cina (14 euro) pe Dunare (15 euro supliment pt. cina), avand inclus si un tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare la Budapesta.
Ziua 6. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

PRETUL INCLUDE:
- Transport cu autocar modern cu climatizare, clasificat 2- 4*
- 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2- 4*
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
NU SUNT INCLUSE iN PRET:
- Asigurarea medicala, intrarile la obiective si servicii de ghizi locali;
- Excursii optionale: Dresda- Karlovy Vary- Karlstein, Croaziera cu cina pe Vltava, Croaziera la Budapesta, toate min. 30 turisti.
Hotel OLYMPIC Tristar 3* (sau similar) e situat aproape de centrul orasului, la 5 min. de statia de metrou linia B si doar cateva statii de centru. Hotelul ofera restaurant, parcare, room service. Camerele au telefon, TV satelit si baie cu dus. http://en.olympik.cz/tristar .
Hotel OLYMPIC Prague 4* (sau similar) este amplasat la cateva zeci de metri fata de Olympic Tristar, aproape de centrul orasului si la cativa pasi de statia de metrou. Renovat si modern remobilat, hotelul dispune de restaurante, bar, magazine de suveniruri, exchange, si de 319 camere echipate cu baie proprie, aer conditionat, TV-sat, radio, telefon, minibar, seif. http://en.olympik.cz/olympik .
Circuit Praga autocar
Circuit Praga autocar
Circuite Cehia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media