Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Praga avion 6 zile

Circuite Cehia / Circuit Praga avion 6 zile
Pret: 365 euro (include excursiile la Karlovy Vary si Dresda).
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Supliment single 125 euro.
La inscriere se achita integral sau minim 150 euro.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 25 euro.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inainte de plecare.
Pretul include:
- servicii ghid roman;
- binet avion Bucuresti - Viena - Bucuresti ;
- 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** ;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.
Pretul nu include:
- taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si comision, in total = 160 euro (se achita la agentia din Romania).
- biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

PRAGA, KARLOVY VARY, Dresda, Castelul Konopiste, VIENA, Brno, BRATISLAVA, 6 zile

ZIUA 1
- Sambata, ora 5.05, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Baneasa - check in BLUE AIR pentru destinatia Viena. Decolare ora 7.05, sosire, ora 7.40 in Viena. Deplasare la Bratislava - se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Popas (30 min.) in Brno. Cazare in Praga.
ZIUA 2 (mic dejun).Tur Praga cu autocarul: Castelul Praga (Hradul), Catedrala Sf. Vit, Manastirea Loreta, Ulita de Aur, Podul Carol, Cartierul Mala Strana cu biserica Sf. Nicolae. Tur pietonal: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul cu Sfinti, Cartierul evreiesc din Praga,Vaclavske Namestie (zona pietonala cu magazine de lux). Optional, croaziera (plata in excursie) pe Vltava. Timp liber. Optional, seara pragheza cu cina si program artistic (35 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 euro - daca se achita in excursie). Cazare in Praga.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (150 km) la Dresda. Popas (3 ore) pentru vizita Castelul Swinger si centrul orasului, apoi deplasare(155 km) la Karlovy Vary (popas - 3 ore) - perla statiunilor cehe. Cazare in Praga.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare (40 Km de Praga) pentru vizitare Castelul Konopiste (tur de castel 45 min.). Deplasare la Viena - tur cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater (oprire), Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). Optional (30 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 40 euro - daca se achita in excursie), cina in Grinzing si tur by night Viena cu autocarul. Cazare in Viena.
ZIUA 5 (mic dejun). Vizita Palatul Schonbrunn sau pentru turistii care nu viziteaza palatul, plimbare in parcul si gradinile palatului. Plimbare pietonala in ringul vienez: Piata Maria Tereza, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Graben, Coloana Ciumei. Sugestii: Muzeele din Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Muzeul de Stiinte Naturale, Cripta Capucinilor, Parcul Prater. Cazare in Viena.
ZIUA 6 - Joi (mic dejun). Timp liber in Viena. Transfer la aeroport.Ora 19.30 - prezentare la imbarcare. Decolare din Viena, ora 21.30. Sosire in Bucuresti la Aeroportul Baneasa, ora 23.55.
Circuit Praga avion 6 zile
Circuit Praga avion 6 zile
Circuite Cehia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media