Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Roma 7 zile

Circuite Italia / Circuit Roma 7 zile
Plecari: 1.05, 23.06, 11.08, 1.09, 22.09
ZIUA 1 - Duminica, ora 8 - intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in Blue Air pentru destinatia Roma. Decolare la 10.15. Sosire la Roma la ora 11.40. Excursie la TIVOLI, unde se viziteaza VILA D ESTE si faimoasele gradini. Transfer la hotel. Cazare in Roma.
ZIUA 2 Mic dejun. Se viziteaza Piata San Pietro(Basilica), VATICAN (Muzeul, Capela Sixtina, Catedrala) si in 30 min. Castelul Sant Angelo. Ora 17 - vara/ ora 16 - toamna, tur (3 ore) pietonal cu ghid pe traseul: Piata Del Popolo, Piata Spaniei, Fontana di Trevi, Pantheonul, Piata Venezia, Columna lui Traian si Capitoliul. Cazare in Roma.
ZIUA 3 Mic dejun. Se viziteaza Complexul Colosseum - Palatin - Forumul roman. Timp liber. Cazare in Roma.
ZIUA 4 Mic dejun. Optional (80 EUR - daca se achita in Romania cu minim 21 de zile inainte de plecare sau 100 EUR - daca se achita in Italia), excursie (biletele de intrare nu sunt incluse) cu autocarul la Florenta. Se viziteaza (3 ore) cu ghid local: Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, Galeria Uffizzi (exterior) si Biserica Santa-Croce (mormintele lui Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini). Timp liber (3 ore). Sugestii: shopping pe Ponte Vecchio, vizita: Palatul Pitti, Gradina Boboli , etc. Cazare in Roma.
ZIUA 5 Mic dejun. Timp liber. Cazare in Roma.
ZIUA 6 Mic dejun. Optional (110 EUR - daca se achita in Romania cu minim 21 de zile inainte de plecare sau 140 EUR - daca se achita in Italia), excursie cu autocarul la Napoli (Piata Plebiscitului, gara maritima si in exterior Palatul Regal si Teatrul San Carlo) - Pompei - Capri. Pretul include transport cu autocar, bilete teleferic, vaporul la Capri si ghizi locali in Capri si Pompei. Cazare in Roma.
ZIUA 7 - Sambata. Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare - ora 16.50. Decolare la ora 18.50. Sosire la Baneasa ora 22.
Pret: 355 EUR (include excursia la Tivoli) + 175 EUR (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru taxe aeroport /securitate/check-in, transfer aeroport-hotel-aeroport si commission.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 195 EUR.
La inscriere se achita minim 200 EUR.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- avion Bucuresti- Roma-Bucuresti;
- autocar 2** cu aer conditionat pentru excursia la Tivoli;
- servicii ghid roman;
- 6 cazari cu mic dejun ;
- 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt acestea.
Hotel CAPITAL INN 4****-situat in Roma. Camera, pt 2 persoane, cu : tv, uscator de par, aer conditionat, minifrigider, grup sanitar propriu cu dus si Wi-Fi. www.capitalinn.it
Circuit Roma 7 zile
Circuit Roma 7 zile
Circuite Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media