Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Roma si Florenta

Circuite Italia / Circuit Roma si Florenta
Plecari: 24 iunie, 29 iulie, 12 august, 2 septembrie, 28 octombrie
CIRCUIT ROMA & FLORENTA 
Plecari: 24 iunie, 29 iulie, 12 august, 2 septembrie, 28 octombrie
Nici o alta metropola n-o poate intrece. Nici macar astazi, cand nu mai este Capitala Lumii! O singura vizita si vei fi cuprins de magia ROMEI. Orasul poarta cu mandrie un trecut glorios, adapostind si azi spiritul Marelui Imperiu.
Si pentru ca nu stii cat de curand mai ajungi in Italia, trebuie neaparat sa vezi si FLORENTA, unul din marile centre artistice ale lumii, Orasul Renasterii, care a cunoscut in timp o covarsitoare revarsare de talent artistic.


Ziua 1 BUCURESTI - ROMA
Intalnire la ora 04:30 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - terminalul plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 07:15. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare Hotel Archimede 4* standard local sau similar din lantul SEBRAELI www.sebraeli.net (in opinia agentiei echivalent 3* international). Hotelul este central, aproape de gara Termini.
Ziua 2 ROMA -vizita optionala la VATICAN
Mic dejun la hotel. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii in cartierul Trastevere, un cartier tipic roman, cu strazi inguste si case medievale sau optional se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.
Ziua 3 Excursie la FLORENTA
Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Dupa amiaza intoarcere la Roma.
Ziua 4Excursie in Insula CAPRI (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului. Tarif informativ: 125 euro/persoana, minim 20 participanti.
Ziua 5 Zi libera in ROMA sau excursie la TIVOLI
Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional excursie la Gradinile Tivoli. Tarif informativ: 50 euro/persoana, minim 20 participanti.
Ziua 6 ROMA - BUCURESTI
Mic dejun. Zi libera pentru vizite sau cumparaturi. Eliberarea camerelor se va face cel mai tarziu la ora 12:00. Seara este prevazut transferul la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 22:15. Sosire la Bucuresti la ora 00:30.
PRET/persoana:
445 EURO (loc in camera dubla) pentru plecarile: 29 iulie, 12 august
490 EURO (loc in camera dubla) pentru plecarile: 24 iunie, 2 septembrie, 28 octombrie

Supliment camera single: 170 EURO
Reducere a treia persoana adulta pat suplimentar in camera dubla: 25 EURO
Reducere copil 2-10 ani neimpliniti: 60 euro

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Roma - Bucuresti, cu compania TAROM;
- 5 nopti cazare cu mic dejun in Roma, Hotel Archimede 4*standard local (echiv 3*) din lantul SEBRAELI, situat central, Gara Termini
- transfer aeroport - hotel - aeroport;
- tur de oras in Roma cu autocar si ghid local;
- excursie de o zi la Florenta;
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport: 130 EURO/persoana - pot suferi modificari
- taxa locala impusa de primaria orasului: 3 euro/noapte/persoana (se achita personal, la receptia hotelului)
- intrari la obiectivele turistice
- asigurarea medicala si asigurarea storno
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 05:55 - Roma 07:15
Roma 22:15 - Bucuresti 01:30
GRUP MINIM: 25 persoane
Circuit Roma si Florenta
Circuit Roma si Florenta
Circuite Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media