Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Rusia 15 zile

Circuite Rusia / Circuit Rusia 15 zile
Plecari: 23.06 - noptile albe, 11.08
ZIUA 1
-sambata.Ora 06.15-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe ruta Pitesti - Sibiu - Arad. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in zona Budapesta-Vac.
ZIUA 2
(mic dejun).Popas pentru vizitarea centrului Cracoviei. Cazare in Varsovia.
ZIUA 3
(mic dejun).Vizita Palatul Congresova (exterior) si centrul istoric.Ora 12-plecare. Cazare in Vilnius (Lituania).
ZIUA 4
(mic dejun). Tur (3 ore) Vilnius cu ghid local. Popas in centru. Ora 12-plecare. Cazare in Riga (Letonia).
ZIUA 5
(mic dejun). Tur (3 ore) Riga cu ghid local. Popas in centru. Ora 12-plecare spre Estonia. Tur (2 ore) Talin cu ghid local. Popas (o ora) in centru. Cazare in Talin (Estonia).
ZIUA 6
(mic dejun). Deplasare (360 km) la Sankt Petersburg-tur (4 ore) cu ghid local cu oprire la Catedrala Sf. Isaac. Cazare in Sankt Petersburg.
ZIUA 7
(mic dejun). Vizita Muzeul Ermitaj (Palatul de iarna). Croaziera pe Neva. Timp liber. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Sankt Petersburg.
ZIUA 8
(mic dejun). Langa Sankt Petersburg se viziteaza (cu ghid local): Palatul de Vara, Gradinile Petrodvoret si Tarskoe Selo (satul tarului Petru I). Cazare in Sankt Petersburg.
ZIUA 9
(mic dejun). Deplasare (700 Km) la Moscova pe ruta Novgorod (se viziteaza: micul Kremlin, Catedrala Sf. Sofia si statuia, cu cantece-pe baza de fise, a compozitorului Rahmaninov)-Tver (se trece prin centru). Cazare in Moscova.
ZIUA 10
Tur (4 ore) Moscova cu ghid local cu oprire la pentru vizita Panorama Borodino, apoi vizita (3 ore cu ghid local) Galeria Tretiakovskaya. Optional (40 EURO - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 EURO-daca se achita in excursie), show national rusesc (include transport autocar si bilet intrare). Cazare in Moscova.
ZIUA 11
(mic dejun). Se viziteaza cu ghid local: Kremlin, Muzeul Puskin, Catedrala Mantuitorului si o statie de metro cu vitralii si statui. Timp liber. Cazare in Moscova.
ZIUA 12
(mic dejun). Deplasare(850 km) in Ucraina cu trecere prin orasele Tula si Orel. Cazare in Kiev.
ZIUA 13
(mic dejun). Tur (3 ore) Kiev cu ghid local, cu oprire la manastirea Pecerska Layra. Timp liber-shopping, croaziera pe Nipru. Ora 16- deplasare prin Zhytomyr. Cazare in Khmelmytsk.
ZIUA 14
(mic dejun). Vizita Cetatea Hotin. Tur (4 ore) Cernauti (include si vizita la : Mitropolie, Universitate si Bazar) cu ghid local. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Cernauti.
ZIUA 15
-sambata(mic dejun). Se viziteaza Manastirea Putna si Cetatea Sucevei. Deplasare pe ruta Bacau-Focsani-Bu-zau. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET: 795 EURO + 140 EURO (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru biletele de intrare la obiectivele turistice (Ermitaj, Kremlin, metrou), prelucrarea actelor (inclusiv taxa) pentru obtinerea vizei si croaziera pe Neva.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Supliment single 395 EURO.
La inscriere se achita minim 400 EURO.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 EURO.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman si ghizi locali in: Vilnius, Riga, Talin, Sankt Petersburg, Moscova, Kiev si Cernauti;
- 14 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
- transport (fara ziua 11) cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea celorlalte obiective turistice(muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.).
Circuit Rusia 15 zile
Circuit Rusia 15 zile
Circuite Rusia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media