Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Sankt Petersburg - Helsinki

Circuite Rusia / Circuit Sankt Petersburg - Helsinki

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

CIRCUIT SANKT PETERSBURG - HELSINKI 2016
Perioada: 11 - 17 Iulie 
Ziua 1: BUCURESTI - SANKT PETERSBURG
Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:00, pentru imbarcare cursa companiei Turkish Airlines cu destinatia Sankt Petersburg, cu schimbarea cursei in Istanbul. Sosire in Sankt Petersburg la ora locala 15:35. Cazare la hotel Sokos Olympia Garden 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.
Ziua 2: SANKT PETERSBURG
Dupa micul dejun, vom incepe turul panoramic ce include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedarala Sf. Isaac, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare si vom vizita fortareata Petru si Pavel - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus - acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Dupa amiaza, vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale.
Ziua 3: SANKT PETERSBURG - Peterhof
Dupa micul dejun, optional va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 25 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marille catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac - a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume, Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.
Ziua 4: ST. PETERSBURG - Puskin
Dupa micul dejun, optional, vom pleca intr-o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Caterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Seara, putem alege optional, un spectacol folcloric traditional rusesc.
Ziua 5: SANKT PETERSBURG - HELSINKI
Dupa micul dejun, eliberam camerele si ne pregatim pentru transferul cu trenul spre Helsinki. Sosire in Helsinki in jurul pranzului si transfer la hotelul Sokos Presidentti 4* sau similar. Dupa amiaza, vom face un tur panoramic, in care vom admira Piata Senatului - construita dupa modelul pietei din St. Petersburg, Biserica din Stanca, Catedrala Ortodoxa, Finlandia Hall, Muzeul National, Parcul Sibelius. Cazare.
Ziua 6: HELSINKI
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala in Insula Suomenlinna - numita si "Gibraltarul Nordului" - fortareata maritima construita pe opt insule, cu o lungime a zidurilor de aproximativ 8 km. Este cea mai scumpa constructie ridicata in Finlanda in timpul stapanirii suedeze si a intrat in Patrimoniul UNESCO inca din anul 1991 datorita ansamblului de constructii reprezentativ pentru istoria arhitecturii militare din Europa. Dupa amiaza, timp liber in Helsinki.
Ziua 7: HELSINKI - BUCURESTI
Dupa micul dejun, va propunem o excursie optionala in Porvoo, unul dintre cele mai vechi orase ale tarii. In afara cladirilor moderne s-a pastrat si un centru medieval, foarte bine restaurat, cu strazi inguste si depozite colorate in rosu - simbolul orasului, care se intind de-a lungul raului; vom vizita muzeul dedicat lui Johan Ludvig Runeberg - poetul national al Finlandei, apoi vizitam vechea catedrala a orasului. La finalul vizitei vom avea timp liber pentru a savura o ceasca de cafea si a ne plimba pe stradutele inguste, ocazie pentru achizitionarea de suveniruri specific finlandeze. Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa Turkish Airlines catre Bucuresti cu plecare la ora 18:25 (schimbarea cursei la Istanbul). Sosire la Bucuresti la ora 00:15 (in noaptea de 17/18 iulie).
PRET / persoana: 799 EURO (loc in camera dubla)
A treia persoana (adult / copil): 799 EURO; Supliment camera single: 265 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - St Petersburg cu retur Helsinki - Bucuresti cu compania Turkish Airlines
- transport cu trenul de mare viteza: St. Petersburg - Helsinki
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- 6 nopti cazare la hoteluri de 4*: 4 nopti de cazare cu mic dejun in Sankt Petersburg la hotel Sokos Olympia Garden 4* sau similar, 2 nopti cazare cu mic dejun in Helsinki la hotel Sokos Presidentti 4* sau similar
- tururi panoramice cu ghid local in Sankt Petersburg si Helsinki
- 1 cina la restaurantul hotelului in Sankt Petersburg
- vizitarea fortaretei Petru si Pavel
- vizitarea Muzeul Ermitaj
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxe de aeroport: 250 euro (pot suferi modificari)
- taxa viza: 50 euro / persoana
- bacsisuri: 25 euro / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Rusia
- asigurarea medicala obligatorie
- asigurarea storno.
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):
11.07: Bucuresti (Otopeni) 06:10 - Istanbul 07:25 / 11:10 - St Petersburg 15:35
17.07: Helsinki 18:25 - Istanbul 21:50 / 22:55 - Bucuresti (Otopeni) 00:15
EXCURSII OPTIONALE - tarife informative (minim 20 participanti):
- excursie Peterhof (Marele Palat si parcuri): 60 euro / persoana
- seara folclorica traditional ruseasca: 55 euro / persoana
- excursie Marile Catedrale ale St Petersburgului: 45 euro/persoana
- excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar: 60 euro / persoana
- excursie Suomenlinna: 75 euro / persoana
- excursie Porvoo: 60 euro / persoana
GRUP MINIM: 20 PERSOANE
Circuit Sankt Petersburg - Helsinki
Circuit Sankt Petersburg - Helsinki
Circuite Rusia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media