Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Rusia-Tarile Batice

Circuite Rusia / Circuit Rusia-Tarile Batice
Plecari: 14 aprilie, 04 iunie (Noptile Albe), 27 august si 02 octombrie
Circuit Ucraina - Rusia - Tarile Batice - Polonia
Circuit cu autocarul - 18 zile/17 nopti
Plecari: 14 aprilie (Paste), 04 iunie (Noptile Albe), 27 august si 02 octombrie 
Plecari din: Bucuresti, Buzau, Rm Sarat, Focsani

Ziua 1: Bucuresti - Buzau - Rm Sarat - Focsani - Chisinau (430 km)
Intalnire la Parcul Izvor la ora 06:00 dimineata si plecare din Bucuresti la ora 06:30. Ne vom deplasa pe traseul Bucuresti - Buzau - Ramnicu Sarat - Focsani -Chisinau. Vom ajunge in Chisinau in cursul dupa-amiezii si vom face un tur cu autocarul pe Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, principala artera a orasului. Vom vedea Catedrala Mitropolitana, Arcul de Triumf, statuia lui Stefan cel Mare, parcul central, Casa Guvernului. Cazare in zona Chisinau la hotel 2*/3*.
Ziua 2: Chisinau - Kiev (475 km)
Dupa micul dejun vom pleca spre capitala Ucrainei, Kiev, oras celebru pentru domurile aurii, Teatrul de Opera si Balet si Revolutia Portocalie. Cazare in zona Kiev la hotel 2*/3*.
Ziua 3: Kiev
Astazi vom merge in centrul orasului pentru un tur de aproximativ 4 ore in cadrul caruia vom vedea Catedrala Vladimir, Catedrala Sfanta Sophia cel mai vechi templu slav, Pietele Sophiiska si Mykhailivska, biserica Sfantul Andrei construita in stil baroc. Dupa-amiaza timp liber in oras.
Ziua 4: Kiev - Sumy - Kursk (507 km)
Mic dejun. Continuam traseul spre Rusia si vom face un popas in Sumy, al carui centru este dominat de o catedrala construita in stil neoclasic. Sosim in Kursk, oras celebru pentru batalia din timpul celui de-al doilea razboi mondial finalizata cu o victorie decisiva sovietica. Batalia de la Kursk este considerata cea mai mare batalie cu tancuri din toate timpurile, strategia acestor lupte fiind studiata in toate academiile militare moderne. Cazare la hotel 2*/3*.
Ziua 5: Kursk - Serpukhov - Moscova (553 km)
Mic dejun. Plecare spre Moscova cu o oprire in Serpukhov pentru a vizita Manastirea Vysotsky ce adaposteste o vestita icoana facatoare de minuni. In cursul serii vom ajunge in Moscova. Cazare la hotel 2*/3* din zona Moscovei.
Ziua 6: Moscova
Dupa micul dejun vom participa la un tur de oras in cadrul caruia vom vizita Piata Rosie, construita in sec. al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, catedrala Sf. Vasile, celebra strada pietonala Arbat. Vom efectua apoi o plimbare de o ora cu metroul moscovit (pretul biletelor nu este inclus), atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii.
Pentru plecarea din 14 aprilie: seara optional participam la slujba deosebita de Inviere in catedrala "Hristos Mantuitorul" - durata 2 ore. Cazare la hotel 2*/3* din zona Moscovei.
Ziua 7: Moscova
Mic dejun urmat de vizitarea optionala a Complexului Kremlin. Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia. Cazare la hotel 2*/3* din zona Moscovei.
Ziua 8: Moscova - Tver - Veliki Novgorod (530 km)
Mic dejun. In aceasta zi vom pleca spre Novgorod urmand a face o scurta oprire in Tver (cunoscut in trecut sub denumirea de Kalinin), fosta capitala a unui puternic stat medieval si un oras model al Imperiului Rus. In cursul serii vom ajunge in Novgorod, orasul cu cea mai mare varietate de monumente medievale din Rusia. Cel mai reprezentativ este Catedrala Sfanta Sofia, un exemplu al arhitecturii originale rusesti, datand din 1045. Cazare in zona Novgorod la hotel 2*/3*.
Ziua 9: Veliki Novgorod - Petrodvoret - St. Petersburg (255 km)
Mic dejun. Continuam traseul nostru in Rusia spre "Venetia Nordului", St. Petersburg. Vom face o oprile la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi si in limita timpului vom vizita Marele Palat. Cazare in zona St Petersburg la hotel 2*/3*.
Ziua 10: St. Petersburg
Dupa micul dejun, vom continua cu un tur panoramic si vom vizita fortareata Petru si Pavel - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus - acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei. Dupa-amiaza, optional, vom vizita marille catedrale ale St. Petersburgului: Catedrala Sf Isaac - a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume, Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.
Seara putem opta pentru o seara traditionala cu un program de folclor rusesc la un restaurant local. Cazare in zona St Petersburg la hotel 2*/3*.
Ziua 11: St. Petersburg - Puskin (excursie optionala)
Dupa servirea micului dejun vom face o vizita (optionala) la fosta resedinta a tarilor Rusiei. Astazi spatiul gazduieste complexul muzeal Ermitaj din care face parte si celebrul Palat de Iarna cu impresionante colectii de arta din intreaga lume. Dupa-amiaza, optional, vom pleca intr-o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Cazare in zona St Petersburg la hotel 2*/3*.
Ziua 12: St. Petersburg - Tallinn (370 km)
Mic dejun. Astazi parasim Rusia si ne indreptam spre prima tara de la Marea Baltica din programul nostru, Estonia. Vom ajunge in cursul dupa-amiezii in Tallinn, un oras medieval fermecator cu stradute pietruite si case in culori pastelate. Cazare in zona Tallinn la hotel 2*-3*.
Ziua 13: Tallinn
Mic dejun. In prima parte a zilei avem programat un tur al capitalei Estoniei. Vom vizita orasul vechi ce dateaza din epoca medievala, cu stradutele sale stramte si cu minunatele case ale negostorilor ce exemplifica cel mai bine stilul arhitectural gotic. Turul include urmatoarele vizite: Castelul Toompea (vizita exterioara), Biserica Dome din secolul al XIII-lea, Catedrala Ortodoxa Alexander Nevskij, Piata Primariei si cladirea Primariei, Vechea Breasla si Biserica St.Olaf. Dupa-amiaza va propunem timp liber sau continuam vizitarea orasului impreuna cu insotitorul de grup. Cazare in zona Tallinn la hotel 2*-3*.
Ziua 14: Tallinn -Riga (310 km)
Imediat dupa micul dejun vom pleca spre Riga unde vom face un tur panoramic al orasului medieval ce va include: Catedrala Sf. Petru, Catelul din Riga (vizite exterioara), Catedrala Dome care detine una dintre cele mai mari orgi din lume. In timpul turului vom afla de ce Riga este considerata emblematica pentru stilul arhitectural Art Nouveau. De asemenea Riga detine cea mai mare concentrare de cladiri si edificii in stilul Art Nouveau German. Cazare in zona Riga la hotel 2*-3*.
Ziua 15: Riga - Rundale - Vilnius (295 km)
Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Vilnius. Vom face oprire in Rundale pentru a vizita Palatul Rundale considerat cel mai fin exemplu al arhitecturii in stil baroc din Tarile Baltice. Vom face apoi si o scurta oprire pe Dealul Crucilor, loc sfant in istoria Lituaniei. Vom ajunge in Vilnius unde vom face un tur de oras ce cuprinde: bisericile Sf. Petru si Sf.Paul, Piata Catedralei, Catedrala Sf. Ana si Bernard, Piata Primariei si Universitatea din Vilnius, Muzeul KGB si Galeria Amber. Cazare in zona Vilnius la hotel 2*-3*.
Ziua 16: Vilnius - Varsovia (442 km)
Dimineata devreme vom calatori spre Varsovia si odata ajunsi la destinatie vom participa la un tur panoramic al capitalei Poloniei. Vom admira obiectivele turistice din orasul vechi (atractii reconstruite dupa cel de-al doilea Razboi Mondial dupa planurile originale, monument Patrimoniu UNESCO). Continuam cu piata centrala, din care stradute inguste duc la zidurile de aparare Barbican, Catedrala Sfantul Ioan, Castelul Regal sau Parcul Lazienki (complex arhitectural datand din secolul al 17-lea). Cazare in zona Varsovia la hotel 2*-3*.
Ziua 17: Varsovia - Liov - Cernauti (681 km)
Mic dejun. In drum spre Cernauti vom face un scurt tur panoramic al Liov-ului, unul dintre centrele cultural ale Ucrainei. Centrul istoric la orasului, cu numeroase cladiri medieval este inclus in lista UNESCO. Liov (sub numele polonez de Lwow) a continuat sa fie al Poloniei pana la destramarea tarii de la sfarsitul secolului 18 cand a devenit capitala Galitiei austriece. Intre cele doua Razboaie Mondiale, Lwowul a revenit Poloniei pana in 1939, cand a fost cucerit de trupele sovietice dupa pactul Molotov - Ribbentrop. Dupa 1991, Lvovul a devenit Lviv si este centrul nationalismului ucrainean, proeuropean si violent antirust. Vom admira: Teatrul, Piata Primariei, Catedrala Latina, cladirea Universitatii Ivan Franko, Palatul din Liov (exterior) si Casa Operei. Vom pleca spre Cernauti. In 1940 Cernauti impreuna cu nordul Bucovinei au devenit parte a Ucrainei. Cernauti s-a dezvoltat in secolul XX ca centru industrial. Printre atractiile arhitecturale din Cernauti se numara biserica Sf Nicolae, biserica Spiridonievskaya, biserica Adormirii Maicii Domnului si biserica Craciunului, Teatrul, statuia lui Mihai Eminescu, casa lui Aron Pumnul. Cazare in zona Cernauti la hotel 2*-3*.
Ziua 18: Cernauti - Suceava - Bacau - Focsani - Rm. Sarat - Buzau - Bucuresti (520 km)
Mic dejun. Plecam catre tara pe traseul Cernauti - Suceava - Bacau - Bucuresti.
Pret/persoana (loc in camera dubla/tripla): 894 EURO*
Supliment camera single: 345 euro
*supliment pentru plecarile din 14.04 si 02.06.2016: 80 EUR/persoana

SERVICII INCLUSE:
- transport cu autocar 3* (standard international) conform itinerariului
- 17 nopti de cazare la hoteluri de 2*/3* stele cu mic dejun: 1 noapte in Chisinau, 2 nopti in Kiev, 1 noapte in Kursk, 3 nopti in Moscova, 1 noapte in Novgorod, 3 nopti in St. Petersburg, 2 nopti in Tallinn, 1 noapte in Riga, 1 noapte in Vilnius, 1 noapte in Varsovia, 1 noapte in Cernauti (cazarile pot fi asigurate si in zonele adiacente marilor orase)
- tururi panoramice in: Chisinau, Kiev, Moscova, St. Petersburg, Tallinn, Riga, Vilnius, Varsovia, Liov
- taxe de autostrada si parcari
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE:
- taxa viza Rusia: 50 euro / persoana
- taxele de intrare la obiectivele turistice
- asigurarea medicala obligatorie
- asigurarea storno (optionala)
Circuit Rusia-Tarile Batice
Circuit Rusia-Tarile Batice
Circuite Rusia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media