Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Serbia, Croatia si Muntenegru

Circuite Serbia / Circuit Serbia, Croatia si Muntenegru
Plecari: 03.06, 09.06, 19.06, 25.06, 30.06, 07.07, 15.07, 16.08, 21.07,05.08, 23.08, 30.08, 06.09, 13.09, 22.09.
CIRCUIT Serbia - CROATIA - Muntenegru 
de la 379 euro

10 zile: Belgrad, Canionul Tara, Podgorica, Cetinje, Fiordul Kotor Dubrovnik, Coasta Dalmata, Split, Zadar, Parcul National Plitvice, Insula Krk, Peninsula Istria, Venetia, Postojna, Ljubljana, Zagreb.

GRATUIT biletele de vaporas la achitarea Excursiei optionale la VENETIA
+ GRATUIT toate celelalte excursii optionale


Ziua 1. BUCURESTI - BELGRAD (795 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Seara sosire la Belgrad. incepem turul de oras cu Parlamentul, Citadela Kalemegdan, Palatul Printesei Ljubice si artera pietonala Knez Mihajlov. Cazare la Belgrad.
Ziua 2. BELGRAD- Canionul TARA- PODGORICA- CETINJE (550 km)
Mic dejun. Traversam Serbia, apoi Muntenegru pt. a admira peisajele coplesitoare din Canionul Tara, al doilea dupa Marele Canion din Statele Unite. Strabatand apoi capitala Muntenegrului- Podgorica, vom ajunge la cazare in zona pitorescului orasel Cetinje.
Ziua 3. CETINJE- FIORDUL BOKA KOTORSKA- DUBROVNIK- SINJ (380 km)
Mic dejun. Dupa un scurt tur de oras in Cetinje, capitala istorica a tarii, deplasare spre Boka Kotorska (cel mai sudic fiord din Europa), apoi spre Dubrovnik - "Perla Adriaticii", unde vom admira Biserica Franciscana (care contine o farmacie din sec. XIV), Palatul Rector din 1441 si zidurile orasului medieval (sec. XI - XVII). Timp liber in Dubrovnik. Urmam spre nord coasta Dalmata, care ne va incanta cu splendoarea peisajelor salbatice, varietatea florei si faunei. Cazare in zona Sinj- Split.
Ziua 4. SPLIT- ZADAR- PARCUL NATIONAL PLITVICE- OPATIJA (480 km)
Mic dejun. in Split (al 2-lea oras ca marime din tara), se viziteaza Palatul si Mausoleul lui Diocletian (astazi transformat in Catedrala), Poarta de Aur si Templul lui Jupiter. Deplasarea continua spre Parcul National Plitvice - rezervatie naturala sub protectia UNESCO, unde salba de lacuri limpezi de munte sunt "legate" printr-o adevarata "retea" de cascade deosebit de spectaculoase. Pe traseu, oprire in Zadar pentru un tur pietonal in centrul istoric al orasului. Seara cazare in zona Rijeka.
Ziua 5. VALURI, PLAJA, SOARE SI MULTA DISTRACTIE
Mic dejun. Program liber pentru a va bucura de soare, plaja si apa incredibil de limpede a Adriaticii. Turistii cazati in Buzet vor vizita dimineata orasul medieval Buzet, cu cladiri din sec. XV excelent conservate. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 6. INSULA KRK- PENINSULA ISTRIA
Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor sau excursie optionala in Insula Krk (8 euro) si Peninsula Istria (12 euro). Dupa amiaza vizita in renumita statiune Pola, un adevarat "oras muzeu", cu Amfiteatrul roman, excelent conservat. intoarcere la hotel pentru cazare.
Ziua 7. CROAZIERA LA VENETIA
Mic dejun. Program liber sau optional excursie in Venetia. Croaziera spre San Marco, unde se afla Campanilla, Palatul Dogilor si Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri bizantine. (Pret 65 euro - in care SUNT INCLUSE biletele pt. vaporas). intoarcere la hotel pentru cazare.
Ziua 8. FARMECUL MARII ADRIATICE- Croaziera spre patru insule
Mic dejun. Program liber la dispozitie. Valuri, plaja, soare si multa distractie. Optional (30 euro), din insula Krk va puteti imbarca pt. Croaziera (cca 4 ore) pe Marea Adriatica (Insulele Krk, Cres, Plavnik si Kormati). Nu uitati costumul de baie !! intoarcere pt. cazare la acelasi hotel.
Ziua 9. POSTOJNA- LJUBLJANA- ZAGREB- BUDAPESTA (590 km)
Mic dejun. Plecare spre Slovenia la Postojna pentru a vizita celebra pestera, fenomen carstic de exceptie in Europa. Optional, vizita in capitala Sloveniei - Ljubljana (8 euro). Traseul continua catre Ungaria, via Zagreb, capitala Croatiei, unde parcurgem turul orasului: Catedrala, Muzeul de Arta, Universitatea. Seara sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 10. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

http://www.roundtrip.ro/galerie-foto/turism_Circuite_Circuit-Serbia-Croatia-Muntenegru.htm_132.jpgPRETUL INCLUDE:
- transport cu autocar modern, cu climatizare, clasif. 2- 4*
- 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2- 4*
- ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
NU SUNT INCLUSE iN PRET:
- asigurarea medicala, intrarile la obiective turistice si servicii de ghizi locali
- excursii optionale: Insula Krk si Peninsula Istria, Ljubljana, Croaziera la Venetia, toate minim 30 turisti;
HOTEL OPATIJA 2*+ (sau similar) face parte din anul 2005 din lantul Vienna International Hotels & Resorts. Este situat in centrul statiunii Opatija, intr-un superb parc, la cateva minute de plaja. Facilitati hotel: restaurant cu bucatarie internationala, terasa, bar, piscina interioara, masaj, terenuri de tenis, room-service, parcare. Hotelul dispune de 215 camere dotate cu telefon, televizor, baie. 96 din aceste camere au aer conditionat. www.hotelopatija.hr Micul dejun si cina se servesc in regim bufet.
- supliment pentru 5 cine la hotel in Opatija: 50 euro /pers (min. 20 pers)
Hotel FONTANA 3*** (sau similar) - situat in centrul orasului Buzet din peninsula Istria, ofera camere cu grup sanitar propriu cu dus, telefon, aer conditionat, minibar, Wi-Fi gratuit in zone publice si parcare gratuita. Hotelul dispune de un restaurant a la carte ce serveste specialitati din bucataria locala, insotite de vinuri rafinate din Istria, o terasa si mini cazinoul Admiral. http://www.hotelfontanabuzet.com - supliment pentru 5 cine la hotel in Buzet: 45 euro /pers (min. 20 pers).
Circuit Serbia, Croatia si Muntenegru
Circuit Serbia, Croatia si Muntenegru
Circuite Serbia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media