Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Sicilia Croatia Grecia 11 zile

Circuite Italia / Circuit Sicilia Croatia Grecia 11 zile
Pret: 495 euro, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 150 euro.
La inscriere se achita integral sau minim 300 euro
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 40 euro
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

SICILIA ( Siracusa, Taormina, Etna, Agrigento,Palermo ), Napoli, Pompei CROATIA ( Dubrovnik, Split, Parcul National Plitvice, Zagreb ) GRECIA - Insula CORFU, MALTA 11 zile

PRETUL INCLUDE:
- 3 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi;
- servicii ghid roman, transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;
- 7 mic dejun continental (portie), la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelurilor ;
- 7 cazari in hoteluri de 2**-camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus.
Pretul nu include :
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, vaporas, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
- 100 euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 50 euro + 50 euro pentru:
a) Capri (50 euro) = transport (autocar, vaporas : Sorento - Capri - Sorento, teleferic) si ghid local in Capri
b) 50 euro = taxele pentru turisti si autocar de traversare a marilor cu ferryboatul (Dubrovnic - Bari, Palermo - Napoli, Bari - Corfu, Corfu - Igumenita).

ZIUA 1 - duminica ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria. Ora 6.30 plecare din Bucuresti. pe traseul Pitesti - Sibiu - Arad. Cazare in Ungaria (zona Szeged - Baia).
ZIUA 2 (mic dejun). Scurt tur cu autocarul in zona centrala din Zagreb (Catedrala Sf. Stefan, statuia intemeietorului Croatiei, Cetatea, Opera) cu oprire in centru. Se viziteaza (2 ore): Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote, decor pentru numeroasele filme de aventuri -Winnetou). Cazare in zona Knin - Sinj.
ZIUA 3 (mic dejun) In Split se viziteaza din exterior: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana), mausoleul lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur, Statuia episcopului Grigore din Nin. Deplasare la Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale) unde se viziteaza: Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor, Turnul cu Ceas. Traversarea Marii Adriatice cu ferry-boatul de la Dubrovnik in Italia la Bari. Cazare pe vapor.
ZIUA 4 Deplasare prin sudul Italiei. Traversarea Stramtorii Messina cu ferry-boatul in Sicilia. Plimbare in Taormina pe Corso - Umberto si vizita Amfiteatrul grec. Cazare in zona Ragusa.
Nota: in zilele 4, 5 si 6 vor fi 3 cazari in acelasi hotel.
ZIUA 5 (mic dejun). Optional, croaziera in Insula Malta (125 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 145 euro - daca se achita in excursie). Include taxe portuare, transport autocar (hotel - vapor - hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local. Cazare in zona Ragusa.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare cu autocarul la Vulcanul Etna pana la statia de telecabina. Optional, urcare cu telecabina si vizita cele 4 cratere. La Siracusa-vizita orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Cazare in zona Ragusa.
IUA 7 (mic dejun). Deplasare la Agrigento - vizita Valea Templelor. Tur Palermo cu autocarul pe ruta : Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell Amiraglio. Deplasare (10 Km) la Montreale unde se viziteaza Catedrala. Timp liber in Palermo. Plecare cu ferry-boatul din Palermo la Napoli. Cazare pe vapor.
ZIUA 8 Vizita in Napoli: Piata Plebiscitului, gara maritima si in exterior Palatul regal si Teatrul San Carlo. Croaziera in Insula CAPRI Cazare in zona Napoli - Pompei.
ZIUA 9 (mic dejun).La POMPEI - vizita orasul ingropat de eruptiile vulcanului VEZUVIU. Deplasare la Bari (Brindisi ) si traversarea Marii Adriatice cu ferry - boatul spre Corfu ( Grecia ). Cazare pe vapor.
ZIUA 10 In Insula Corfu - vizita Palatul Achilion si timp liber in capitala Kerkyra. La pranz plecare din Corfu. La Ioanina se admira panorama asupra lacului si a orasului. Deplasare cu autocarul pe ruta Kastrakis-Zindros, printre manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire). Cazare in Katerini.
ZIUA 11 Miercuri (mic dejun). Traversarea Bulgariei-Ruse-Giurgiu. Sosire in Piata Victoriei aprox. ora 24.
Circuit Sicilia Croatia Grecia 11 zile
Circuit Sicilia Croatia Grecia 11 zile
Circuite Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media