Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Singapore si Malaysia 11 zile

Circuite Singapore / Circuit Singapore si Malaysia 11 zile
Pret : de la 890 EUR, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 245 EUR.
La inscriere se achita minim 500 EUR.

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 50 EUR.
Grup minim 15 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE :
- servicii ghid roman si ghizi locali ;
- bilet avion Bucuresti - Istanbul - Singapore - Istanbul - Bucuresti;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
- 2 cine si 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;
- biletele de intrare la obiectivele turistice.
Pretul nu include (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 495 EUR, pentru:
- 7 programe turistice in zilele: 3(Putrajaya), 4(tur, cina),6, 8(tur, excursia in insula, show de sunet si lumini) si comision, in total 185 EUR;
- taxe aeroport/securitate, comision, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii din strainatate, in total = 310 EUR.

SINGAPORE-MALAYSIA
Insula BATAM (INDONESIA) 11 zile

ZIUA 1
- Joi, ora 17.20-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul roman la `check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Ora 19:20 decolare cu Turkish la Istanbul - sosire la ora 20.45. Ora 23.25 decolare din Istanbul.
ZIUA 2 Sosire in Singapore la ora 15.30. Transfer cu autocarul in Malaysia. Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).
ZIUA 3 (mic dejun). Pe malul oceanului, in Malacca-vizita Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Excursie ( 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canal ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 4 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare in Insula Penang - se viziteaza Templul serpilor si Rezervatia de fluturi. Plaja si baie. Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 6 (mic dejun). Excursie de 1/2 zi-turul insulei cu autocarul si popas in Georgetown (capitala insulei). Dupa amiaza plaja si baie in ocean. Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 7 (mic dejun). In Penang-vizita Parcul pasarilor. Cazare la frontiera cu Singapore in zona Johor(Malaysia).
ZIUA 8 (mic dejun). Tur (3 ore) Singapore cu autocarul cu opriri la Moscheea si Palatul Sultanului + statuia Merlioni (simbolul orasului). Excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m + show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.
ZIUA 9 (mic dejun). Timp liber sau optional (130 EUR-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 EUR-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, taxa viza-se obtine la frontiera, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya + shopping. Obs. - deplasarea cu vaporul din Singapore in insula dureaza 45 min. Cazare in Singapore.
ZIUA 10 (mic dejun). Timp liber(eliberarea camerelor-cel tarziu la ora 12)in zona Orchard Road(principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Transfer la aeroport. Ora 23.10 decolare .
ZIUA 11 - Duminica (mic dejun). Sosire in Istanbul la ora 6.15. Decolare din Istanbul spre Bucuresti la ora 8.20, sosire pe Otopeni ora 9.45.
Circuit Singapore si Malaysia 11 zile
Circuit Singapore si Malaysia 11 zile
Circuite Singapore:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media